Güncellemeler
+1 yıl
Nedense evet hala beni seviyor bu adam lanet olsun ki bence öyle çok seviyorum off
Onu aldattım yalan yok ama inanın bana bir anlık bir hataydı. Sonrasında zaten benden ayrıldı ve o dünyanın en düzgün çocuğu dediğim adam daha kulüp falan bile nedir doğru düzgün bilmeyen adam. Kulüplerde her gün ayrı bir karı kızla geziyor. Niyeyse bunu hala benim yüzümden yapıyor gibi geliyor kötü hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevseydin aldatmazdın.. senin şu an yaşadığın şey vicdanın ve duygusal boşluğundaki o ince çizgi.. severek aldatan tek varlık erkektir.
Nasıl yani bir dk? Neden öyleymiş kadınlar severek aldatamaz yani erkekler severek aldatabilir mi?
Çünkü kadınlar duygusal varlıklardır kolay kolay aldatmazlar aldattığı zaman sevgi yok demektir. Ama erkekler duygusal olarak o işi yapmıyor o yüzdendir ki karısını çok sevipte aldatan erkekler.. onlar için evinin sorumlulukları ve görevlerini yerine getirildiği müddetçe başka bir kadınla birlikte oluşları aldatma sayılmıyor. Bu evli olmayan erkekler içinde geçerli.
Kısacası seni sevgilin aldatsa gerçekten sevdiğine inansan seni umursamazsın yani. Ayrıca bir dk. Ya anlık ir hata olduysa bilmiyorum düşünemedim belki. Ya ben onun için neler neler yaptım veya nelerden vazgeçtim inan bilemezsin ama ya hastaysam veya bilmiyorum işte
Fedakârlık yapmış ve sevmiş olabilirsin ama zamanla azalan sevginden bihabersin.. böyledirki bir anlık aldatmışsın o bir anlık bile sonuç olarak bir andı.. senin şu an hissettiğin şey sevgi değil.. karşıdaki kişinin iyi bir insan olduğunu bildiğinden ötürü vicdanınla kaldığın bir muhakeme alışkanlığın ve emeğin de getirdiği duygusal boşlukta var tabii.. tekrar söylüyorum senin şu an hissettiğin bir sevgi değil. Hatta şunu söyliyim sana diyelim ki barıştınız birliktesiniz sen yine yelteneceksin çünkü sevmiyorsun ve bunun farkında değilsin. Bu duyguyu bende yaşadım seni anlayan biri olarak bu satırları yazıyorum.
Benim de tek demek istediğim herkes aynı değildir.
Sonuç olarak aldattın. Sevseydin aldatmazdın.
Anlamıyorsunuz gerçekten. Hasta gibi hissediyorum o ben değildim o an zaten keyif almadım bundan asla. Neden yaptım bilmiyorum çift kişilikli miyim veya off bilmiyorum inan bana %1 bile keyif vermedi ve berbat hissettim sadece
Seni anlıyorum..
Sanmıyorum. Bir daha yapar mıyım hayır ama hastayım ben işte tedavi olmalıyım. Tamam bu olaydan zevk alsam gerçekten ne dersen de ama almadım. Ne başında ne de sonunda. Sadece pişmanlık ve sonunda acı
İşte erkeklerde ne diyor biliyor musun aldatinca.. bende duygusal olarak bir cinsellik yoktu sadece işimi gördüm.. senin bu cümlende farkında olmasanda o kapıya çıkıyor. Nefsine yenik düştüğün bir anı hastayım kılıfına sokma lütfen.
Tamam da anlamıyorsun ki. Ben bundan o anda bile zevk almadım. Sadece oldu bitti. Erkekler yapınca en azından o an iyi hissediyor ki benim demek istediğim bu
Zevk almaman bir şey değiştirir mi sence? Başka bir erkeğin yatağında olman ona bedenini sunman ona vaktini ayırman.. sence bunlar yeterli değil mi?
İşte bilmiyorum ben değildim o yapmamak istedim ama geri de dönemezdim. Sadece oldu bitti ve canım yandı
Ne diyim geçmiş olsun..
Sen tek değilsin, kızlR erkeklerinin popon kaldırır, adam kendini biriey sanır, özzgüven bazı kızları cezbeder, böylece erkeğin kosmeti açılır
Ne pislik insanlarsınız be
iyi halt ettin.
Cinsellil olarakmı aldattın
Aferim sana guzum
Peki