Ya da şöyle sorayım. Daha önce hiç sırf birisini unutmak için başka birisinin duyguları ile oynadınız mı?

Ya da şöyle sorayım. Daha önce hiç sırf birisini unutmak için başka birisinin duyguları ile oynadınız mı?

Her zaman şunu savunurum "unutmak" diye bir şey yok. Vazgeçmek vardır. Duygularımı bastırmak, kafamı meşgul etmek için sevmediğim birini hayatıma almadım hiç.. alamam da. Biliyorum ki yaşattığını yaşamadan ölmez kimse. O yüzden böyle çirkin bir şeye hiç gerek duymadım hiçbir zaman. Kimse kimsenin yara bandı olmamalı da zaten.
🙏🏻🌸
Kimsenin duygularıyla oynamadım, kimseyi umutlandırmadım. Neysem oldum hep. Lakin eski sevgilimi unutmak için başkalarıyla çıktığım oldu evet. Bunu bir kaç defa yaptım. Bu doğru değildi ama geçmişte yaptım. Belki unuturum ve devam ederim sandım ama olmadı... Yani kimseyi yarabandı olarak düşünmedim... Devam etmek istedim ama hiçbiriyle olmadı. Kimseyi onun yerine koyamadım. Canım acıyordu ve onu tamamen unutmak istiyordum. Onunla konuşmak yerine , onu anlamak yerine ondan kaçıyordum... Onu unutmak için yollar arıyor ve ona çok kızıyordum.
Kalbinde biri biri varken, kalbinden silinmeden başkasını sevemezsin bunu bir kez daha anladım...
Evet haklısın :)
Hayır kimseyi yara bandı olarak kullanmam unutabilmek için zamana bırakırım. Maalesef öyle pis bir hafızam var ki unutamıyorum çoğu şey kine dönüşüyor :d Bir taraftan şanslı olduğumu düşünüyorum aynı hataya düşme olasılığım düşüyor bence unutmamak ceza gibi bir şey ama faydaları da var.
Yok, oynamam. Benim duygularım önemli. Zaten bu şeyler işe yaramaz birini unutmanı asla başka biri sağlayamaz. Alamazsın içine, sığdıramazsın, aklın kalbin doluysa zor yani. Karşı taraf çok ısrar ediyorsa bunu bilmesine rağmen “bu da görülmüştür” şans vermek isteyen olursa verebilir.
😌 kendimize yakışanı yapalım..
Cevap
32Cevap
Böyle bir alçaklık hiç yapmadım , yapmamda.
Hayır kimsenin vebalini alamam, günah...
Hayır tabi ki de.. bunu yapmam hiç bir şekilde.. çünkü insan zorla unutamaz başkasını sevse bile kendi duygularını görmezden geldiği sürece eskisini hatırlama devam eder.. benim eski sevgilim olmadı ama eski sevgilim olsa bile zaten onu unutmadan başka bir kadına aşık olacağımı sanmam.. ve kimsenin de duyguları ile oynamam bir gün çünkü mutlaka vicdan azabı peşimi bırakmaz ayrıca ben de mutlu olamam bu dünyada zaten..
Vicdan gerçekten önemli dostum ağzına sağlık
Teşekkür ederim brom
Hayir asla. Hadi baska birini gectim once insanin kendine yaptigi kotuluktur. Zaten unutamamissin: bu basli basina eziyet. Bide baskasini hayatina alacaksin, icinden gelmeyerek ona yakin davranacak ya da samimiyet kuracaksin? Mumkun degil, bu daha beter eziyet. Eskiyi daha cok hatirlatir
Bişey söyleyim mi bunu yapan da farkında olmadan yapıyor. O depresif dönemde yeni ilişkiye can simidi gibi sarılıyorlar. Sonra sonra farkettiklerinde de iş işten geçmiş oluyor maalesef.
Tabii bilinçli olarak yapanlar varsa da Allah onları alsın.
Birçok insan bunu kabul etmiyor ama çivi çiviyi soker mantığıyla unutmak ıcın ayrılır ayrılmaz ya da eski sevgilisi gerı donsun diye onu kıskandırmak maksadıyla ılıskıye yelken acıyorlar...
Amaclarına ulasmak ıcın bır insanı Harcıyorlar yanı... İnsan kalbi oyuncak degıl. Kalp yıkanın ıkı dunyasıda bedbaht olurmus.. Ben korkarım o sebepten birinin kırıntısı bile kalmadıkça birine acılamam. Oto kontrolume guvenıyorum... Allah vergisi bende.
Hayır asla ve asla hiç kimseyi yarabandi olarak kullanmam. Kendimi hazır hissedinceye kadar da yeni bir ilişkiye başlamam çünkü ben mutlu değilken bir başkasını mutlu edemem
Kesinlikle 👍👍 sen ruhen mutlu olucaksin ki sevgini ilgini ona verebilesin kafan karışık ise seni mutsuz eden şeyler var ise karşındakinede bu ister istemez her zaman yansır
Hayır oynamam bir şey hissetmeden yaklaşmam kimseye. İçimde diğeri bitmeden yenisi olamaz.
Olması gereken böyleyken işte bunu tam tersini yapan içi kötülük ile dolmuş insanlar var maalesef
Kalbinde az Allah korkusu olan, kimsenin gururu ile oynamaz , kadin erkek farketmez.
Birini unutmak için başka birini kullanmadım. Yapıma ters. Başta ah almaktan korkarım neredeyse iki yıl olacak yapayalnız baykuş gibiyim. Şimdi bende yoluma bakacağım 🙏
Emin olmadığım hiçbir şeye adim atmam, atmadim. Emin değilsem atılan adıma da karşılık vermem, vermedim. Vebal almak başkasının gözyaşının sebebi olmak var.
Bende böyleyim
Çivi çiviyi sökmüyor be. Karşıdakine de yazık kendine de yazık. Varsa biten bişey ona da saygı duyulup yası tutulmalı
Oynamam oyuncak mı insanların kalbi belki biraz sinir edebilirim sinir krizine sokarım ama hepsi o kadar duygusal oynama yok 😃
Kimseyi stepne olarak kullanmadım. Zaten unutamayacak olsam eski sevgilim olmazdı. Bitirmişsem içimde ona dair bir şey kalmamış demektir.
Kimseyi yara bandı yapmam ama bunu yapan çok insan var:(
Oynayamam zaten sinirlerim bozuk ve üzgünümdür bide ilgi falan ister zaten duygusal biriyim sevmediğim zamanda bunu asırı belli ederim , olmaz yani ben kendi adıma konusursam yapamam sevmediğim biriyle
Hayır ve hiçbir zaman da böyle bir karaktersizlik yapmam
Oynamam.
Eski sevgiliyi böyle unutulmaz zaten. 😅
Evet, oluyor ama yanlış olduğunu eninde sonunda anlıyorlar zaten.
Eskiyi unutalı çok şeyler geçti. Duygular ile oynamam gelsin pes oynayalım 😃😃
Hayır bunu kimse yapmasın. Kimse sizin yara bandınız değil
Karaktersizlik yapmanın bir gereği yok illaki o yas tutulmalı o acı yaşanmış olmalı ki önüne bakabilesin herşeyden evvel insanın kendisine saygısı olmalı...
maalesef oynadım ayrilacagimizi anladigim an çok acı içindeyken daha ayrılmadan başka çocuğun teklifini kabul ettim sonra o çocukla 1 ay konuşup biraktim bu seferde o çocuk çok üzüldü
Daha önce hiç yapmadım yapmak da istemem. Karma diye bir şey var yaptığınızın karşılığını illaki bulursunuz
Yapmam böyle şeyler vicdan sahibiyim çok şükür seviyorsam seviyorum net sevmiyorsam sevmiyorumdur
oynamak degil de takilirim sanki herkeste bize asik olmayı bekliyo ahaha dikkat edin sizin duygularınızla oynamasinlar askolarim
Yok ya yakışmaz bana
Ne kendi duygularımla oynarım zoraki ilişkilerle, ne de başkasının duyguları ile.
Benim hayata bakış prensiplerime aykırı en başta bu.
Hayır asla, bunu yapanlar vatana ihanet ile yargılanmalı 😂
Hayır kafa dağıtacak hobiler edinirim zihnimi meşgul ederim sürekli alışana unutana kadar
Duygu muygu kalmadı bizde oynamam günahtır lo
Kızlar bunu hep bilerek yapar xd erkekler de unuttum zannederek yapar
Yok yapmadım sırf kalbim kırıldı diye kendi yaşadığımı başkasına yaşatmak istemezdim
Oynamam yalnız kalmak daha iyidir bu durumda
bir hayat kadını benimkilerle oynadı tedavi olduktan sonrada s. tir olup gitti
Bu tarz bir insan değilim.
Eski zamanlar önce yapmışlığım oldu ama böyle bir şeyi kendime dahi yaptığıma pişmanım.
Yapmadık öyle şeylerrr içimizde halletmeden başkasına yönelmek mesele zaten.
Aynaya baktığımda kendimden tiksinmek ve mide bulantısıyla yaşamak istemem.
onu yapan or*spu çocuğudur delikanlı erkek yapmaz eski sevgilimi unutursam hayatıma yeni birini alırım kimsenin duygularıyla oynayacak kadar aşağılık bir varlık olmadım
Bu çok bencilce. Kendimi iyileştireceğim diye bir başkasının duygularını kullanamam.
Unutmam için burilerinin duygularıyla oynamaya gerek yok zaten
İnanki çok yaptim ama iki yakam bi araya gelmedi bedua yüzünden... 😔 simdide eşimle kavuşamiyoruz milletin beduasinin nasibininhep o görüyor.. suanki aklim olsa asla yapmazdim
Hiç yapmadım ama istediğim gibi biri çıkarsa sevgili olurum şu sıralarda
duguyla oynamak degilde konustum diyelim
ise yaramiyo unutturmuyo
O kadar karaktersiz değilim.
Hayır çok şükür insanım
Teşekkür ederim :)
Unutabilmek için değil ama hayatıma devam edebilmek için öncekini unutmadığım halde başkasıyla denediğim oldu. Çivi çiviyi söker doğru bir lafmış.
Hiç yapmadım böyle bir şey..
İnsanları bu şekilde kullanmak, insanlık dışı bir harekettir. Hatta o insana hakarettir.
Hayır yapmadım bunu yapabilen insan değildir abi
kendi duygularim herkesten once gelir karsidakini pek dusunmem unutmak icin elinden geleni yap bence
Öyle vicdansizlik yapmam yapmadım da
Hayır zaten ciddi ilişkim olmadı
Oynamam başkasını sevmeye çalışıcam belki 😅
Hayır bana göre değil
Oynamadım, oynamam da
Oynamam içimden gelmeden bir duyguyu yaşayamıyorum
Bu alçaklığı kim yapar?
Yok sevmem öyle şeyler
Unutayim diye baskasiyle tanistim ama umit vermedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?