Konuştuğum iyi olan herkesten hoşlanıyor gibiyim, nasıl çözeceğiz bu sorunu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİyisi annene söyle sana bir koca bulsun
Koca gelip seni almazsa bekaretini gelene gidene bırakırsan ilerde çok üzülürsün
Kocan olsun sadece onunla konuş zamanını onunla geçir
Kapıdan bir erkek gördüğünde duyduğunda gözünü kulağını kapat
Yine sen bilirsin.
Ben de aynı senin gibi önüme çıkan herkese Aşık oluyorum
Kendimi zaptettim 2 değil 3 değil ama bu işin sonu yok nereye kadar kendime hükmedeceğim
Yalnızlıktan insan yolunu şaşırabiliyor
Ne yaptığını bilmiyor
Sen bayansın seninki kolay
Evlen Kurtul yanlızlıktan06 Yorumla
Soran+1 yılBekaretini gelene gidene bırakmak falan hemen aklınız oraya gidiyor, ben sevmekten hoşlanmaktan bahsediyorum herkes sizin gibi önüne gelenle öyle şeyler düsünmüyor ve de evlenmek için evlenemem herhangi biriyle duygularım olmadan evlenmek benim sonum olur, birini gerçekten istersem ve de o da beni isterse o zaman evlenirim
- +1 yıl
Seni istemeyen kimse gelip annenden zorla alabilme şansı yok
Her şey karşılıklı
Sen öncelikle herkese Aşık olmaktan yazınca konu başka nereye gidecek
Yanlızlıktan direk buluşmaların olacak illaki sevgiliyi görmek isteyeceksin. O görmek isteyecek
Sakın ola o konuştuklarınla buluşmaya gitmeyesin
Çok seviyorsa gelsin annenle konuşsun seni alsın
Ateş barut yan yana olmasın
Ben de şahsen konuştuklarım var ama günaha girmek istemediğim için buluşmaya gitmiyorum
- +1 yıl
Buluşmak demişken yanlız tenhalara gitme demek istedim
Soran+1 yılKimse görmediği zaman geçirmediği insanı gelip istemez
- +1 yıl
Ben de erkeğim namaz kılarken bile şeytan aklımıza neler getiriyor neler. Birde buluşma yerine götüreceğim biriyle şeytan tenhalarda isteyecek
İnanın içimdeki nefsim şeytan çok zor durumda bırakıyor beni
Soran+1 yılHaklısın tabi her şey usulune göre olmalı farkındayım insanız sonucta nefsimize sahip çıkamayabiliyoruz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSizinkisi aşk değil iyiliğe, samimiyete, insanlığa karşı bir zaafınız var, onlara bir karşılık, vefa mahiyetinde hisler bence. Birinin en ufak kaba, anlayışsız haline de çok takarsınız, irrite olursunuz çok yakışıklı da olsa sanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef öyle, insanların kötü olmasına katlanamıyorum
- +1 yıl
Haklısınız👍
İlgisiz, sevgisiz ve yalnız büyüyen birisi değilsen başka da bir şey bilmiyorum.
059 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında bakarsan aileme falan öyle değilmiş gibi gözüküyor ama öyle
- +1 yıl
Birebir aynımsın bu sorun bende de var. Karşımdaki kişi ne kadar samimiyse, kafa yapımız ne kadar uyumluysa hoşlantı duyma ihtimalim o kadar artıyor. Sorunun çözümü maalesef yok diyebilirim. Konuştuğun kişiden karşılık alamadığını düşünürsek eğer bu sorunu çözebilmenin tek yolu bir ilişki içerisinde olman, başka türlü çözemezsin sanırım.
Soran+1 yılAma işte fikirlerimizin yaşam tarzımızın isteklerimizin aynı olmadiği kişilerden de hoşlanıyorum o yüzden tabi ki sonu olmuyor ilişkinin, gerçekten uyumlu ve sevilebildiğim bir ilişkiyle karşılaşmadım o zamana kadar böyle olacak sanırım
- +1 yıl
Eğer her önüne gelenle ve de aynı anda birden fazla kişiyle konuşmuyorsan, tam tersi tek bir kişiyle konuşup ona ilgi duyuyorsan, ondan umduğunu bulamayıp başka kişiye yöneliyorsan bence pek de bir sorun yok açıkçası. Kafana takabileceğin bir sorun söz konusu değil. Umarım içinde barındırdığın güzel sevgiyi, samimiyeti hak eden birisi çıkar karşına.
Soran+1 yılGenelde sosyal medyadan olduğu için bu haliyle beni zorluyor ve sorunlar oluyor elbet ama bir çözümünü bulacağımm. Teşekkür ederim umarım senin de aynı şekilde karşına çok güzel insanlar çıkar ✨️
Soran+1 yılEvet kesin kurtuluş yolu bu 😂
Soran+1 yılBırak bence, özellikle burası çok tehlikeli 😄 şöyle bir sahil kasabasına gitsek kitap okuyup tarım falan yapsak hahaha
Soran+1 yılBurada çok güzel kafa dağıtılıyor, sorunlardan kaçmak ne kadar sağlıklı tabi orası ayrı da. Evet maalesef ya para için çalışmak her gün erkenden gidip aksam uyurken dönmek falan gerekiyor 😂 aslında zaten mutlu olmak için ortamı değil kendimizi ve düşüncelerimizi değistirmek gerek yoksa nereye gidersek dolusuyla sorun bizi yıpratacak
- +1 yıl
Çok doğru ve güzel konuştuğun için birazcık nutkum tutulmuş olabilir 😅
Fazlasıyla haklısın, önemli olan biz ve bizim düşüncelerimiz. Bunu değiştirmemiz lazım. Değiştirdikten sonra da yine aynı hatalara girmemeliyiz yoksa dönüp dolaşıp kendimizi yine aynı sorunların içerisinde buluruz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅 evet şey derler sürekli aynı yoldan giderek farklı bir sonuç bekleyemezsin ama ya farklı yoldan gitmeyi bilmiyorsak ya da o yolun sonunun bilinmezliği bildiğimiz kötü sondan daha çok korkutuyorsa, yani her şey alışılmışlık 😅
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😂
Bence biz başka bir yol bilmiyoruz, çünkü geçmişte bize farklı yollar gösterilmedi ve biz kendi yolumuzu kendimiz bulmaya çalıştık. Eğer başka bir yol varsa da o yoldan yalnız ilerlemeye korkuyoruz. Yani olay tamamen yalnızlıkla alakalı. Önce bu lanet olası yalnızlığa bir çözüm bulmak gerek sonrası gelir herhalde. 😅
Soran+1 yılEvet çok doğru yolumuzu kendimiz bulmaya çalıştık, yalnız hissettiğimiz sürece yalnızlığımız bitmeyecek gibi geliyor bana ama hayat bu ne göstereceği belli olmaz 🙃
Soran+1 yıl🙃 teşekkürler sohbet için
Soran+1 yılBence tam yerinde bir sohbetti ✨️🙃
Soran+1 yılMaalesef 😅
Soran+1 yılTamam öyle yapacağim 😅 sen de kendine iyi bak
Soran+1 yılÖyle bir çabamda yok aslında 😅 sadece yaşadığımız için yaşamaya devam
Soran+1 yılOtun bile bir amacı vardır 😅 büyümek uzamak falan djdjd
Soran+1 yılDağılmışız zaten 😅 neden herkes bu kadar boş hissetmeye ve yaşamaya başladı
Soran+1 yılBen pek öyle düsünmüyorum, bence sosyal medyayla bizim beynimizi yıkadılar desem çok klişe olur mu 😅 saçma sapan algılar, ilişkilerle ilgili hiç olmaması gereken şeyleri normalleştirmeler, parayla mutlu olunabilecek algısı ve yersiz bir hırs, kimse bir seye çabalamıyor ama parası olmadiği için herkes mutsuz, kadınlarla erkekleri birbirine düsman etmeler, kadınlar ben özgürüm tek başına her şeyi yaparım algısıyla erkekler de kimseye bağlanmam kadınlar zaten kötü erkekleri sever para sever algısıyla anlaşmaya, alttan almaya gerek duymamaya başladı falan filan o kadar çok şeyi soktuklar ki beynimize sadece tüketmeye ve tüketirken de mutsuz hissetmeye yönelttiler
- +1 yıl
Yeminle yine nutkum tutuldu yapma şöyle şeyler 😅 Yine çok haklı konuştun ve sonuna kadar da katılıyorum. Bu saçmalıklara en çok da yeni nesil ve feminist kadınlar imza attı. Hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Normal olan şeyler anormalleştirildi, anormal olan şeyler de normalleştirildi.
Soran+1 yılNutkuna sahip çıkar mısın 😅
Soran+1 yılTabii olabilir 😂 ay şey estağfurullah mı demeliydim 😅
Soran+1 yılPeki o sizin zekiliğiniz dhdhdjd
Soran+1 yılHahaha😅
Soran+1 yılO kadarı hakkımız 😅
Soran+1 yılBu sorunun alt başlıkları çok fazla bende ama şöyle ki eğer birinden hoşlaniyorsam ve bir şeyler düsünüyorsam gerçekten başka biri söz konusu bile olamaz benim için, zaten normalde birileriyle tanısmak bir şeylere başlamak bana zor gelir hazır birini bulmuşum uğraşamam bile djdndj ama bazen bir şey yoksa aramızda karşımdaki de başkalarıyla konuşuyorsa ki bu çok olan bir durum 😅 ben de başkasıyla konuşmaktan gocunmam tabi ki sonradan konuştuğum insan da biriyle konuştuğumu biliyor olur, zaten düzgün bir insansa sadıksa ben daha sadık olurum, bazen de canım ilişki tanısmak falan istemez ama karşima biri çıkar ona söylerim ben hazır değilim diye ben konuşsam bile bir şey düsünmüyorum diye baştan söylerim o zaman da kendimi çok baskılamam yani djdj kalıp kalmamak tamamen karşımdakine bağlı olur falan anlatabilmişimdir umarım 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim peki ya sen?
Soran+1 yılEvet helal sana da 🙃
Soran+1 yılŞaşırmadım zaten senden beklediğimiz şeydi 🙃😅
Soran+1 yılÇok incesiniz beyefendi 😅
Soran+1 yılRica ederim beyefendi 😅
Soran+1 yılŞimdi buna nasıl bir cevap vereyim bilemedim 😅 şu aralar duygusal olarak çok zor bir dönemden geçiyorum pek sağlıklı bir iletişim olmaz sanırım yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için, çok keyifli bir sohbetti, yine de sormak, söylemek, anlatmak istediğin bir şey olursa istersen tabi burdan yazabilirsin, iyi akşamlarr ✨️
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılKendine olan öz güvenini güclendir kendine özsevkati duymassan.. her ilgi gösterene sevme asik olma baglanma eylemi gösterebilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
😘💐
Soran+1 yıl😘🌸
- +1 yıl
Eig icin tesekkürler 💐
Soran+1 yılRica ederim ✨️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Bence siz aşık olmuyorsunuz çünkü aşk hafife alınacak bir durum değil bence siz sevgiye ve ilgiye açsınız bu yüzden size ilgi gösteren kişiye hemen bağlanıyorsunuz çünkü aslında sizin aradığınız o kişi değil sizin aradığınız o duygudur
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çözümü ne
- +1 yıl
Çözümü belki size basit ve tuhaf gelecek ama gerçekten kendinizi sevmeyi ve kendinize ilgi göstermeye ihtiyacınız var bunu kendinize güzel sözler söyleyerek yapabilirsiniz kendinizi şımartın kendinize hediyeler alın aslında kendinize yetebilmeniz gerekiyor…
Soran+1 yılBen kendime yetmeye calistikça tamam diyorum tek devam edeceğim önce kendime yeteceğim karsima yine birileri çikiyor ve konuşmayı kesemiyorum yani değisik bir şey
boşlukta olduğun icin muhtemelen. kendini kandiriyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılya kaç yaşındasın bilmiyorum ama, 20li yaşların sonundan sesleniyorum, geçmiyor bu özellik :D
09 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin ya 🥲
- +1 yıl
bu benim hoşuma gidiyor aslında, hala neşeli hissettiriyor. Seni nasıl etkiliyor bilemiyorum ama :D
Soran+1 yılYani olmayacak kisilerden de hoşlaniyorum
- +1 yıl
muhabbetiniz oluyor mu peki o kişilerle?
Soran+1 yılMuhabbetim olanlarla oluyor zaten
- +1 yıl
muhabbetin olan herkesle ihtimal var bence :D ama neden olmayacak dedin anlamadım, ama merak da ettim
:D
Soran+1 yılAslında birlikte mutlu olamayacağım hayatımızın fikirlerimizin uymadıği insanlar mesela
- +1 yıl
yorumları baya kalabalıklaştırdık, ayrıntılı konuşmak istersen mesajlara geçebiliriz :)
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Sana öyle geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgisiz ve sevgisiz büyüyen insanların genel problemi maalesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
+1 yılKendini sevmeyi ve arkadaşlarınla vakit geçirmeyi öğrenmelisin
00 Yorumla
+1 yıljahsjshxhzbxsjsj
benim cv02 Yorumla
Soran+1 yılSjdjsjfjjd zor ama
- +1 yıl
aynen
+1 yıl:) biriyle öpüşene kadar böyle
014 Yorumla
Soran+1 yılYo geçmiyor
- +1 yıl
:) geçer. iyi öpememişlerdir
Soran+1 yılNe alaka saçma bence
- +1 yıl
Hiçte değil.
sadece bir kişiyi görür gözün o zaman.
bir kişiyi bulana kadar herkese bumu diye bakmak gibi senin durumun
Soran+1 yılBenim zaten birisi olunca sadece birini görüyor gözüm sadık bir insanım ama iliskiler hiç istediğim gibi gitmiyor sonu oluyor yani
- +1 yıl
evet istediğin gibi gitmeyebilir. iki kişinin uyumu az ihtimal zaten. sende kendi doğrularında diretiyorsun muhtemelen.
Soran+1 yılYani evet olabilir
- +1 yıl
Öyle bence. ama iyi öpen biri olsaydı devam ederdin :)
Soran+1 yılBen devam etmek istiyorum zaten karsidaki istemiyor 😄
- +1 yıl
:) ilginç :) kaç yaşındasın , hangi şehirdesin?
Soran+1 yıl23 İstanbul
- +1 yıl
:) a a bende
psikopatmı seviyorsun sen?
Soran+1 yılYoo normal insan seviyorum djdj
- +1 yıl
hımm iyi :)
+1 yılÇok güzel bir duygu 😁
00 YorumlaHerkese asik olman imkansiz
00 Yorumla
+1 yılBenlede konuş o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü arayıştasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yapıcağını anlatayımmı tp den gel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılyok bana olmazsın ben çirkinim :D
00 Yorumla
+1 yılDarısı basima
06 Yorumla
Soran+1 yılSen sevemiyor musun
- +1 yıl
Hayir ben sevgiye aşka inanmıyorum
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Anla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Rmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece birini sev olsun bitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ki hiç istediğim gibi gitmiyor sonu
Cevap sahibi+1 yılHmm ne istersin mesela karsindaki kiside
Soran+1 yılSadece sevsin bırakmasin bu kadar
Cevap sahibi+1 yılSevgime ve sevdigime sadigim🌹🌹🌹🌹ilgimi sevgimi sunmak isterim sana
Ayran gönüllü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNası ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel anlayım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. ne güzel işte :D
00 Yorumlabana?
00 Yorumla
+1 yılIsteklisin galiba
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı