Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir tane bile kız yorum yazmamış. Sonra diyorlar ki niye yalnızsın. Eee o yazmayacak bu yazmayacak ben kime yürüyecem 😂😂 seda abla ben evlenmek istiyorum 😂😂 hayır insan başka soruyu cevaplarken yanlışlıkla bari bir yorum atar 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Ağalar bir av buldum yorumumu beğenin de kız mesajıma cevap versin 😂😂 attığım linktekş soruya verdiğim cevabı beğenin. Erkek dayanışması yapalım beni everin artık karı istiyorum ben 😂😂
Hiç yanlış kişiye mesaj attınız mı? ↗
Hiç yanlış kişiye mesaj attınız mı? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bilmiyorum hiç de anlamıyorum becerenler var
Kanka o zaman beni niye meşgul ediyorsun ya 😂😂 zaten av peşindeyim meşgulüm 😂😂
Bu cevabı onlara yaz bak hep mesgulum de ulaşılmazi oyna djsjje
Yok be kanka ne meşgulü 😂 can sıkıntısından kaldırım taşlarını sayan insanım ben 😂😂
Kanka sen saf ayağına yatıyor gibisin jwsk
Kanka ben saf değilim. Her türlü hinlik şeytanlık puştlluk bende 😂😂
Ama bak bu açık sözlülügün başına bela olacak, ejej
Ama kanka sonra değiştin diyor kızlar 😂 gerçek halimi görsünler ki sonradan laf etmesinler 😂😂
Kanka bir kız için ne kadar çabalasan boş umursamadiginda terslediginde seviliyorsun çekici oluyorsun ve nasıl desem en başta şovunu göstermen lazım dikkat çekici olarak ve ayrıca hoş espriler iyi olursan sıkıcı oluyorsun ve en önemlisi de kafanda her zaman kaybetme duygusu olmayacak olursa işler boka sarmaya başlıyor karşıya hissetiriyorsun ve karşı taraf bunu anlayınca seni sıkıcı buluyor bunun içinde bir çok kişiye yürümen lazım aynı anda çünkü biri giderse diğeri kısacası iyi olsan günün sonunda ne yaptım ben ne istediyse yaptım neden böyle oldu falan oluyor deneyimledigim bunlar benim
Reis Allah razı olsun cidden. Allahım görüyorsun bu arkadaş birçok kıza yürü dedi halbuki benim hiç öyle kötü niyetlerim yoktu ( külliyen yalan) bundan sonra gireceğim bütün günahlar bu arkadaşın boynuna olsun amin 😂😂 ohh kanka şimdi daha rahatım sağol tüyo için adamsın kralsın 😂😂
Kanka sen yürüme boş ver djdjdk
Kanka cehenneme odun lazımdı seni kurban ettim hakkını helal et 😂😂
Ben direkt sokakta numara falan alıyorum kardeşim, kasma direkt konuş
Kanka geçen konuşayım dedim bana sen maymundan önce gelen ırksın, sonra maymun sonra da insan gelmiş dedi tükürüp kaçtı 😂 hayır kız haklı da bir şey de diyemedim 😂😂
Benim gibi biri bile sana yürüyecek cesareti bulduysa sen kendinin nasıl bir halde olduğunu bir düşün deseydin ya kardeşim 😂
Şerefsizim bu benim aklıma göm gelmemişti 😂 o kızı bir daha görürsem bunu diyecem reis 😂😂 zaten yüzümü de yıkamadım. İlk kez bir kız yüzüme tükürdü 😂😂
Sokak sokak dolaş kardeşim daha çok bulursun yüzüne tükürecek kızı
Öyle yapayım dimi kanka 😂 zaten sokaklar olmasa karşı cinsten insan göremem ben 😂😂
Sokak sokak dolaşmaya devam kardeşim umudunu kaybetme bugün bir kişi tükürür yarım iki kişi 😂
Doğru kanka ne kadar çok o kadar iyi 😂😂 teyze meyze ne bulursak artık 😂 üstten link paylaştım orada yorumumu beğensene kız görsün de mesajıma cevap versin 😂😂
selamun aleykum topram müsaitsen sana yanaşabilir miyim de
İyi fikir kanka 😂😂 hatta size park edebilir miyim de diyim mi 😂😂
Merhaba nasılsın de iyiyim sen nasılsın derse fark ettin mi ne çok ortak yanımız var bende iyiyim dersin en olmadı selamunaleyküm de Allahın selamı sonuçta
Kanka acil deneyip sana dönüş yapacam 😂😂
Bol şans 😂
Sağol kankam sağol Varol 😂😂
Denedin mi
Kanka ne yapayım erkeklere mi yürüyeyim ne istiyorsun 😂😂 yorumda kız mı var sanki 😂 barak obamanın karısı yazsa gel buraya lanet zenci diyip ona bile yürüyecem 😂😂
🤣🤣🤣
Ya olm sjsjs
Kanka taktik ver seri 😂😂
Senın nıck ın yeter bro. Yurume sen bırazdan yagmur gbı yagar kızlar sana :)
Sağol kankam 😂 yok mu mahallende kocası ölmüş teyze falan 😂 bir ayağı çukurdaymış falan benim için hiç fark etmez 😂😂
Durum o kadar kotu yanı sjsjsjs
Durumumuz ne zaman iyi oldu ki kanka 😂😂 Yağmur gibi kız yağar birazdan dedin diye kabile dansı yaparaktan Yağmur duasına çıktım 😂😂 gelenler hep erkek ya 😂😂 neyse ben göte mukayyet olayım 😂😂
Aynen , gece gece basına ıs acma sjsjs
Ava giderken avlanmayalım 😂😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!