Sevgilinizden ayrıldığınız da arkadaşmı kalırsınız direkt hayatınızdan çıkartır mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizden ayrıldığınız da arkadaşmı kalırsınız direkt hayatınızdan çıkartır mısınız?
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmıyor, ya duyguların depreşiyor ya da eski defterler açılıyor sürekli. Ayrıca saçma sapan bir şekilde kıskanmaya devam edebiliyorsun.
Eskiden ne yeni olur ne arkadaş. Bir ilişki bittiyse bütün bağlar koparılmalıdır. Bu hem kendinize olan saygınızı düşürür hem ileride hayatınıza girecek olan kişiyle olan sorunları arttırır. Fazlalığa hayatın hiçbir noktasında gerek yoktur.
Şu anda arkadaşız eğlenceli oluyor tabi sevgiliniz yoksaa eski sevgili ile arkadaş kalmak eğlenceli oluyor ayrıca çok kötü bir sebeple ayrılık olmadıysa
Cevap
26Cevap
Hayır olamam tabi ki de
Olmam ama gerekli durumda iletişime geçebilirim ihtiyacım varsa desteğini esirgemez.
Ben olamam olurum diyene saygı duyarım fakat bana göre çok saçma bir durum
Eski anılarımız aklıma gelir. Ve ona tekrar asik olduğumu falan sanar. Ona ümit vermiş gibi olurum. Bir de ayrılmanın basit bir nedeni olamaz. Beni aldatırsa veya kafamız uyuşmuyorsa, Bana bekledigim yakınlığı gösteriyorsa ayrilirim. Bunları yapan birinin yüzüne bakmak "BENCE"(tırnak icinde de belirttim. Kimse üzerine alınmasın) aptallık olur. Değişik yani eski sevgiliyle arkadaş olmak.
TEŞEKKÜRLER♡
Oluruz tabi bizler yetiskin olgun insanlariz, birseyi yürütemedik diye karsi tarafa trip atmak sekil yapmak felan bize ters düşer, ergen degiliz.
Arkadaş olurum belki ama eski ilgiyi göstermem bunda sağlıklı bir arkadaşlık olmaz, daha soğuk biri olurum.
katilini affeden her insan tekrar ölmeye mahkumdur vesselam
eski sevgiliden ne köy olur ne kasaba bir s*kim olmaz
Eski sevgiliyle arkadaş dost vs şeyler olmam sadece fakbadi olabilirim o kadar
Unuturum bir hayatı bir sevgilisi olacak neden duygularını yaralıyayım unutmak en güzeli
Oldu olacak gerdek gecesi damadın sırtına yumruk atayım tabiki hayır
koptum :D :D :D
@mehmetbey1907 ama haksız mıyım grall 😂
haklısın sonuna kadar eski sevgiliden ne köy olur ne kasaba bir s*kim olmaz
@mehmetbey1907 arkadaş kalmakmis kapıma koymam 😂
kapıya köpek olarak bile koyulmaz aynen öyle :D
@mehmetbey1907 😂😂
Eski sevgiliden arkadaş olmuyor. Hala üstünde söz hakkı varmış gibi davranabiliyor
Ben olurum ama kadınlar olmaz
Ayrılan kadınlar kin ve nefret dolu oluyor
Çok arkadaşım var gitsin kendine yeni arkadaş bulsun.
Yani ne gereği var ha arkadaş olmuşum ha yol vermişim. Hayatımda fazladan bi kişiye yer yok ki yollarımızı ayırmışız.
Note kedimi boyles unanmaz bir kojima dusereyim ki
Olmam yaa ne gerek var eskide kaldı nokta
Direkt çıkış. Arkadaş kalmak ne la
Olmam ama eskiden platonik hoşlandığım kişilerle olurum
Platonik olup reddedildim sonra devam ettim arkadaşlığa
Hayır böyle bir şey mümkün değil.
Hayır
Aşk ilişkisi ise olmak istemem.
Evet ben olmuştum ama artık konuşmuyoruz
Ben kalmam ve zaten kalınmamalı da
Hayır..
Arkadaştan çok arkadaş var istemezz