Herkes sevdiğine kavuşsa ne yuvalar yıkılır demiş. Sizce de yıkılır mı? Yoksa herkes seçtiği ihtimallerde yansın mı?

Herkes sevdiğine kavuşsa ne yuvalar yıkılır demiş. Sizce de yıkılır mı? Yoksa herkes seçtiği ihtimallerde yansın mı?

Valla bilemedim ki neresinden tutsan elinde kalacak bir yandan birbirini sevenler bir yandan yıkılacak yuvalar bir sürü Zor kötü şey üzülen insanlar herşeyin hayırlısı olsun diyorum ben bu konuda.
Samimi diyorum buna yakın şeyler demek için açtım soruyu, görseli okuyunca yazmaya gerek kalmadı
Ben net yuva yılarım 😂
Onu bunu bırak da; mesela ben mehmeti seviyorum mehmet ayşeyle evli ama fatmayı seviyor fatmada hüseyinle evli ama arifi seviyor. Kim kime kavuşacak
Soru patladı mantık hatası var 😂😂
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
hayat daha iyi olur ama seveni olmayanlar yalnız kalıp acı çekmeye devam ettikçe dünya berbat bir yer olmaya devam edecek
Dolmuşu abimiz çok haklı herkes seçtiği ihtimallerde yansın zira diğer türlü sıkıntı olabilir djbdjnd
Bence herkes sevdiğine kavuşursa çok acı çeken olur çünkü çoğu insan platonik seviyor ve platoniği başkasına kavuşmuş olur
Harika olurdu sanırım
Biz kavuşmadık onlarda kavuşmasın 😂
Bu gece yakalım bana dkfkdkd
Dünya aşk bahçesi olur...
Her şey istediğimiz gibi ilerlemiyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?