Sevgilim benim her şeyim ama o öyle görmüyor?

Eskiden ilişkilerimde ne kıskançtım, ne ilgi meraklısıydım, ne de çok ilgi verirdim. Hatta çok çabuk bunalırdım sıkılırdım. Şimdi ama çok farklı, her saniye birlikte olmak istiyorum, her şeyini çok seviyorum içim içime sığmıyor böyle sevebildiğime inanamıyorum. Benim erkek kankalarım vardı ama rahatsız hissettiğim için arama mesafe koydum, zaten üniversiteden çok bi arkadaşım yoktu o yüzden vaktimin tamamını ona ayırabiliyorum rahatça. Onun kendi çevresi arkadaşları var problem etmiyorum gidiyor oyun oynuyor takılıyor kendi kendine vakit de geçiriyor sık sık evine de dönüyor hepsine okeyim. Tek bir şey var ama, kız arkadaşlarını çekemiyorum. Hepsini değil, 2 tanesi var beni deli ediyor ikisi de. Keşke diyorum biraz uzak dursa ama dertleri bitmiyor benimki de dinleyip duruyor. Ben onun için herkesten her şeyden vazgeçerim ama o aynı şeyi yapmıyor sanırım, üzülüyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor düşünürken... bunu onunla konuştum, seçim yapmak gerekirse beni zaten seçiceğini söyledi birisi hakkında ama yine de yediremiyorum kendime nasıl böyle bişey bu kadar moralimi bozabilir diye ama paylaşmak istemiyorum. Kimseyi onun gibi sevmiyorum, sadece ben seviyim istiyorum. Eski ilişkilerimde böyle yaklaşılınca bunalıyordum, ama demek ki yeterince sevmemişim, şimdi anlıyorum, ya o da eski ben gibi bunalırsa ya :(

Sevgilim benim her şeyim ama o öyle görmüyor?