Olmadı adamla sevişir keyfime bakarım evlilik umrumda şanki 😅😅😅
Acaba bu teklifi kabul etsem mi?
Olmadı adamla sevişir keyfime bakarım evlilik umrumda şanki 😅😅😅
Mart 'ta Amerika ya gideceğim
Netten biriyle tanıştım Amerika'nın ünlü olmayan bir eyaletinden çocuk aşırı aşırı aşırı yakışıklıydı
Bende şaka amaçlı çok yakışıklısın evlenelim dedim
Bana good dedi bende sinir olup ok bye dedim
Sonra özür vs yeni uyandım dedi
Kamera açtım hayatım da gördüğüm en yakışıklı erkek olabilir aşırı yakışıklı deniz gözlü biri
Bana beraber yaşamayı teklif etti ona sadık ve dürüst olursam tüm kazancını evimize harcarmis vs
Bebek düşünüyormusun dedi bende evet ya sen dedim oda evlendikten sonra dedi evlenmeyi düşüyor musun evet dedi ama bana sadık dürüst olursan dedi
Acaba şans versem mi? Ne dersiniz?
Sen kendisine değil dış görünüşüne aşık olmuşsun ve kabul edeyim mi şans vereyim mi diyorsunda onun şansına ihtiyacı yok ki ülkesinde istese 20 kızı dahi düşürür ne şansı orasınıda ben anlamadım o sadece eğleniyor gibi senle öylesine şans isteyecek biri değil senden bence
Ne kıskandin be
1 haftadır sürekli yazıyo ama? Bende çok güzelim bu arada
onun ülkesinde 180 boyunda sarı mavi gözlü yüz hatları iyi kızlar var hani benim söylemek istediğim bu durumda senden şans ister mi sence? öylesine yapıyor bunu ciddi değil eğlenmelik yapıyor kesin böyle yok kıskanma değil sana söylüyorum sadece şans isteyecek biri değil senden sadece eğleniyor kesin yani
Şans vereyim mi diyor birde senden şans isteyecek mi senden 10 kat güzellerini elini sallasa orada 50'si ni bulur gfdszgzsdfgzg
O yüzden gece gündüz yazıyor 😅 ahahaha çok yakışıklı cokkkkkkk
Hayatımda böylesini görmedim ondan çocuk yapacağım
Yürü beeeeeeeee kim tutar seni yürüüüüüüüüü :D :D
bütün erkekler senin peşinde koşacak hepsiiiiiiiii orada hepsiiiiii çünkü dünyanın en güzel kızısın
Benim olacak o
Sizde patlayın çirkin kamiller
evet kesinlikle senin olacak kesinlikle oraya gittiğin an 10 erkek peşinde sarı mavi gözlü brad pit gibi hepsi olacak hepsi
Evet sizde patlayın 😅 orada zenci kadın kaynıyor balina gibi cirkinler
evet sen ne dersen o :D gzdfgzdfg
Cevap
2Cevap
Kezbanlığın namı şimdi USA'de yürüyecek. Hadi bakalım aslan parçası 🤓
Ben Türklere bile benzemiyorum sarışın renkli gözlü
Hic birinize pas vermiyorum patlayin
Her sokağa çıktığımda sarışın renkli gözlü bir sürü hatun görüyorum son 5 yıldır. Batı ve Orta Avrupa'da bol bol varlar. Senin havan yaşadığın ülkedeki abazalara anca yeter.
Ayrıca burada her gün gördüklerimle aranızdaki en büyük fark da onların mütevazı olması, kültürel olarak kendini geliştirmiş olması ve USA vizesi almanın matah bir şey olmadığının da farkında olması :)
Boşa da cevap verme balım, tipim değilsin. Karakter zaten eksik. Haspam. Her sarışın renkli gözlü güzel olsaydı. Teeey :)
Benim ABD vizem var oturumu alacağım
Yukarıdaki çirkin yorumları görmedin mi nasıl cevap vereyim bu vahşi zavallılara
Kızlar ve erkeklerin yaptığı çirkin yorumlara bak
O kadar yabancı erkekle konuştum WhatsApp canlı görüyorum onlar hayran kalıyor öyle kibar ve iltifatlar ediyorlar ve hep kendileri yazıyo
Norveçli erkekler bile çok yazıyor
Norveçli kızlar dünya güzeli benden farklı değiller
Ama kıskançlıktan çatladı bizimkiler onlara az bile bu yorumlar
Yorumlardan okudugum kadariyla igrenc bi insansin.
Hadi kezo kara kezo hadi
XD rezil oldugunun farkindamisin
Hadi sen mavi gozlu 190 lilarla dzuş dzuş rahatla oyalama beni
Seni çok üzerler bacım
Çok kıskandin yavrum 😅😅😅
Evet duvarı yedim
Ahaha Allah'ın safı adamla sevişir ayrılırım en fazla oda yeter 😅
Yabancı şeyide yemedim demezsin hadi iyisin
Evet sen de kara kuru şeyler ye burada 😅
Babamın parasını yiyorum.
Sen kara erkeklerin şeyini ye 😅 anladın hoşuna gitti
yabancı devletten sonra senin yolunu söyliyim abaza amcaların yatağı.
Y*rrak yemekten başka bir şey bildiğin yok keşke geberip gitsen ülke bir o*ruspudan kurtulurdu.
Ahahaha 😅 Allah lin karası
Benim gibi sarışın ve renkli gözlü güzel olaydın keşke
Sen bu tipinle amclarin yatağı türk erkekleri bile beğenmiyor seni
Hepsi sarışın pesinde
İşte seninde hayalin erkeklerden yana zavallı mahluk benimkisi kariyer alanında farkımız bu
Ben yüksek mühendisim kara kezo 😅 tipe bak
Yüksek otistik olmasın o sen bu akılla bu yaşa Ali topu at ibram topu tut aklıyla gelmediysen başka bir şey bilmiyorum
Aynaya baktın mı? Türk erkekleri bile beğenmiyor seni git intihar et
@Oğuzzhan_ he he Rus diyince aklınız gidiyo 😅
@Oğuzzhan_ Senin deliğe soksak 😅😅😅 senin canın istiyor belli 😅
@Oğuzzhan_ Yok senin canın istiyor arkadan iyi bir siyahi bulurum sana yeterki mutlu ol 😅
Lafı sürekli şeye getirince anladım canının çektiğini rahatlayacaksin meraklanma
@Oğuzzhan_ Tamam ya söz seni rahatlatacaklar 2 tane siyahi erkek bulacağım sana zaten bizim türk erkeklerin çoğu kadınsı gay oldu
Rahatlayacaksin
@Oğuzzhan_ tamam ya 3 adet siyahi bulacağım
Ne tatminsiz birisin ya 😅 3 siyahi ancak keser seni
inandın mi gerçekten? 🥴
Kıskandin mi gerçekten 😅😅😅😅😅
Sen sorunlu musun ya neyini kiskanayim Allah'ını seviyorsan. Ergen gibi boş hayallere dalmışsin sonradan zort diye ortada kalma diye uyarıda bulunuyoruz sana. Hadiii bak green carddd geliyoooooo uuuu bak Melih bakkkkk melihh uçağın kalkıyor nsjejejdjdd
Yahu vizem var canım
Ayrıca sevişirim keyfime bakarım en fazla 😅 çokta umrunda hevesimi alırım evlilik umrumda şanki
Fakabasmasa
Kıskandin mi gerçekten 😅😅😅
Bokabasma diyorum neden kiskanayim 😂
Adamla sevişirim ayrılırım en fazla gönlümü eglendiririm 😅 kendi düşünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?