Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmayı kestik yorum yapanlara teşekkür ederim
yakın arkadaşımın arkadaşı benim fotoğrafımı görmüş ve beğenmiş benimle tanışmak istedi gayet güzel anlaşıyoruz ilk hafta buluşmak istedi ben müsait olmadığım için bulusamadık sonraki hafta ben söyledim o da müsait olduğunda söyleyeceğini söyledi ve 1 aydır konuşuyoruz bazen hayatım bitanem dediği oluyor bazen zorla konuşuyor gibi yılbaşında birlikte nice yıllara diye girdi ve hala buluşmadık şu an konuşmalarımız rutin naber nasılsın buluşma ayarlamıyor ama anlam veremedim neden olabilir? Ben kızım o erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ilgisi var biraz uzerine düş, buluşma neden olmadi
O Ayarlamadığı için tamamen şu an buluşma olmuyor
1 ay olmus biraz senin , hadi bulusalim falan demen lazimdi
İkinci hafta söyledim 4. Hafta söyledim zaten daha dün konusunu açtım yoğunluğunun olduğunu söyledi
Sen mavisin ama
Yanlış olmuş
Soğumuş olabilir
Rahatsız olduğum şeyleri söylediğimde açıklama yapıyor yazdığım her şeye cevap veriyor ama erkekler zorla konuşur mu böyle
İlk anlarda buluşmadığın için soğumuş senden
İlk hafta buluşmadık ikinci hafta ben dedim buluşalım diye fazla uzatmadım ki
Bana soğumuş geldi bilemiyorum
Üzdü
Yoksa erkek niye buluşmak istemesin ki?
İnan bende bunu anlamıyorum normalde beni darlarlar buluşalım diye bu defa böyle olunca bende anlamadım
Fiziğin güzelliğin nasıl peki seni gördü mü?
Fotoğrafımı görüp tanışmak istedi zaten
Görüşme olmayınca soğukluk girmiş
İlk hafta sadece görüşemedik hafta 4 gün için dolu olduğumu söyledim sonrasında konuyu açtım ve tamam ayarlıcam dedi dün yine konu açıldı ve yoğun olduğunu söyledi
Yani şu an istese buluşuruz kendisi ayarlamıyor gerçekten soğumuş olabilir mi dün 1 aydır konuşuyoruz ne düşünüyorsun dedim benim için bir sorun yok şu an dedi
İstese buluşur ya bıraksın bu işleri
Aynen öyle dimi Bencede isteyen vakit ayırabilir
Benlik problem yok
Hatun isteyecekte erkek buluşmayacak olmaz öyle şey
Ne bu çocuk gay mi shsjsjsjkd
Kendisi beğendi tanışmak istedi bende kabul ettim ama anlamadım böyle kaldı ilerlemiyor
Sence ne yapmalıyım daha
Hatun isteyecek adam buluşmayacak yok artık
O bence hatun yapmıştır seni yedekte tutuyordur
Yakın arkadaşımın yakın arkadaşı yapabilir mi sence böyle bi şey
Bir şey yapma üstüne gitme
Daha buluşma konusunu acmıcam zaten seviyeli konuşuyorum bu defa bi sorun mu var diyor yakın konuşunca zaten o da hemen canım felan diyor
Bu erkekler her şey yapar sen bana sor
Asla güvenmiyorum zaten
Başka biri vardır seni de yedekte tutuyor onunla sorun yaşayınca sana dönecek çakal
Anladım teşekkür ederim
Herkes çakal olmuş ona göre dikkat et
Tamam ederim
Ama insanları bu hale sosyal medya getirdi
Maalesef günümüz dünyası böyle işte
Ne oldu en son ne yaptın?
Konuşmayı kestik
Nasıl oldu?