Çocuk reddetti iki kere ama halen seviyorum napcam onuda bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır beni sevmeyen biriyle ben iletişim dahi kurmam.. arkadaş bile olmam.. öyle birisinin hayatımda yeri olmaz
Beni sevmediğini düşündüğüm veya beni reddeden birisine ben sevmeye devam etmem doğru olan bu değil çünkü sevgi karşılıklı yaşanan bir şey
Sevebilirsin tabiki fakat üçüncüyü tekrar teklifte bulunma kendini gurursuz konumuna düşürmemeni tavsiye ederim bazen insan içine atarak sevmesi kendisi için daha iyi oluyor 🩷🪽
Senin hislerin takıntıya doğru gidiyor haberin olsun. Psikolojinin bozulmasını istemiyorsan bence uzak dur ve önüne bak.
Takıntı çok mu kötü arkadaşlarım öyle oldumu düşünüyor
Tabi ki de kötü bir şey. Bu hislerin elbet bir gün geçecek ve geriye dönüp baktığında ne kadar da sa - lakmışım diyeceksin. Hiç düşünmeden geçmişi geride bırakıp geleceğine odaklan.
Zaten şu an bile çocuğa açıldım için öyle düşünüyorum
Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. Gelecekte bu durumu tekrar düşündüğünde hatanın farkına varacaksın bundan emin olabilirsin.
Yapabileceğin bişey yok. İster bekle ister bekleme ister ağla ister gül sonuçta olmayacak diyorsa olmayacaktır.
Evet sevebilirsin. Çok doğal. O reddettikce daha da seviyorsun
Hep öyle oluyo zaten
Bence başka birilerini bul
Sevdim bende sonra kendime şunu söyledim kimse senden değerli değil unutma dedim vazgeçtim
Bende deniyorum onu unutmak için kaç erkekle konuşuyorum ama nafile hayırlısı birazda
Başka birileri unutturamaz canım sen içinde bitirmediktrn sonra bin tane kişiyle konussanda unutamazsin
Beni sevenle olurum da bni sevmeyenle olamam olmam aslaa
Sevdiğin kişi sevmiyorsa
Olmam sonuçta değer vermeyecek ilgi göstermeyecek yabancıdan farkı ne seviyor olmam bişey degstrmeyecekki
Sevebilmek insanın elinde olan bir şey değildir, sevmiyorsa vazgeçerim sadece..
Galiba vazgeçmem umutlanmamam lazim
2 kere red etmiş vazgeçmemen hata zaten
Öyle galiba
Sana sert tepki vermediği için sevmeye devam ediyorsun seni yedek olarak görüyor
O yüzden galiba
En ufak bir kötü niyet ve çaresizlikte senle çıkabilir ama kötü niyet için ve zaafını kullanır
Oda doğru farkında çünkü şu an ne kadar sevdimin
Bana değer vermiyorsa beni sevmiyorsa konuşmaya bile gerek duymam.. uzak olurum
sevme sen de neden seviyorsun seni istemeyen birini 2 kez red yemişsin zaten gözünden düşmüşsün iyice
Çocuğu çok seviyordum şansımı deneyim dedim olmadı ve çok üzülüyorum dalga geçmeye başladı bu sefer
Bir de dalga geçmiş seninle karakteri olmayan birini ne yapacaksın tamam üst üste red yemeni falan geçtim dalga geçince gram soğuma olmadı mı hiç
Oldu yalan değil çünkü ben ona hic bişey yapmadım sonra bende tamamen unutmak için snapten falan birilerini ekliyorum ama sanki kendimi kandiriyormusum gibi geliyo
Kandırmıyorsun unutmaya çalışman gayet doğal, kafandan onu atmaya çalış aklına gelse bile düşünme onu bütün sosyal medya hesaplarından sil engelle bakmaya da yeltenme hiç o şekilde unutursun zamanla
Umarım bi anda silinmemesi de normal demi bide sonuçta hep ona bağlı kalamam ki istemiyoda doğal olarak yeni birileriyle tanışıyorum
Bir anda silinmemesi doğal ama takıntı boyutuna getirmeden unutmak için zorla biraz kendini
Haklısın bazen takıntılı oldumu düşünüyorum yalan değil
Evet sevgi Aşk sebebsizdir zaten karsılıklı olması şart değilki
İnsanlar takintilioldumu düşünüyor
Takıntı elde edemeyince oluşur zaten bir süre sonra sende vazgececeksin canım
Umarım vazgeçerimm
Kendini şartlandırma hayat mucizelerle dolu
Sen reddedilmeyi kabullenmiosun. bunu baska nedenlere bagliosun. bi erkek cevresindekilerin lafina baktigi icin seni reddetmez. ya da seni reddetmesinin sebebi baskalarinin sozleri deildir
Gururum daha baskın olduğu için sevemiyorum maalesef
Sevdim , onun Ön yargıları vardı, ortadan kaldırdım sonra da kavuştum
Onunda on yargısı var ve çevresinin lafına bakiyo
Yok baskasının lafına hiç bakmadı o, benim eski halim berbattı haklıydı da, o yüzden değiştim ama asla başkasının lafıyla hareket etmedi. Başkasının lafıyla hareket biriyse uzak dur ileride senin için degil elalem için yaşar o
Benimki sırf başkası için böyle yapiyo milletin lafına bakiyo
Sevmem mal değilim
En iyisi
ilk sevgilim zaten evlendi anlaşamıyorduk ondan sonra zaten kimseyi sevmedim aşk meşk boş işler gidin kariyerinize odaklanın hayatınızı yaşayın gezin dolaşın
Öyle cidden aşk hep tek taraflı kaliyo bence ya
16 yaşındaydık çıktığımız da o bana çıkma teklifi etmişti içime kapanık biriydim mahalleye yeni taşınmışlardı ozamanlar onun sayesinde biraz açılmıştım insanlarla iletişim bile kuramazdım utangaç tiptim iyi kattığı şeyler de oldu bana ama en çok ağrıma giden doğum günümde terk edilmek oldu çok şey kattı bana ilk göz ağrımdı sevmeyi sevilmeyi hayal kırıklığını ondan öğrendim yaşlar oldu 23 ayrıldığımız da yine konuşuyorduk hayatında biri olmadığı zamanlar 2020 de evlendi mutluluklar diledim her yerden sildim fotoğraflarını da 7 yıldır hayatımda kimse yok
Hayır , normaldede sevemem
En iyis
Beni sevmeyen insanı sevmem
gururum izin vermez çabuk unutuyorum
Seni sevmeyeni bal olsa unut.
severimde içimden severim illaki bir gün bitiyor
Yok sogurum
Bende neden olmuyo
Herkesin durumlara tepkisi farklıdır
Oda doğru peki napmam gerekiyo herkes unuttum saniyo ama öyle değil kendimi de kandırdım sanıyorum ama bana farklı gelen tek o
Kendin bunu kabullenip onu yok sayman lazım zaman gerekli tabi
Oda doğru bi yerde kendimi de kandırmak lazim
Kalbin kime kanacagi belli olmaz
Öyle ama kimseye de diyemiyorum halen sevdimi içten içe seviyorum o benle dalga geçmiş galiba artık bana karşı kini bile var ve canımı yakiyi
Yok sevmem
Bende nedne olmuyo bu
Elde edemediğinden takıntı yapmışsın çünkü eğer şu an kabul etse 2 günde soğursun 😂
Of sanırım elde edemedimdeb kaynaklı bi durum
Sevemiyorum. b
Isim. olmaz
Yok asla
Sevmem
Hemde nasıl severim.
Sevmem
Sevdim hala daha seviyorum
hayır sevmem
unutcaksn zamanla
Umarım aşka inancım gitti
kaç yaşındasınki