değer verdiğini hissetim, dürüst biriydi, ama hiç o kafadan uzaklaşmadı, bana yaklaşsa da sonra bir adım geri gidyordu.
33 yaşında, benden sonra ds ilişki yapmıyor, belki en fazla benimle görüştü konuştu yakın davrandı, o da ben çok sevdim diye.. Sevgimden artık emin olunca ve bitmeyeceğini görünce benden daha uzak durup kabalaştı.. çünkü artık heşrey çok net olmaya başladı, ilişki olmalıydı ona da kendini bırakmıyor...
Kötü bir şey dersiniz belki ama unutamıyorum. Ve bana yazmasını istiyorum beklerim ama imkansız gibi geliyor bana..
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Baglanmaktan korkuyordur belkı
Evet o yizden ilişki yapmıyor sanırım fakat neden onu seven insanı kırsın ki? Anlamıylrum ben bir kere ona yalnış etmedim
Cok uzun sure yalnız kalınca insan o duzenı ve rutini terketmesı kolay olmuyor anlayacağın yalnızlığa asık oluyor.. Sen hayatına gırdıgınde duzenının degısmesı onu korkutan.. Tahminimce oyle yanı.. Oyle kısıler cok zor adım atar.. Aşık olursa başka ama.. Buda kadının maharetıne kalmıs
Düzenimi bozamam dediğ bile oldu evet belki.. kadının maharetine kalmış derken? Ben ona sadakat sevgi verdikten sonra daha ne yapabilirm.. aramızda çok uyum ds vardı hep kendisi söylerdi.. benim elimden dsha ne gelir? Ona şimdi gidip bir şey dersem beni kırar uzak tutar
Her sorunu kendinde aramanda yanlıs kendine haksızlık etme.. ılıskıye baslayamamak her zaman karsı taraftan kaybaklanmaz... kendine yuklenmek yerine onu degıstırmek ıcın ugrasabılırsın. İzin vermiyorsa buna ugrasma hıc cok yorar .
Ben onu 7 ay yazmadan bırsktım yavaş yavaş yaklaştı ve zor yazdı çokta zor buluştuk sonradan ama sevgimi hissedince çok kabalaştı bir yandan ince davranıp bir yandsn sert. Ve dedi ki son görüşme çok kötü hissetirdi. orada canımı okuttu. Ben bir şey demeen bile ilişki konuya girmeye başladı. Hem haytımda biri var mı soruyordu, crvabi bildği halde.. sonra ds ben yapamıyorum ben istemiyorum. Sanki aman yap dedim
Bu arada bunlar sadece bir tahmın Baska seylerde altında yatıyor olabilir. Buradan tanı koymak munkun degıl sadece.. İstişare edebiliriz. Bunuda yazayımda neyse ıyı geceler
Çok denedim onun yanınds olursam değilir elimi tutar, samimi sakin sadık bir olduşumu biliyordu. Sevgimle değiştirebileceğimi zannettim. Ama yanıldım. Şimdi ona yakşalmama bile izin vermiyro uzak duruyor, eğer karşıma gelirse ben sussam da bana hemen ben yapamıyorum diyecek
Olmayacak duaya amin denmez
Olup olmayacağını bırakalım Allah karar versin. Siz soruma odsklanabilirsiniz, birsz empatı yapmak isterseniz.
E olmuyor sen durmadan amin diyorsun :D Empati yapmak senin işine yarayacak mı? Pek sanmıyorum ama istersen sen vaktini boşa harcarken senin için empati yapıp üzülüyormuş gibi gözükürken bir yandan böyle şeyler yapmamak için senden ders çıkarabilirim.
Tamam sen mutlu ol yeter
Nasıl tanıştın bu adamla
Uzun zaman takipleşiyorduk bir gun bir şey paylaştım yazdı sohbet etmeye başladık sohbet ilerleyince de görüştük sonra da zamanla her şey başlamıştı
Kanka boş ver amannnnnn
Bunları yazmak için kendimle nasıl bir savaş verdiğimi bilmeden boş yorum yapmasanız sevinirim. İnsan acı çekebilir biraz empati olsun.
Lan sanane boş veya değil ben puan kasmak için yaptım zaten umarım hep mutsuz olursun
Allaha havale ediyorum seni hadi
Emanemaneman
😂😂😂
Ahahahabhaah
denklik nsll
Heşrey vardı uyum da ama adam bana yaklaşsa da tatlı güzel davransa da hep devam edersem ilişkiye dönecek kafasındaydı ve kendisine sınır koymuş gibi
sınırlayan kendisi mi
Evet
bu aşık olman için
büyük bir neden
Çok bekledim hep umudum vardı onun davranışlarından hep ister zannetim elimi tutar bırakmaz.. öyle incr davranırdı ama bir yerden sonra yine geri çekilirdi.. şimdi ise arsmızda vir sohbet bile yok, sadece sevdiğim için ve bana ilşki veremediği için
yaşlar nsll
Beni görünce ya da bir selam versem bile ilişkiden bahsediyormhşum gibi oluyor ve yapamıyorum yazıyor. Oysa ki hiibir zaman neden yapamıyorsun gel deneyelim denedim. Kendi isteğiyle gelsin diye bekledim.
28-33
Kendisi sınırladığı için mi sevdim diyorsun
yaşlar kaç
inanılmaz bir yaş güzelliği
Evet ama adam o kafadan çıkmıyor
Ve bana karşı kabalaştı oysa ki hep guzdl davrsndım ona hep saygılıydım
aa o neden
Beni görünce ya da bir selam versem bile ilişkiden bahsediyormhşum gibi oluyor ve yapamıyorum yazıyor. Oysa ki hiibir zaman neden yapamıyorsun gel deneyelim denedim. Kendi isteğiyle gelsin diye bekledim.
demiştin bunu
kabalığı neden di
okumadığıni düşündüm. Kabalık onu seviyorum diye aylar geçse de ona aşkla bakıyprum diye ve beni görünce sanki ilişki görüyor oldu
ama daha beyi bekler ki
aylar sonra görünce ilişki sohbet açab kendisiydi, yapamıyormuş. Ben bir şey demezsem de o konular dönüyor... Ve sevmeyim diye kırıcı oldu sanırım belki bu sevgi ona fazla geliypr boğuluyor ne bilim... ilişki istedeydi böylr olmazdı
neyini eksik buluyor
diğer soru senin mi
Benim eskil birşeyim olsa keşke.. tek sorun ilişki yapamıyorum sorumluluk alamıyorum ve beni ilişki olarak görüyor artık o yüzden de yaklaşmıyor. Evet benim
ilişki derken
sevgililik işte
korkaklığı mı oluyor
Nasıl yani? Adam ilişkiden kaçıyor işte sorumluluk alamıyorım ilişki yapamıyorum duygussl birşeyden kaçıyor
yapamayan
sen misin o mu
adam diyorum kendisi kaçıyor ilişkiden yapamıyorım diypr, bir yandan çok ince davranıp yaklaşıyprdu sonra çok yakın olunca hemen geri adım atıyor ve diyor ki devsm edersem ilişkiye gidecek hani sevgililiğe ve onu yapamıyorım diyordu
korkuyor
Ne yapabilirim? Beni instadan engelledi ki kötü bir şey yazmadım, sadece bir daha görüşsek eğer yine ilişki konusuna girecek kendisi o yüzden de gelmiyor, ben sussam ds o konuşur... hep öyle yaptı.. Şimdi ona nasıl yakınlaşabilirim
selam cann..