AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır evlenmem. Türk erkekleri varken dönüp de bakmam bile. Hiç birini sevmiyorum suriyelilerin
Evlenen çok canım 😅😅, merak etme sen.
Hiç bir Türk kız bakmaz insallah
Bakan çok 🤩
İnsallah sana bakmazlar
Bana bakanda çok
Hala evlenememişsin ama şdkdldldlx
Bulurum merak etme bulunmaz hint kumaşı değilsiniz
Evlenmezdim. Türkle evlenirim
Niye suriyede Türk yok mu 😅😅
Madem sana bakan Türk kızı çok neden evlenmiyosun
Şimdi değil biraz beklemem lazım
Suriyelileri sevmiyorum evlerinde aklına şaşarım
*evlenenin
Seni parayla verseler almam Yaş 40 olmuş ne yapayım seni
🤢
Ağlama
Ağlayan yok Türk erkekleri varken ne mantıkla Suriyelilerle evlenilsin Suriyeli kadınlar da Türk erkeklerine bayılıyor 🤢
Bu kadar cahil olmayın kendi kendinize gelin güvey olmayın suriyeli erkeklerle evlenen çok siz görmüyorsunuz, tabi canım kendi öz kızlarına tecavüz edenleri seviyorlardır.
Pislik yapma kötü insanlar var olabilir ama herkes değil Türklere💩 atma
Müge anlı da belli oluyor
Suriyelileri sevmiyorum
Sevme
Beni parayla verseler almazmış benim değerim parayla bile ölçülmez ve seninde gücün yetmez yallah
Türk kızları parayı sever , gerçi seni bedava bile almamışlar galiba
Terbiyesiz kimin haddine
Kes artık
Yaş kaç senin
Tipim. değilsin Suriyelileri sevmiyorum Türk erkeği tercihim
Ülkemin erkeğini tercih ederim
Yaş kaç senin yaşını söyle
Yaşım doğru ne yazıyor orada 31
Evlenmedin mi
Kız olsam evlenmem, kızım olsa da evlendirmem.
Sana soran var mı evlenen evleniyor zaten
Soru açık ve cevapladım. Yani açık bir soruyu herkese sormuş oluyosun. Sadece kızlar cevaplasın diye seçenek vardı. Hatta en güzeli sen ülkene dön
Sana mı sorcam ne yapacağımı bu seni ilgilendirmez
Ben seni ülkemde istemiyorum. Benim ülkemin topraklarında olman beni rahatsız ediyor
Hadi canim senin dünyada olman beni rahatsız ediyor 😅😅
O zaman intihar edebilirsin. Bu dünyadan benim uzaya gitmem mümkün değil ama sen intihar edebilirsin
Bence seni etmen daha uygun gibi çünkü boşa yaşıyorsun
Esas sen boşa yaşıyorsun çünkü karaktersizsin. Karakterli olsan savaştan kaçmaz ülkeni savunurdun savaşırdın. Ben ise Şırnak'ta 15 ay askerliğimi yaptım gerekirse yine yaparım hiç çekinmem. Vatanımı satmam
Bugün bir savaştan kaçıp vatanını satan yarın öbür gün işsiz kalsa para bulmak için karısını kızını satar
Peki kendin devletin seni vursa gebertse arkana bakmadan kaçırsan , karaktersiz senin gibilerine derler , şu an avrupaya binlerce Türk var senin git uğraş boş konuşma cahil.
Karını sizin gibiler satıyor zaten açın gezdirerek 😅😅
Avrupaya giden Türk savaştan kaçıp vatanını satarak gitmiyor. Emin ol ki bi savaş çıksa o Türkler gelir savaşır. Devletim beni vurmaz. Devletin içindeki hainler vurur. Bunu da gördük Fetöcüler diyoruz. Onun da hesabı sorulur elbet. Biz ölmekten de korkmayız aksine vatanım için ölmüşsem onurumla ölürüm. Onursuz yaşamak Türk için imkansızdır
Yav hehe ekonomi için bırakıyor ülkelerini, devlet en ufak bir şey yapsa anında kaçacak delik bulursunuz
Arkadaşlar biri şu herife benimle laf dalaşına girmemesi gerektiğini, eğer laf dalaşına girerse de kaybedeceğini söylesin lütfen. Benim başka sorulardaki yorumlarımdan görsün
Senin gibi onursuz türkler çok merak etme 😅😅
Ekonomi kötü tabi ki gidip parasını kazanıyor. Ben de Rusya'da yaşadım. Savaştan kaçmayız ama
Ya sen kimsin 😅😅, ayrıca avrupada yaşıyorum türklerin kendi ülkelerini nasıl kötülüyorlar haberin var mı 😅😅, ayrıca al o ülkeni münasip bir yerine bir sok 😅😅
İltica ediyorlar boş konuşma😅😅
Soran kişi bence daha fazla gereksiz konuşmanıza gerek yok. Ayrıca Türklere onursuz diyemezsiniz.
Onursuz diyorum her konuşmanızı yalan akıyor boş yapmayın herkesi kendiniz gibi karaktersiz sanmayın.
Sen hele de sen bana ve Türk milletine onursuz diyemezsin. Önce kendine bak dümbük. Para çalışılır kazanılır her yerde. Ama vatan tektir. Bizim vatanımız da tektir ve vatanımız için savaştan kaçmayız. Sen ödlek onursuz birisin ki kaçmışsın
Sen karakterden bahsedecek son insansın. Ağzını açma bence. Türk milletine de kurban ol.
Ülkeni kötüleyerek iltica ediyorlar boş konuşma ve evet onursuz ve karaktersizsiniz, kendi ülkelerini başka yerde niye çalışıyorsunuz , işinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz havlama yeter sahiplerinin yanına git hadi.
Karaktersizlik sizde zirvede bence kimse sizi geçemez merak etme 😅😅
Sen neden kendi ülken varken buraya geliyorsun
Ben senin ülkende değilim canım al ülkeni başına çal.
Yok o konuda 1 numara sen ve senin gibi kaçanlar. Daha da yazmıcam bi gri-zekalıya vakit harcayamam
*t git ülkede kaçan şu an millet merak etme avrupaya gelip Erdoğanı bizi alın diye herşeyi yapıyorlar defol git hadi bir daha yorum yapma.
Neden Türk kızlarıyla evlenmek istiyorsun. Ayrıca onursuz ve karaktersiz deme haddini nerede buldun
Tanıdığım çok Türk karaktersiz ve onursuz yalan konuşurlar bilmesem görmesem tamam diyeceğim belli ne olduğunuz, ayrıca kiminle evlenmek istediğim niye seni ilgilendiyor
Ben kız olsam evlenmem kızım olsa da evlendirmem dedim. Başkası beni ilgilendirmez
Benim ülkemde değilsen neden Türk kızlarıyla evlenmek istiyorsun diyorum. Her Türk aynı değil , ayrıca onların öyle olmalarının Türk olmalarıyla alakası ne? Boş konuşuyorsun sanki.
Rastladığım türkleri söylüyorum bir çoğu karaktersizdi diyorum anlamıyorsun heralde
O sana mahsustur
Türk olmasıyla alakası ne diyorum ben de. Ayrıca suriyeli erkekler de kızlarımızı taciz ediyor. Biz de ş e r_e f-s i z diyelim sana. Sen de suriyelisin sonuçta.
Seni kimse geçemez karaktersizlikte hala boş ve yalan konuşuyorsun
Sizin türkleri kimse geçemez sizinkiler kendi öz kızlarına tecavüz ediyorlar merak etme 😅😅
Türklere bu kadar laf edip Türk kızıyla evlenmek isteyip Türklerin içinde yaşama isteğin kaçıncı derece karaktersizlik.
Zoruna mı gidiyor böyle söyleyince , sen önce türkiyedeki babaların çocuklarına tecavüzlerına bak kimse sizin gibi karaktersiz olamaz.
Soran kapa çeneni ve defol git. Senden ala şerefsiz olamaz kimse
Yaşama kardeşim benim ülkemde. İnsallah hiç gelemezsin. Bunlsrı söyleyip de nasıl gelmek istiyorsun anlamıyorum. Ne kadar yüzsüzsün. Ayrıca her yerde pislik var. Elbette bizim içimizde de var. İstersen sizin içinizdeki pislikleri de konusalım.
Ağlama lan karaktersiz 😅😅
Kimin karaktersiz olduğu belli
@Tugceeeeeeeyy uğraşma şerefsizle vaktini ziyan etme tek başına kudursun
Senin ülkene kim gelmeyi istiyor sizinkiler ülkeyi bırakıp kaçıyorlar avrupaya geliyorlar , sizin kadar kimse pislik değildir merak etme
Belli oluyor burada kimin kudurduğu ağlamaya devam et.
@sulfurukasit peki öyleyse🙂
Bilmediğiniz konularda bi daha havlamayın 😊
Valaha ben örüp ikinizde gülüyorum motelin bozuktu yerine geldi 🤣🤣😅
Nerelisin
Anlamıyorum evlenmesini istiyorsun yoksa insanlara hakeret etmek
İnsanlara hakaret eden onlar görmüyor musun
bilmiyorum
Nasıl
bilmiyorum tanıdığım bi suriyeli olmadı. Neden sordun
Biri mi var
hayır yok
Öylesine sordum
Yaş kaç senin
20
Anladım
Bir şey sorabilir miyim
tabi
Soruyu beğenir misin
Hayır Allah korusun
Neden Elizabeth
Hayır tabikiii
Umrumda mı
Sen de gidicennn
Ülkende yaşamıyorum zaten al başına çal
Aynen daha 2 haftadır gittin ülkeden
Ne iki haftası , atıp tutmayın
Konuştugun dil bile Türkçe
Türkçe değil ki sizin konuştuğunuz arapçaydı 😅😅
Biraz bilgin olsaydı Türkçe'nin arapcadan daha eski olduğunu bilirdin
Senin gibi cahil değilim anca sizin gibiler buna inanır Türkçe arapçadan eskimiş hiç güleceğim yoktu 😅😅
Ülkesi olan konuşsun be
Aklı olan konuşsun bence
Ewet sonsuza kadar sus hadi by
Susacak kişi sensin burada
Ne boş yaptın aw seninle evlenen türk kızının da kafası yoktur muhtemelen
Boş yapan sensin yanıt veremeyince kuduruyorsunuz
He kudurdum şu an bı defolup gitmediniz bıktık sizden ülke iyice arqbistana döndü sizin yüzünüzden
Dönsün ne var yani
Ben karaktere bakarım 😁😁😁
Yaş kaç senin
19
Tanışmak isterim seninle
Hayır
Zaten türk de deyilim İstanbul'da da yaşamıyorum 🤣🤣
Bende İstanbul'da yaşamıyorum, sen nerde yaşıyorsun
Ben dubaide yinde evlenmek istemiyorum
Oralı mısın
Hayır ama burada yaşıyorum
Aslen nerelisin çok merak ettim
Eyer evlenmek istiyorsan ilk önce babanın şartlarını sanra benim şartlarımı ayrıca eytimim bitene kadar babam evlenmeme izin vereceğini sanmam
Arapim
Ben avrupada yaşıyorum, ben beklerim seni 😅
Bede bekarım betada bekar kalıcam 😁😁
Bayagi
İsmin ne?
5 6 yil beklesen bilemi
Takip ettim seni , burdan konuşmayalım
bir şey gelmedi
Attım sana
Eyer cidibdeyilsen devam etmete
Yaz konuşalım
Bir şey gel medi
Uluslararası düşünmüyorum jsjs
Hayır
Neden
Ülkesini savunamamış kaçmış gitmiş adamdan koca mı olur? Türk erkekleri dururken asla dönüp bakmam bile.
Sen bakma aman senin gibi cahil biriyle olmam zaten
Sus Arap
Tamam cahil
Hayır
Neden
Gelenek görenek düşünce yapısı aile yapısı her şey ayrı
Aynı hiç değişen bir şey yok
Hiçte aynı değil açmim istersen ağzımı
Farklı değilsiniz boş konuşma
Bildiğini oku ne istiyorsan onu düşün. Cevaplara saygı duymicaksan soru sorma burada
İstediğim sorarım sizin kendine saygınız yok bir şey olmaz
Dfll
Sen dfll
Evet bazen ilerde bunlar sorun haline gelebiliuor
Hayır
Bu yaşta biriyle ben evlenmem
canım seninle evlenen kim zaten. Sordu sordun cevapladık.
* canım değil o... g. erizaklı
Sen ülkene git kardeş. Oralarda bul kendine.
Sensin o
Kes be sesini.
Nereye gideceğim ne yapacağım seni ilgilendirmez
Sen kes m a l
Sen ülkenden kaç, savaş bitsin gitme askerlik korkusuna. Gel burada türk kızı ara, yok ya!! Hadi oradan, nargileden başka ne bildiğiniz var sizin. Yallah hayde. Sesini de kes.
İşte bu kadar cahilsiniz şu an sizin gibiler ülkeyi bırakıp kaçıyor iltica ediyor boş konuşma sesini sen kes
Öfff al bilgeliğini defol. Ben cahilliğim ile mutluyum.
Cahilliğini...
Yakışıklı ve zenginse evet
Ne demek