Sevdiğiniz çocuk sevmediği bi insanla ilişkiye başlasa ne yaparsinjz?

Şimdi bizim dershanede bi çocuk var ve ben bu çocuğu çok seviyorum benden önce bu kız ona açıldı fakat kızı reddetti bende az çok beni fark ettiğini düşünüyorum ama çok fazla bana bakmıyor utangaç olabileceğini falan düşünüyordum arada bu çünkü bakıyordu ben bakınca gözlerini kaciriyordu daha sonra bu dershane çıkışı kuzemli bizi gördü ve buz buraz dışardan sevgili gibi gorunuyirduk o sırada da ona açılıp red yiyeyn kızla arkadaş bunlar ondan istasini sitiyordym çocukla takiplesjo takiolesmediklerine bakmak için tabiki hayır bakamazsin falan dedi o gün ben hesabı görmedim ama o çocuk bizi gördü ve bu reddettiği kız yüzsüz gibi çok afedersiniz kıçından ayrilmiyordu dershanede hep onun oturduğu yere oturuyordu o başka yere geciyirdu Yanina otuuryordu kız o yine oturduğu yerden kalkıyordu yanından geçerken kafasını egiyirdu bir gün hatta dershane çıkışı yağmur yağıyordu bu çocuk çıktı kızda hemen peşinden çıktı ve otobüs durağına gittiler kız durağın içinde beklemeye başladı çocuk yağmurda durağın dışındaydı o kadar yani ama beni kuzenimle gördükten sonra hesabına bakma fırsatını buldum ve takiplesmeye başlamışlar hatta konuşuyorlar diye düşünüyorum şimdi sizce ben ne yapmalıyım ya da çocuk kızın ilgisinden etkilenmiş de o yuzden mi konuşmaya başlamışlar benle bi alakası yok mu durumun arkadaşlarım böyle söylüyor da lütfen bu fikir verin bana ne yacam nasıl bı yol izlemeliyim

Sevdiğiniz çocuk sevmediği bi insanla ilişkiye başlasa ne yaparsinjz?