+1 yılTelefonu açar insan gibi konuşurum. Üç günlük dünyada yarın ne olacağımızı bile bilmiyorken artist artist tavır almanın anlamı yok.
Affeder miyim hayır affetmem ama yinede niye aradın, defol vs demenin bana hiç bir getirisi yok. Kaliteli olmak lazım her konuda.
Ters ters konuşmak, küfür etmek, engellemek çok acizce..
01 Yorumla
Soran+1 yılYani o mu ayrildi
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzlemiş normal çok anlam yükleniyorum ben bu durumlara özler aklına bir anı gelir tetikler arar mesaj atar önemli olan sizin yaklaşımınızdır. Kimseye hayvan gibi geri dönüş yapmam o anki ruh halini anlayabilir ve ona göre cevap veririm bir zamanlar canım dediğin İnsanların canını kolay kolay yakmayacak yapıda biriyim. Gerekirse yakarım ama o duygusal anında asla yapmam...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİçinde kalanları kusmaya gelmiş :D welcome Jonem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Aradığını bulamamıştır erkekler de 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla olmus olamaz mi ya
Soran+1 yılButun derdimiz eski sevgili zaten ay
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılben başkasını bulamadığını düşünürüm. bu yüzden de hayır derim
11 Yorumla
Soran+1 yılYani niye aradin diye mesaj atar misin
Yarı yolda bırakıp giden birisi sevdiği için dönmez ben seviyorum ama gidiyorum, gitmem gerekiyor diyen hiç bir insana ben inanmıyorum. Seven insan sevdiğinin yanında olur, elini sımsıkı tutar ve bütün zorluklara göğüs gerer ama ne yapar eder sevdiğinin yanında olur.
30 Yorumla
+1 yılBelki yanlışlıkla aramıştır allah allah illa bişey düşüncez mi sanki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bence deee kesinlikle oyle zaten
Kimse yüz vermedi kürkçü dükkanına geri mi döndün derdim
21 Yorumla
Soran+1 yılYani genelde oyle olur
+1 yılAramıştı. Bir şey demedim. Erkek arkadaşım olduğunu belirttim o da saygı duydu aramadı, yazmadı. Bir şey düşünmedim. O da bir şey düşünmemiştir yani. Gayet doğal bir şey.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa bilemedim şimdi eteklerim tutuşurdu ne olucak 😂 ne diyeceğimi de şaşırırdım artık kem küm eder dururdum 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılAaa seviyor musun ki
- +1 yıl
Biz iki yıl önce severek ayrılmıştık zaten hayat şartları yüzünden oyuzden ister istemez o heyecan olur çünkü onu okadar sevdim ki ondan sonra da hayatıma hiç kimseyi ne duygusal olarak ne de fiziksel olarak sokmadım oyuzden de hep saygıyla andığım bir kişidir ve öyle de kaldı
Soran+1 yılYaa niye ayrildiniz:/
- +1 yıl
O uzmandi şark görevi vardı doğuda ve orada kalmak istiyordu benimde burada kurulu bir düzenim ailem işim vardı ne onun hayatı bana uydu ne benimki ona konuştuk anlaştık olmayacağına karar verdik bitirdik nasip değilmiş diyelim 🙏 ama gerçekten yüreği güzel bir adamdı inşallah çok mutlu olur
Soran+1 yılCok tuhafsiniz ya, insan sehirler farkli duzen bozulmasin diye cok sevdigi birinden ayrilir mi. niye onun yanina gitmeye cesaret edemedin. cok sevsen giderdin. ben eski sevgilim icin İstanbul'da yasamama ragmen mardinde yasamayi kabul etmistim. neyse hayirlisi olsun ikiniz icin de ama siz kendiniz tercih etmissiniz zaten ayrilmayi
- +1 yıl
Canımın içi senin durumunla benim durumum aynı değil ben dul iki çocuklu bir insanım o bekar hiç evlenmemiş bir adam ben nasıl peşine takılıp gideyim çocuklarımın düzenini bozayim bekar çocuksuz bir kadın olsaydım tamam peşine takılıp gideyim ama öyle değil işte düşündün gibi kolay olmuyor maalesef herşeyi düşünüyorsun
Soran+1 yılYani bu durumda olabilir evet ama o da gelebilirdi sanki
+1 yılAçıkçası hiçbir şey düşünmem.
Unutmamış demek ki diye düşünüp devam ederim önüne bakıp.
Çok biliyoruz bu hikayeleri. 😅00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Özlem de olabilir, nabız yoklaması da. Nasıl ayrildiniz o da önemli. Menfaatçi bir kişilikse güvenmemeli bu geri dönüşe..
00 Yorumla
+1 yılKalbin küt küt eder mi etmez mi bende merak ettim şimdi
08 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla arayan benim. kalbim kut kut etti cunku onu asla aramak istememistim. ne arcym onu. isim olmaz. kendime sinir oldum. rezil de oldum ona
- +1 yıl
Senin aradığın için kütlemiş onun farklı bir nedenden olabilir 😂
Soran+1 yılO umursamaz bile
- +1 yıl
Kendini çok yeriyorsun bence
Soran+1 yılUmrunda olsaydim zaten 8 ay ayri kalmazdi ki en son bir de barismak istemisti. ben hakli olarak sana guvenmiyorum dedim, sonra tekrr barismak isteyince akillandi sandim. tamam dedim. yine kayboldu gitti. oyuzden umru degilim
- +1 yıl
Şeninde umrumda olmasın ozaman kendine değer ver
Soran+1 yılEger bir gun onun aklina gelir de arar yazarsa falan ozaman iste benim de gercekten umrumda olmayacak
- +1 yıl
Kendini heder ediyorsun sende mutlu ol bir kişide takılıpta hayatını mahvetme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yanlislikla aramistir derdim basima geldi çünkü telefon cebimdeyken aramisim
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sonunda biri yanlis olabilir dedi ya. kimse inanmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. yanlışlık olduğuna beni ikna edemez. kasıtlı aradığını düşünürüm
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa. ben gercekten yanlislikla aradim. cunku asla aramam yani beni defalarca eken engelleyen kaybolan belirsiz davranan bir adami
Soran+1 yılOglak burcu musun
Soran+1 yılYani ya oglak ya boga olmaliydin. ben basak burcuyum. ben de inatci ve kararliyim
Soran+1 yılOglak mi basak mi boga mi daha mi inatci bilmiyorum
Soran+1 yılEski flortum bogaydi, inatci ve kararliydi. eski sevgilim oglakti. o asiri asiri inatci ve kararliydi. ben de inatciyim bazen kesseler fikrim degismez ama sevdigim kisiye imtiyaz gecebiliyorum daha yumusak olabiliyorum. zaten bu uc burc ayni toprak grubundna benzerler
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki bakıyormuşsun aramışsın. Unutmadığını düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılSon aramalari siliyordum aslinda ama evet onun aramalarini kiyamadigim icin silememistim. yine de aramak istemedim o baska yani
Daha iyisini bulamadı geri geldi yoklama yapıyor derim
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla olmus olacagi akla gelmez mi ya
Soran+1 yılWhatsapp aramalarda duruyor olabilir silse de
Soran+1 yılErkekler pek oyle temizlik yapmiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBe diyeceğini dinlerim barışalım ağyağı ekerse yol veririm ama yok yardıma ihtiyacı varsa yardım ederim. Hayvansever biriyim sonuçta. İşi bittikten sonrada engellerim bir daha ulaşamasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bilmem, bir şey olmuştur ve aramıştır. Sorarım neden aradığını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurnu sürtüldü tabi anladı kıymetimi benden daha iyisini bulamayınca derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla zor , nebilim yaaa sogudu isem hissetmem ama bi gelir aklıma gecer gider
00 Yorumla Ben hiç birsey düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılArasa tanımam bende numarası olmaz bir kere. Çok da umrumda olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmem. Görmezden gelirim aradığını. Ne açarım, ne de geri dönüş yaparım.
00 YorumlaBen dünümü bile ardımda bırakan insanım, umrumda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgiliiyse zaten eskimistir ve rehberinde olmaz. Yanlisliklada aramaz aramk istemistir bahane uretmis sesini duymk icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ki arasın olsaydı arasaydı ne düşünürdüm bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana aylar sonra yeniden istek atmıştı tartıştık bu sefer de ben engelledim😂
030 Yorumla
Soran+1 yılKac ay sonraydi merak ettim
Cevap sahibi+1 yılGeçen sene martta engelledi kaldırdı ağustosta da istek atmıştı
Soran+1 yılBizim 8 ay oldu bir hareket olmadi
Cevap sahibi+1 yılTakiplesiyorduk ama diğer türlü kızlardan hoşlandığını söyledi Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılDiger turlu kiz nasil oluyor
Cevap sahibi+1 yılÇıplak foto atan cinsel ilişki yaşayan kız
Soran+1 yılAy aman oyle toplarin altina girme. napiosa yapsin. oyle dusunen erkek ciddi iliski yasamaz evlenmez takilir durur
Cevap sahibi+1 yılBazen evlilik düşünüyor hayırlı dürüst biri olursa nasip diyor bazende hiç düşünmüyor 😂
Soran+1 yılO evlenmez, nezaman coker yuzune bakilmaz ozaman evlenmeye calisir. ozaman da kim napck onuuu
Cevap sahibi+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılMerak etmistir, yoklamistir. sevmeden de boyle davranabiliyorlar. yazarsa cevap verme surunsun
Cevap sahibi+1 yılAyıp olmasını uydurdu bence ya
Soran+1 yılTabiki uydurdu. yoklamis iste. ciddi olsa zaten direkt arar gorusur falan
Cevap sahibi+1 yılEngelledim kudursun😂
Soran+1 yılO da bir tepki, en guzeli hicbir sey yapmayacaksin. numarasini sileceksin takipten cikacaksin falan okadar
Cevap sahibi+1 yılEngelleyince kaldırsam bile yeniden engelliyorsun bunu çözemedim 😂
Soran+1 yılO mu engelliyor
Cevap sahibi+1 yılBen
Soran+1 yılKaldirma ama. kalsin oyle. biz maalesef merak edip engeli kaldiriyoruz ama ozaman da bu kiz dusuncelerinde sabit degil diyor ozaman iyice onemsemiyor
Cevap sahibi+1 yılO da beni engelledi kaldırmıştı hadi kaldırmayı anlıyorum da ben olsam yeniden istek atmazdım
Soran+1 yılAlfa bir erkek engellemez zaten, siler gider. onun gbiler de yazar engeller engeli kaldirir bi gelir bir kaybolur. oyle yapana hicbir sey yapmayacaksin. sileceksin numarasini sadece. arkana yaslanacaksin. yazarsa iki uc ay cevap vermeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılNumarası yok zaten bende. Engelledim ya kaldırsam yeniden ulaşmaya çalışır mı
Soran+1 yılArtik engellemissin kalsin oyle. ulasmak isteyen baska yerden de ulasir
Cevap sahibi+1 yılKalsın bakalım neler olacak😂
Soran+1 yılSirtlan erkekten pek bir sey olmaz. kaliteli biriyle tanis
Cevap sahibi+1 yılCepte tutmak için de olabilir ya
Soran+1 yılCepte tutmak isteyen deger vermiyordur sevmiyordur ciddi gormuyordur. oyle birini napcksin
Cevap sahibi+1 yılAslında cepte tutması içinde peşinden koşmadım ki
Soran+1 yılTam istedigi gibi biri degilsin demek ki iste, tam istedigi gibi biri cikarsa bir daha sana yazmaz aramaz cepte de tutmaz
Cevap sahibi+1 yılBakalım gorcez ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşta kaldı herhalde derim. Aylar sonra olan şey sevgi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla da olabilir. benim oyle oldu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendim, sanırım en büyük pişmanlık olur onun için..
00 Yorumla
+1 yılBir daha olmadın derdim bu barışma çabaları bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yanlislikla aradim ya. oyle barisma niyetim de yok. ay inanmaz kesin
- +1 yıl
Hıı maalesef öyle düşünür hatta sürekli profiline falan baktıgını düşünür
+1 yılAylar önce neredeydi'de aylar sonra aklına düştük diye merakta ederim...
00 Yorumla
+1 yılGezi dolandi baktı benim gibi başka enayi bulamadı ama unuttuğu bisi değil enayi değilim kabul etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılWp dan yalnislikla aramak cok dahiyane imis
02 Yorumla
Soran+1 yılOnceki aramalarda duruyordu napim bakiyordum cikarken aradim
- +1 yıl
Iyimis
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim numaramin onda ne işi var
03 Yorumla
Soran+1 yılNumaradan degil whatsapptan
- +1 yıl
Farketmiyor nerden oldugu numaram var onda numara olmadan whatsapp olmaz zaten
Soran+1 yılOnceki aramalar duruyor ya whatsapp aramalarda
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen beni merak etmiştir derim
07 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla da olabilir
- +1 yıl
Biraz zor düşünür onu
Soran+1 yılAy neden dusunmesin. o ortadan kayboldu. sonra 8 ay pesimde kostu yazdi durdu. ben hic adim atmadim. yine kayboldu. ustunden bi 8 ay daha gecti. niye arayayim bunun ustune
- +1 yıl
Nasıl yanlışlıkla aradin. Nasıl oldu
Soran+1 yılWhatsappta aramalra bakiodum. orada duruyordu. cikarken aradim iste. hemen kapattim
- +1 yıl
Geri döndü mü peki
Soran+1 yılYok ama en son beni engellemisti cok cok once. sanirim engelliyim hala. ama emin degilim iste
+1 yılBoş kalmıştır ondandır
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla aradimm
+1 yılBendeki aşkı baska birinde bulamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılBir aramada oyle dusunulur mu ya
- +1 yıl
Düşünülür
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSwnin haka sevgilin mi var
03 Yorumla
Soran+1 yılEski
- +1 yıl
Takma
Soran+1 yılYa zaten sanirim en son engellemisti. gorememistir aradigimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. özledim saçının kokusunu özledim
02 Yorumla
Soran+1 yılOzlediysen ara
Sesini duymak isterdim
05 Yorumla
Soran+1 yılO mu ayrilmisti
Soran+1 yılSen ayrilmis olsaydin?
Soran+1 yılInsan ayrildigi istemedigi biraktigi kisinin sesini neden duymak istesin sacma
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılArwda görüşüyoruz zaten hanımefendiyle 😀
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ne demek niye konuşamaz mıyım 😄
Soran+1 yılEski sevgiliyle konusulmaz tabiki
- +1 yıl
Biz konuşıtoruz 😄
Soran+1 yılOzaman niye ayrisiniz
- +1 yıl
8 sene sürdü yeter dedik bizde 😀
Soran+1 yılDevam ediyor ama. evlenin gitsin
- +1 yıl
Devam etmiyor sadece arkadaşız yani :D
- +1 yıl
Birbirimize olan aşkımız bitti sevgimiz değil
Soran+1 yılSizin evlilik gbi olmus. evliler de oyleymis ya. ask yok sevgi var. bence siz evlenin
+1 yılHiç sevgilim olmadı ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guze
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden numarası hala duruyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılNumarasi durmuyor da whatsapp aramalarda duruyordu. ordan yanlislikla aradim zaten
+1 yılSeviştik mi daha önce?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
sevişmişsem başka şey düşünürüm , sevişmediysem başka
Soran+1 yılIyi iki durumda da ne yaparsin ozaman
- +1 yıl
özlemiş artık beni dayanamıyor zorda derim :)
+1 yılUlasamaz bana numaramı degıstırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye rahatsiz mi ediyordu
- +1 yıl
Hayırda ulasamaz yanı
Soran+1 yılUlassin ister miydin
- +1 yıl
Cok uzun zaman oldu unuttum artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbişey sormak istiyordur diye düşünürüm. açarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ayrilmis olsan bile mi
- +1 yıl
fark etmez. onca zaman sonra aramışsa bi diyeceği vardır. iyi ya da kötü dinlerim. cevabı ne ise veririm.
Soran+1 yılHerkes hak etmiyor boyle inceligi bence
+1 yılBoşuna aramış olurdu açık kapım olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Görüşmek istiyor diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılArayamaz ki çünkü eski sevgilim yok
00 Yorumladüşünmeyiz hayirdir deriz ablasi
00 Yorumla
+1 yılDirek sg derim işim olmaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe geldi gene bu zündükk
00 Yorumla Bisey dusunmem konusmak gerekiyosa konusurum
00 Yorumla
+1 yılArayamaz tüm yollar kapalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey düşünmem
00 YorumlaHiçbir şey düşünmem
07 Yorumla
Soran+1 yılCevap da vermezsi ozaman
Soran+1 yılYani aramis olsa cevap vermez misin
Soran+1 yılKiz aslinda cok iyiyse ve sen kotu olmussan iliskide zamaninda ve uzmussun haksizlik etmissin falan . ozaman cevap verir miydin
- +1 yıl
Hakkı ne o bilebilir ne de ben. Orrada bir haksızlık varsa eğer zamanı gelince o bedel olarak döner zaten ve ben bedelini ödeyip yoluma bakarım. Hiçbir şekilde cevap vermezdim nr yaşanmışsa unuturum ve hayatıma odaklanırım. Bir şeye noktayı koymuşsam net olurum geriye dönmem
Soran+1 yılBurcun ne
Mutlu olurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor musun
+1 yılKeşke benide arasa😅
10 Yorumla
+1 yılO aralıkta bir sevgili daha yaparim ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı
00 Yorumla
+1 yılArayamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım