Bir şeyler hissettiğim insanlar tarafından sürekli hayal kırıklığına uğruyorum, mantık ilişkisi istiyorum. Mantık ilişkisi mantıklı mı?

Bir şeyler hissettigim insanlar tarafından sürekli hayal kırıklığına uğruyorum. Belki sorun bende. Ben karşındakinden fazla beklentiye giriyorum ya da safım kolay kanıyorum. Bilmiyorum. Ama artık tamamen mantık üzerine kurulmuş bir ilişki yaşamak istiyorum. Adına bekar bir adamın metresi diyin, finansal ilişki diyin, çıkar ilişkisi diyin canınız ne istiyorsa öyle diyin. Artık kıymet gördüğüm ve toksiklikten uzak bir ilişki istiyorum. Karsimdakinin hediyelerle, ilgiyle şımartacağı, bana destegi olacak, istek ve hedeflerim konusunda beni destekleyecek birini istiyorum. Ben artık etrafımdaki insanları bu konuda kiskanmaya başladım. Artık şu düşüncedeyim: Neden onlar çiçeklerle, hediyelerle mutlu edilirken ben birilerinin dertleri altında ezileyim. Yasitim olan biriyle aşk yaşayıp üzülmek, kırılmak yerine daha büyük biriyle mantık ilişkisi yaşamayı tercih ederim. Bilmiyorum mantık ilişkisi mantıklı mı? Ya da hayatıma böyle birini nereden bulabilirim?

Bir şeyler hissettiğim insanlar tarafından sürekli hayal kırıklığına uğruyorum, mantık ilişkisi istiyorum. Mantık ilişkisi mantıklı mı?