Aşk İlişkileri Eski sevgilimi özledim ne yazmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yazdım konuya giremiyorum Eski sevgilimi özledim ne yazmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yazmasan iyiydi , o özlese gelirdi zaten 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bence yazmayınadı üstünde eski sevgili unutmaya çalışın ya da yeni aşklara yelken açın zaten kendisi isteseydi yazardı bunu unutmayın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah senin bel. nı versin senin ömründen alıp bana versin yaz sonra da şu amin amin diyen kızın videosunubat 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sanırım eskimemiş. 😃 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. Allah uzun ömür versin yaz nasılsa cevap veriri 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yazma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım bile ama konuya giremiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazmasan iyiydi , o özlese gelirdi zaten
Bence yazmayınadı üstünde eski sevgili unutmaya çalışın ya da yeni aşklara yelken açın zaten kendisi isteseydi yazardı bunu unutmayın.
Allah senin bel. nı versin senin ömründen alıp bana versin yaz sonra da şu amin amin diyen kızın videosunubat
Sanırım eskimemiş. 😃
Allah uzun ömür versin yaz nasılsa cevap veriri
Sana vermek istiyorum yaz
Yazma
Yazdım bile ama konuya giremiyorum
Yazma
Yazma
Yazma