Erkek arkadaşım beni neden sevmiyor?

1 yıldır beraberiz bir yıldır ona maddi manevi destek oldum yeri geldi telefonumu verdim yeri geldi maaşımdan verdim yeri geldi istemedi işten çıktım şimdi destek olmak için tekrar işe bile giriyorum benim mesleğim gayet iyi doktorlarla beraber çalışıyorum Sağlık alanındayım ama onun için yeri geldi mesleğimden hayatımdan vazgeçtim sürekli kötü davranıyor sonra gelip tekrar benimle konuşuyor bugün gelip seni sevmiyorum başkasını istiyorum dedi sonra gelip beni aradı her seferinde sinirle olduğunu söylüyor her seferinde nolursa olsun olmadık konu bulup benimle tartışıyor 1 kere onunla tartıştık ben baya ağladım tartışırken sesler yükseldi her seferinde başka kusurum yok bana onu hatırlatıp tehdit eder gibi bırakırım diyor gelip ama o arıyor sürekli alkol alıyor bense bi hayat kuralım diye olmadık hayaller kuruyorum ben onun için canımı bile verdim ailemi bile karşıma aldım o bana aile oldu annemi karşısına çıkardım abimle bile tanış diyorum o bütün ailesiyle tanıştırdı neden bana böyle davranıyor neden sürekli gitmekle tehdit edip sonra beni ağlatıp zaten gitmicektim gibi davranıyor acı çekmem hoşuna mı gidiyo
Erkek arkadaşım beni neden sevmiyor?