Doğru erkeği seçmek ya da onun bizi bulması mümkün mü?

Öncelikle kısaca daha önce yaşanmış saydığım ilişkilerimden bahsetmek istiyorum. Ben 19 yaşında bir kadınım ve daha önce hiçbir sevgilim olmadı. Fakat internet alemine erken katılmamdan sanırım lise bitene kadar küçük küçük flört ettiğim insanlar oldu ama hiçbir zaman erken yaşta sevgilim olsun istemedim. Neyseciğime kiminle konuşsam sohbet etsem benden mi kaynaklandığını anlamadığım bir şekilde olmama durumu vardı hep. Erkeklerle konuşup onları anlamaya çalışmayı seviyorum ama ilişki kurmaya karşı bir ön yargım vardı hep ki küçüktüm de yani ne aşkı. Gel zaman git zaman büyüdük ettik, artık üniveristeye gidiyorum ve ben de içten içe güzel zaman geçirebileceğim, kıymetli anılar biriktireceğim bir sevgilim olsun, sevip sevileyim istiyordum. Her neyse o kadar zaman sevgilim olmadı olmadı tam ben erkeklerden ümidi kesitiğim zaman kısmetim açıldı şu anda lisede hoşlanıp konuşamadığım sınıf arkadaşım ne hikmetse aylar önce bir şekilde bana yazdı, harika birisi çok zeki ama anlayamıyorum benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş olarak mı yazıyor (erkek hoşlansa belli eder demeyin lütfen asdff bu çocuk çok sessiz sakin birisi sanmam) en geç 2 3 günde bir illa konuşuyoruz aynı zamanda üniversitenin ilk zamanlarında da tipini beğenip aradan zaman geçince ilgimin azaldığı bir çocuk var, gerçekten etkileyici birisi ama çok sosyal, biraz soğuttu bu durum beni kendisinden ama bana olan ilgisinin de farkındayım ne zaman ders çıkışı denk gelsek gittiğim yere kadar takip eder beni, onun da bu ani ilgisi benim elimi kolumu bağlıyor. Tam bu ilişki işlerinden vazgeçip önüme bakarken bunların bana böyle davranması beni çok üzüyor. Şayet bunlara ilk adımı ben atsaydı beni ciddi ciddi süründürülerdi. İkisine de gayet seviyeli bir şekilde davranıyorum, bir adım atmak istiyorum ama hangisi benim olmam gereken erkek karar veremiyorum ortada fol yok yumurta yok belki ben çok düşünüyorum ama birisini seçip bağlanıp kaybetmek istemiyorum. iyi geceler dilerim sizlere benim dert büyük :)

Doğru erkeği seçmek ya da onun bizi bulması mümkün mü?