Hiç bir kızla konuşmuyor kadın dusmanimisin dedim
Yok daha neler dedi sadece gönlümü kaptiriyorum her saniye onu düşünüyorum ben yapamam bünyem artık kaldirmiyor dedi yoruldum dedi ve yolda giderken cidden güzel kızlar ve kadinlar görüyoruz yere bakıp mirildaniyor hihimm diyor
Yok daha neler dedi sadece gönlümü kaptiriyorum her saniye onu düşünüyorum ben yapamam bünyem artık kaldirmiyor dedi yoruldum dedi ve yolda giderken cidden güzel kızlar ve kadinlar görüyoruz yere bakıp mirildaniyor hihimm diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşık olmaktan korkuyor. Aslında çok güzel bir duygu.
Artık bıktım yoruldum dedi mesaj atıyorum günler sonra cevap veriyor gün içinde bana hiç yazmıyor dedi
Artık kimseyi istemiyorum dedi ister dünya güzeli olsun artık ben yoruldum babacim bünye kaldirmiyor yeter dedi düzgün biri çıkmıyor ki dedi
Bak sevmeyen bir kızla ilişki yaşamış ondan böyle olmuş. Ah seven bir kız asla böyle şeyler yapmaz.
KS hakkında sana soru sordum dedim
şu an whatsaptan yazdı senin yazdığını ss alıp attım sana şey dedi
Sana yazdigi bu =haklısın beni umursamıyor ama ben kimseyi istemiyorum ben yoruldum
Biraz ara versin madem. Erkeklerden hoşlanmadığı sürece sorun yok. Kalbinin atmasını sağlayan bir kızla karşılaşınca normale döner
Sana diyor ki kızları görmek bile istemiyorum bıktım ben bıktım yeter diyor
Dediğim gibi yönelimi değişmesin yeter. İlerde onu sevecek bir kız karşısına çıkacaktır. Umarım çıktığı zaman da böyle olmaz. Gerçekten seven bir kız sevdiği adam için her şeyi yapar
Ya zaten birine aşık diğerleri ilgisini çekmiyor yahut dedikleri doğru. Kendini tanıyor adam bıkmış acı çekmekten
Olabilir soğumuştur.
Haklı, bu toplumun kızları yamyam gibi.
Artık bıktım yoruldum dedi mesaj atıyorum günler sonra cevap veriyor gün içinde bana hiç yazmıyor dedi
Hepsinin totosu kaf dağında. Sidikliye haddinden fazla değer verirsen o da günler sonra yazar, arkadaşın önce onu öğrenmesi lazım. Nasıl olsa sosyal medyadan yazan eden çok, biri gider biri gelir kafasındalar. Gözünüzü açın kezbanlarla birlikte olmayın.
Yok Kezban değildi ve gozumuz açık kiminle konuşacağımız biliyoruz hayirdir kime had bildiriyorsun
O zaman gelip buralarda ağlamayın. Günler sonra yazmayan etmeyen sizi tikine takmayan bir adet kezbanı anlatma o zaman. Hahahaha
Kimse aglamiyor
Demek ki sevmiyor bu kadar basit. Seven kadın böyle davranmaz.
Ne saçma bir çıkarımda bulunuyorsun aptal mısın? Aşk hayatıma dair en ufak bilgin bile yok. Ergenlere laf anlatıyoruz, aşk hayatım güzel gidiyor senin yoksa bu kadar sinirlenme. 🤣
At ağızlı sus yoksa ağzına salata sokarım
Kes, boş yapma. Ağzım gayet küçük ve kibar.
En iyisini yapıyor destekliyorum
Artık kimseyi istemiyorum dedi ister dünya güzeli olsun artık ben yoruldum babacim bünye kaldirmiyor yeter dedi düzgün biri çıkmıyor ki dedi
O kadar haklı ki çok doğru
Kaç yaşında