Erkekler kısa ilişkileri için her ne kadar önem vermiyoruz deseler de evlilik söz konusu olunca onlar da önem veriyor. Kadınlar da aynı şekilde toplum baskısı nedeniyle çoğu zaman önem vermesi gerektiğini düşünüyor.
Peki bu neden önemlidir sizce?
Erkekler kısa ilişkileri için her ne kadar önem vermiyoruz deseler de evlilik söz konusu olunca onlar da önem veriyor. Kadınlar da aynı şekilde toplum baskısı nedeniyle çoğu zaman önem vermesi gerektiğini düşünüyor.
Peki bu neden önemlidir sizce?
Bana da bu saçma geliyor... Kimin ilerde ne olacağına kimse bilemez.. Ayrıca toplum ve ailesi için hayatına yön veren bir insan kendini sorgulamalı önce... Bir insan zenginken bir anda ticari bir hata ile fakir olabiliyor.. Bir insan fakirken ticari bir zeka ile zenginlesebiliyor.. Memur ya da beyaz yaka kafasında olan bir insan ile hayatımı birlestiemek yerine iflas etmiş bir ticaretle uğraşan bir kadınla birleştirmeyi tercih ederim... ya da eğitim seviyesi kimilerine göre düşük hor gorulen ilkokul mezunu bir çalışan ile... Ezilmiş hayatın herseyini görmüş kadinı terich ederim..
Cevap
8Cevap
Şimdi kadın 10 bin kazanırken adam 2 bin kazansa olur mu bence olmaz olay aslında statü değil kazanılan para kazançlar benzer olmalı 🎈
2 bin 10 bin gibi rakam mi kaldı Allah aşkına? Şöyle bir şey var. Eğer gelir seviyesi arasında çok uçurum varsa zaten insanların yaşam tarzları gittikleri yerler farklı olacağı için denk gelmeleri de pek mümkün olmaz. Ama iki taraf da orta halli gelire sahip ise aradaki 5 10 bin liralık fark çok göze batmaz ki bence.
Kadının mesleğine bağlı biraz da. Eğitim seviyesi çok da yüksek olmayan ama bu paraları kazanan insanlar var.
Tamamen şekilcilik tamamen çevreye hizmet topluma adanmış bir hayat. Halbuki gönül denilen şey bunu dinlemiypr ama bünyeyi zorluyor yinede denklik arıyor insanlar sonrada kocqm beni anlamıypr karımla kafa dengi olamıyoruz falan
Yani benim için statü pek önemli değşl tembel olmasın yeter evde oturmasın yani
Hiç takılmam buna çünkü bir erkek taşıyabildiği kadını ister
Çevresinde çoğunlukla aynı statüde insanlar olduğu için olabilir
Kendilerine yakın statüdekilerle aynı ortamda oldukları için
Milletimiz parası olsun bizim olsun kafasında toplum değerleri ile alakalı
Anlaşmazlık olmasın diye
Öyle daha iyi anlaşıyoruz
arada fark olursa anlaşmazlıklar olur
o senin kuruntun herkes öyle deyil
Davul bile dengi dengine aslan parçası😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?