- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kişiyle yatmış kız da olur 5 kişiyle yatmış kızda olur... ... gönül bu otada konar bkada sonuçta namusu 2 bacak arasında arayıpta ruhu namussuz kız olacagına veya bir erkegin elini bile tutmadım diyen kızın kızlık zarı diktirdigi memleketimde her insana gönlüne göre vermesi ve herşeyden önce hayırlısını vermesi dilegimle...
sorunun cevabı ise hangisini sevdiysem o kız olur...325 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah..
- +1 yıl
Biraz İslamiyetten haberiniz varsa neyin ne olduğunu bilirdiniz. Mahremiyet denen kavramı...
www.kizlarsoruyor.com/.../q2161431-cocuklarimiza-mahremiyet-nasil-anlatilir
Saygılar... - +1 yıl
@DaNGeR1905
danger dediklerinin bu Konuyla veya bu soruyla hiç bir alakası yok bilgin olsun.. Dini bazı unsurlara alet etmenin de günah olduğunu hatırlatırım... İyi günler. - +1 yıl
Zaten konunun saptırılması için güzel bir sebep evet. Dini alet etmiyorum gerekeni söylüyorum.
- +1 yıl
@DaNGeR1905
Biraz İslamiyetten haberiniz varsa neyin ne olduğunu bilirdiniz.
Bu ne demek oluyor peki açıklama yaparsanız sevinirim... - +1 yıl
Evlilik dışında cinsellik yaşayan kızın namuslu olduğunu düşünüyorsan gerisi önemsiz... İslam o kadar geniş bir kapsamdır ki ben dahi birçok şeyi bilmiyorumdur. Ama normal yaşamımdaki DOĞRU ve YANLIŞ nedir biliyorum. Namus 2 bacak arasında değildir evet beyindedir. Şeytan beynine hükmeder yanlışa yönlendirirse ve buna karşı çıkılamaz cinsellik yaşanırsa namuslu kavramı ortadan kalkar.
Son olarak 1 kez olan hata olabilir ve namuzsuz denmeyebilir. Ama sen demişsin ki "1 kişiyle yatmış kız da olur 5 kişiyle yatmış kızda olur" Bu zevk meselesi hobi mi? Her insanın kendisini eşine saklaması gerekli. Allah affetsin böyle birşey yaşayanları.. Kısaca herşey Beyinde bitiyor. - +1 yıl
@DaNGeR1905
Daha yaşın küçük ve sevmenin ne olduğunu bimeyen birisi için yorum yapmaya deymez veya şu AT GÖZLÜKLERİ ni çıkarda bak dünya ya dünya dönüyor ve yarına çıkacagımız mechul... - +1 yıl
Ve şunuda bil Elhamdürillah Müslümanım ve Elimden geldiğince Dini görevlerimi yerine getirmekteyimdirde...
- +1 yıl
Senin haksız olduğunu değil biraz olayın farklı olduğunu söylemek istedim daha çok. Herkes senin gibi "Elhamdülillah Müslümanım" desin boynum kıldan incedir. Allah herkesin gönlüne göre verir. Umarım senin içinde öyle olur. Seviyeli konuşma için teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
@Çaçaaa53
ruunda güzel kardeşim... - +1 yıl
*Ruhunda
- +1 yıl
@DaNGeR1905
Ben teşekkür ederim.. Sağlıcakla kalın ve bir gün aşk meşk din sohbetinede özelimede beklerim... Bu konuyla alakasız oldugunu belirttim sadece ve herkesin görüşü ayrıdır ateistide var hristiyanıda var bilmem neside var sonuçta karşımızdaki insan.. kimseyi yadırgamayız suçlamayız neden müslüman degilsindir diye... Çok insan gördüm afedersin başına eşarp takıp orda burada yiyişenleri bize düşmez namus bekçiliği her koyun kendi bacagından asılır uyarmaktamı gelmez diyorsun annesi babası büyüklerinin görevi bunlar ögretsinlerki dogruyu yanlışı gelecektede nesline ogretsin biz iyi degil deriz kısaca yadırgayıncada istemsizce hakarete ugrarız ve saygı duyarım eyvallah der geçerim... - +1 yıl
@Çaçaaa53
Hadi senle bir kız modeli tasarlıyalım kızın yemedigi halt kalmamış binlerce kişiyle yatmış ve bin lira verip kızlık zarı diktirmiş sonra birisini buluyor sevdirtiriyor kendisine aşık oluyolar evleniyolar vya görücü usulu birisiyle evleniyor evlendi kocasını aldattı bir şekilde kendisini hep aldattı... evliykende kocasını aldattı diyelim ama kızlık zarı var :) namuslu kız diye bil sen.. sonra eline bir çocuk verdi karma takım ( erkeklerden ) çocuk verdi ruhu bakire degil onune gelenle yatıyor kız sende çocugum oldu diye iyice baglanıyorsun bir gün yakalıyorsun aldattıgını ve sonuç? - +1 yıl
@Çaçaaa53
birde madalyonun diger tarafına bakalımmı?
buda tam tersi...
Bir kız var bir adama aşık oluyor seviyorlar birbirlerini ( görücü usulüde olur ) yıllarını veriyolar birbirlerine hal bu olunca konumuz cinsellik nede olsa bu konu tüm yaşantımızda var... erkek ısrar eder afedersin azgınlaşıyoruz yeme derdine düşüyoruz kız olmaz zamanı var der tipik kız modeli. doğrumu... neyse zamanlar geçiyor vakitler geçiyor :) aileler istiyo sevenler evlilik adımına gidiyor nişan oluyor nişanda 150 tl lik bir yüzük :)) erkek halen yokluyor ve kızda boşluguna gelip zorlada olsa eslim ediyor sevgisinden dolayı nişanlısına... kızlıgı bozuluyor kızın... araya siyah kedicikler giriyor ya onlardan giriyor öyle böyle bir zamndan sonra ayrılıorlar bu yılların aşkı kız bakire degil... ama yaşıyor yıllar geçiyor eski yaralarını bir nebzede silmek cabasında birinden hoşlanıyor ve... kız bakire degil... ve böyle devam et.. gerisinide... - +1 yıl
@Çaçaaa53
hangi kadın namussuz? peki hangi kadının anlında veya bir yerinde bu kadın namussuzdur yazıyor örnek verebilrmisin veya hangi kadın ben namussuzum ben bilmem neyim der? veya hangi kadının içini okuyabilirsin? veya erkegin?
Bak cevabın altında da yazdım..
her insana gönlüne göre vermesi ve herşeyden önce hayırlısını vermesi dilegimle... bu söz herşeyi açıklamıştır emin ol... - +1 yıl
@Çaçaaa53
Peki sonuç? 2 side namussuz mu diyorsun yani... - +1 yıl
@Çaçaaa53
Burdan anlaşılıyorki... senin görüşüne göre
tüm evlenip boşanan kadınalr namussuz oluyor sanırım senin dinine göre? - +1 yıl
@Çaçaaa53 Arkadaşlar kısa ve öz olarak şunu diyelim bakın.
1 kez hata yapılabilir. Nefse yenik düşülüp bakireliği gidebilir. Namus kavramı olarak gitmiş sayılmayabilir. Ama bunu hobi gibi sürekli yapan biri daha sonra ciddi evliliğinde bunu saklarsa ve sonrasında ortaya çıkarsa namuzsuz olarak görülür ki aslında devamlı yapan biri de öyledir.
Düşünsenize sonradan öğreniyorsunuz ki evlendiğiniz kişi 4-5 belki daha fazla cinsellik yaşamış. Sen cinsellik yaşıyacağında aklına geliyor felan. Kötü bir duygu kaplar insanın içini...
Neyse kısa keselim. 1 defadan bişey olmaz diyede yapılmamalı hata yapana da namuzsuz gözüyle bakılmamalı... - +1 yıl
@Çaçaaa53
ve
@DaNGeR1905
İnsan olduğumuzu unutmayalım... Bugun neyiz yarın ne olacagımızıda unutmayalım her koyunun kendi bacagındanda asıldıgınıda unutmayalım Mahşere tek çıkacagımızıda unutmayalım... VE kimsenin günahını almıyalım... Ne yapan yapsın boşverin Hepimizin Gönlüne göre hayırlısını Versin Allahım..
Kızlıkmış namusmuş bilmemneymiş hepsinin hayırlısını versin Allahım boşverin... Siz huzuru sevgiyi mutlulugu yuvayı aileyi birde şükretmesini bildikten bulduktan sonra elimizden geldigince inançlarımız doğrultusunda ibadetimizide yaptıkmı gerisini boşverin...
Sonuçta insan oğlu bir kız cocugu olur insanlık hali bugune kadar eline bir erkek eli deymemiştir bir kaza sonucu kızlıgı bozulmuştur gönlünü kaptırmış evlenmiştir ilkidir ama kocası namussusun deyip boşayıp terk ederse günahı boynuna... o yüzden bunları düşünmeyin ve her şeyi geniş açılı düşünün on yargılı olmak iyibirşey değildir gerçektende... Kalın sağlcakla... Uykudayım..
En İyi Cevaplar
Ne saçma zamana soktunuz namusu be namus bacak arasındada var akıldada var kardeşim yok öyle bişi çok namusluda ondan mı bikaç kişiyle yattı diye sorarlar adama bacak arasında değilmişmiş.
Ben beş erkekle çıkan kız derdim hiç olmasa tecrübelidir olgunlaşmıştır. Sevip sevmeme konusuda gönlüne kalmış artık01 Yorumla
Soran+1 yılTabi bu da farklı bir görüş
Öncelikle bu nasıl soru çıkmak eylemi içinde tensel temas oluyor konu sevişmeye kadar gidiyor öpüşüp tensel temas yapıyo masum gibi takılıyor bekaret nerede ruh bekareti nerede bir kişiyle yatmış kız o teslim olmuş bildiğin yani şimdi birinde gerçek bekareti yok ötekinden ruh bekareti şimdi sen söyle hangisi?
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere sordum hanımlar sakin olun :D
+1 yıl1 Kişiyle yatmış kızdır bekaretin kafada olması lazım bu kız belki çok guvendi belki evlenecekti oteki ne öyle daldan dala afedersin asıl o kızın kafası problemli;)
14 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı :)
- +1 yıl
Soruda detay olsaydı direk seçerdim de detay olmayınca herkes farklı düşünüyor tabi. d
Soran+1 yılYa en ılımlı ve mantıklı cevap veren kızsın teşekkür ediyorum sadece görüş merak ediyorum :)
- +1 yıl
Diğerleri belki ustune alınmıştır. d Bu arada rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Namus beyinde olmali bence iki bacak arasında degil.
25 Yorumla- +1 yıl
+1 katılıyorum
- +1 yıl
Yok yok namus burnuzun ya da kulağınızın içinde olmalı dikkatli bakın göreceksiniz :)
Soran+1 yılYa sen bakire birini bul sana der bakireyim bütün semt üstünden geçmiştir ama bakire kalmıştır yeter ki bakire olsun dmi hiç önemli değil :)
Ikisininde önemi yok. Zaten evlendigim zaman da gecmisini sorgulamam çünkü bu tarz soruların onu uzecegini bilirim. Yeterki benimle hayatini paylastiktan sonra bana bir sadakatsizlik yapmasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılSorunu saçmalık olarak görüyorum gönül bu herşey olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece fikirlerinizi merak ediyorum erkeklerin bu konuya eskisi kadar takılıp takılmadığını merak ediyorum. Basın açıklaması gibi söyleyip duruyorum millete bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
Sevgi bacak arasında yatmaz gönülde yatar hem bir erkek ne kadar temiz kaç kişi ile birlikte oldu kaç kişiyle çıktı bunlarda önemli sonra ben kız istiyorum eee sen bakir misin yok saçma bence
Soran+1 yılMalesef bekaret kavramı sadece kızlara yüklenen bir kavram sıkıntılar da burada başlıyor kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Erkek yaptımı çapkın hovarda erkek adam yapar denir bayan oldumu direk o... Yaman çelişki
Soran+1 yılAynen öyle erkek o yapar diyenler kendi kızına yapılınca çıldırıyor tuhaf doğrusu :)
- +1 yıl
Buna benzer bir örnek adam anasına saygı duyar ama karısını döver
5 kişiyle çıkmış kız kimseyle yatmamışsa 1 kişiyle yatmış kızı düşünemiyorum :D 5 kişiyle çıkmışı tercih ederim.
00 Yorumlaiki ayrı kız ve biri 5 kişiyle çıkmış sadece okadar
diğeri sadece 1 erkekle yatmış öylemi?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet diğeri bakire
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kişiyle çıkmış kız.. Bir kızı 40 kişi ister, 1 kişi alır. Elbette ki o da denemiş olması lazım doğruyu bulabilmek için.
00 Yorumla
+1 yıl5 kişi ile cıkmıs bir kız daha cazip namussuz olmasındnsa
10 Yorumla
+1 yıl1 kişiyle yatmış çünkü 2 . side ben olurum. Bu ikisiyle de evlenmem zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. ne fark eder yahu.. benden öncesi beni ilgilendirmez..
10 YorumlaNamusu biyerlerinizde aramaktan vazgeçin önce kalbiniz edepli olsun önce gerisi ona göre şekillerinir. Bu tarz yargıları bırakın artık
11 Yorumla
Soran+1 yılToplumumuzda bu tarz bir yaklaşım olduğu için erkeklerin görüşlerini merak ettim sakin ol şampiyon
Hiçbiri. Dokunulmamış kız. Sevgilisi olmamış kız. Ben öyleyim onun da öyle olmasını istiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üç korner bir penaltı yapıyordu küçükken onun gibimi şimdi :DD
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyi güldüm ya
- +1 yıl
Ama ta karikatürlük soru :DD
4.bp.blogspot.com/.../40_1.jpg
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun basli basina sacmalik.1 kisiyle yatmis olan kiz ondan once bir cok erkekle cikmistir. Bisey sorarken dogru duzgun sorun rica ediyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğin kızda bunları ciddiye alırsın :)))
- +1 yıl
durdu durdu bir anda açıldı belki. :)
Akıllı ve edepli olan bir kız olmalı 5 kişiyle çıkmış ama neler yaşamış
00 Yorumla5 KİŞİYLE ÇIKMIŞ kız en azından 1iyle yatmıştır. 1 kişiyle yatmıs kız en az 10 kişiyle çıkmıstır.
07 Yorumla- +1 yıl
:) yazmıyım diyodum ama ilginç bir mantık kurmuşsun her şeyi tersine çevirmiş :)
Soran+1 yılHayatta :D
Soran+1 yılHaydaa yazacaktım ahahahaha :D
- +1 yıl
Bunu yapmışa bunu yapmıştır gibi bir şey her zaman doğru olmaz ki. Hatta nadiren doğru olabilir. Hayatın kendisi denemez. Kızma ama ben cevabını komik buldum. :)
- +1 yıl
Valla garaja baska kamyon girdiyse olmaz bilmem anlata bildim mo
00 Yorumla
+1 yılKimsenin geçmişini bilemeyiz ama eğer böyle birşey de varsa öğrenmek istemeyiz!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kişiyle yattıysa güvenmiştir sevmiştir 5 kişiyle çıkan kız 5inide aynı sevgiyle sevdi mi?
20 YorumlaRuhu o... pu olmayan kız...
43 Yorumla- +1 yıl
aynen dediğinizden..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 kişiyle çıkmış kızı tercih ederim yatmış kızın gözümde o dan farkı yok
10 Yorumla
+1 yılyatmamış olması önemli tabi ama önüne gelenle de çıkmamalı
00 YorumlaAnlamsız bir kıyas olmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAh hanımlar sadece bu algının değişip değişmediğini merak ediyorum sakin olun
Soran+1 yılBu kıyaslamayı ben değil toplum yapıyor bu yüzden bu şekilde sordum
Bunlar kriter olmamalı bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yıl5 kisiyle edepli cikmis kiz
21 Yorumla
Soran+1 yılEdep önemli tabi :)
Kategorize etmek cok sacma resmen kucumsemissin
02 Yorumla
Soran+1 yılBakın hanımlar dedim kiiii beyler cevap versin. Toplumumuzda böyle bir algı var acaba bir şeyler değişmiş mi saçma sapan komplekslerinizden vazgeçin
Soran+1 yılÜşendim sana da yapıştırdım aynı yorumu
5kişiyle çıkmış kız..
00 Yorumla5 kisiyle cikmis kiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belanı verecek,, kızım bu ne biçim soru hiç utanmıyor musunn
kadını bu kadar aşağılama erkeklere bu kadar neyse ya sakinleşeyim :)07 Yorumla
Soran+1 yılBakın hanımlar dedim kiiii beyler cevap versin. Toplumumuzda böyle bir algı var acaba bir şeyler değişmiş mi saçma sapan komplekslerinizden vazgeçin
Cevap sahibi+1 yılKS böyle bir kural yok ,, kızlar cevap vermesin diye bir secenek yok ,, senin koydugun kuralada uymak zorunda degilim
Cevap sahibi+1 yılİster hayatında 5 erkek olsun ister biriyle yatmış ol ,, insanlar sevince pek aldırmıyor
Soran+1 yılYa açıklamayı okumuyor musun ablacım? Niye böylesiniz anlamıyorum ki merak ediyorum erkeklerin bu konudaki tavrını hala konuşuyorsun :=
Cevap sahibi+1 yıl:)) kendini bir erkege kabul ettirmek acı olsa gerek iyi günler
Soran+1 yılAhahahaha bol bol balık ye :D seni alakadar eden bir soru değil ki kafan mı güzel
Cevap sahibi+1 yıl:)) allah ne verdiyse onu yerim ben
sen nasılsın acaba merak ediyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda 2 kişi oldu ama erkekler bu konuda ne düşünüyor merak ettim
Soran+1 yılGeçen bir konu açıldı arkadaslarla kafama takıldı henüz evlilik falan yok :)
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılUzakta oynasınlar az :)
00 Yorumla lanet olsun namusunu iki paralık edenlere...
00 Yorumla
+1 yılbu kadinlar nasil bir varliktir abi yaa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. 2 side değil güven veren kız :)
00 YorumlaIkisi de benden önce olduğun dan sorun olmaz
00 Yorumla5 kişiyle çıkmış kızı tercih ederdim
00 Yorumlaİkiside benden uzak olsun
00 Yorumla
+1 yıl5 kişiyle çıkan daha masum gibi gibi
00 Yorumlayatmıs kızlarla evlenen malları anlamıyom :)
00 YorumlaIkisi de birbirinden beter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbilmemki ruh halime bağlı
00 Yorumla 5 kisiye cikmis kiz mi? 5 kisiyle cikmis kiz mi?
00 YorumlaHerkesin fikri degisik valla :)
00 YorumlaAl birini vur ötekine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenden sonrası önemli. Öncesini duymak istemem
00 Yorumla Sen burada ki 1 kişiyle yatmış olan kızmısın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) meraktan soruyorum. Değilim ama 2 kişi oldu hayatımda.
+1 yılaynı şey gibi
00 YorumlaYatmamisi tercih ederim
00 YorumlaKalbi nasil kalbi?
00 Yorumla
+1 yılSevmek icinmi s ikmek icinmi
00 YorumlaDenklem ne hoş..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafamda deli sorular..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne farkı var al birini vur öbürüne
00 Yorumla
+1 yılAklı başında kız
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkünse c şıkkı, yani hiç biri
00 Yorumlahiç biri açık ve net
00 Yorumla
+1 yılabi hepsi yalan :)
00 Yorumla
+1 yılHiçbiri ni sevmem
00 Yorumla