Ya bir şey sorucam ben bu erkekle okul arkadaşıyiz beni seviyor ama bana hiç bir zaman demedi seni seviyorum sevgili değiliz bana dediki görüşelim 8 yıldı görmüyorum dedi bende biraz sinir oldum oda dedi neden kızıyorsun hiç bir zaman görmedim seni peki nerde göruyim sen gel dedim oda dedi orası köy koyde yermi var hem gelemem işlerim var sen gel İzmir'de kendine iş bul hep orada yasa gel İzmir'e göruyim seni dedi sizce bu kişi beni seviyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevap 😘
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanmam
Neden
Seven insan kendi ayaklarıyla gelir
Köyde gezmeye yer yok dedi bana ailemde kavgalı onla belkide bunun için
Evet bencede kendi ayagina neye carigiyon
Ee ben nasıl gidiyim kız başıma 🤣🤣
Yaaani o gelmeli istedin aylenden okadar seviyorsa 🤣
Ay ben ne dedim ona biliyormusun dedim ki benim İzmir'de ömür boyu kalmam için İzmir'de birisiyle evlenmem lazım 😂😂yani ona demek istiyorum ki gel beni iste evlen yine essek anlamadı beni
Hahahaa anamistirda anlamazliktan geliyor bence ya da okadar semiyordur omru boyunca hayatini gecirecegin insan sonucta🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kanka bu kişi evlenmekten kaçıyor küçükken bana diyordu ki sansim olsaydı hiç dogulmazdim nedenini sordum dedi ki evlen çocuk yap çok zor ya evlilik işi 😂şimdi ben dedim ya benim İzmir'de kalmam için evlenmem gerek gulmekten oldu ya resmen kafasına taş düşüp delirmiş gibi dedi ki ay Allah aşkına evlenmekte ne illa evlenmekmi gerek 😂😂
Hayir semiyor
Nasıl anladın
Bazi rekekler gel ben seni seviyorum der sen gidince bir bakiyorsun semiyor o zaman sen ne yapacaksin
Doğru söylüyon canim ama ben dedim gerçekten nedenin ne görmek istiyen çağırmaz gelir görür kötü nedenim yok dedi gerçekten seni okuldan bu yana görmüyorum aradan 8 yıl geçti hiç bir zaman görmedim seni o kişi mahlemizede gelmisti ben gördüm ama o beni görmedi
Anlamıyorum bizim okuldan o kadar İzmir'de yaşıyan kızlar var neden onlara demiyor goruselim bana diyo yani sonuçta ona yakın olan ben değilim ben köyde o İzmirde
Bilmiyorum iki ihtimal diyicemde en bastan sana derdi 8 yil ne icin bekledi ki cok sacma
Çünku kavgaliydik 5 yıl ayrı kaldık sonra kendisi bana adım attı 2023 TE storime baktı takip attı konuştuk barıştık ailem kızımdan uzak dur demisti kardeşim hayla kavgali
2018 TE mezun olduk 2019 ta üniversiteye geçtik 2019 tan kavgaliydik 2023 TE barıştık
Yani eskiden cikiyor muydunuz
Hayır cikmiyorduk okul vardı görüyorduk bir birimizi 2019 ta aramızda kavga oldu kavganın nedeni mini etek giymiştim resim çekip paylaşmıştım ona kıskandı kalbimi kıracak laflar dedi bende çok üzüldüm ailem kavga etti
Ne cikmiyorsunu ama seni kiskadin cok sacam bence sen adamin niyetin tekrar bir bak bence birde her gelen adam gel burasi guzel derse de gitme otur dusun kendi deyerini berlersin kimse senin deyerini koymasina izin verme😇😇😇😇
Ya gitmem hiç bir zaman ablacım olsemde gitmem çok sevsemde erkeklere güvenmiyorum
Aferin gelsin istesi ne o oyle sen gel 😌😌😌
Aynen tatlım öyle kolay elde eden yem sanmasın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!