Özellikle kız arkadaşların görüşlerini merak ediyorum şöyle ki evlenmiş boşanmış sosyal bir adamım çevrem geniş maddi olarak da gayet iyi bir işe ve konuma sahibim aynı ortamda tanıştığımız kardeşim diye hitap ettiğim bir kız var yakın bir kız arkadaşımın kuzeni bu kız önce beni Instagramdan ekledi hikayelerime cevap vermeye falan başladı ben genelde geçiştiriyor ya da beğenip geçiyordum yanıtlarını ama son zamanlarda bildiğiniz yürümeye başladı desem yeri var arada sırada (bir erkegin hoşuna gidecek aklını kurcalayacak türde fotoğraflar da atıyor) gerçekten çok hoş ve çok güzel bir kız ama arada ki yaş farkı ve benim bakış açım kuzen durumundan ötürü hep olumsuz yönde.. beni kahve içmeye davet etti sizce sadece kahve ile kalır mı bu durum? Ve nasıl davranmalıyım ona karşı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
0 10 fark olabilir ama o kız seninle yatma peşinde olabilir
Nasıl yani? Daha doğrusu nasıl hissettin bunu
Kibar davranın o küçük. Yaş farkını belitmemişsiniz yorum yapamıyorum
Yaş farkı tam olarak 10 zaten normalde de kibar bir adamım kırmak ve üzmek istemiyorum
Anladım kibarlık iyi. Ondan etkilenir. 10 yaş uygun. Ablamla eniştem arasında 11 yaş var mutlular çok şükür. Ciddiyseniz kızla kahve falan için. Kendiniz emin olun niyetinizden sonra geride yaralar kalıyor.
Aslında şöyle anlatayım ben daha anlaşılır bir şekilde bu arada teşekkür ederim ilgin için
Ben olumsuz düşünüyorum yani ilişki olarak sonrası olur mu bilmiyorum çünkü o yaş olarak daha böyle acemi diyebilirim kırmadan nasıl bu durumu atlatabilirim ya da anlatabilirim diye düşünüyorum ama doğru söylemek de gerekirse gerçekten çok hoş bir kız etkilenmemek çok zor
İlerisini düşünmüyorsanız kendinize engel olun. Kızın kafası karışır sonra işler ciddiye binince gidersiniz. Olmuyor öyle de. Kız bunu uzun süre devam ettirirse onun niyeti de ciddidir heves değildir. O zanan yaklaşin. İstemiyorsanız da en başından uzak durun çünkü en doğrusu bu.
Rica ederim.
bir şey soracağım daha önce ya da yakın zamanda böyle bir durum geçti mi başından?
Evet ama biraz değisik
Tahmin ettim daha doğrusu hissettim çünkü yorumunda yaşanmışlık var da nasıl değişik?
Çok bahsetmek istemiyorum ama şöyle diyeyim uzun bir süre ona ilgim oldu ve çok da belli ediyordum. Bazen soğuk davranıyordu bazen sıcak. Benden etkilendiğini de hissediyordum en son dayanamadım açıldım çünkü artık yoruldum belirsizlikten. O da gitti. Kibarca yaptı bunu ama geride bıraktığı güvensizlik duygusu benle kaldı. Yine de çok şey öğrendim. İyi biri olduğu için ve bana fiziksel anlamda hiçbir şey yapmadığı için ne kadar üzülsem de iyi ki bunlar oldu diyorum.
Tam da hissettiğim gibi o kadar belli ki.. ve sanırım tam olarak bizim duruma yakın sana d. atabiliyor muyum tabi eğer konusunu açmak istemiyorsan saygı duyarım
Boşverin. Dediğim gibi kızla gelecek düşünmüyirsanız en başta tavrınız net olsun. Ama eğer niyetiniz varsa belli edin 10 yaş küçük değil ama büyük de değil o kadar.
Gönderdim.. o kadar benzer ki durumlar evet bunun farkındayım ama işte tekrar açmak ya da seni üzmek istemiyorum bu konuyla ama işte şu var
Ben birine bağlı kalamıyorum daha doğrusu uzun zamandır hiç bağlılık hissetmedim rahat yaşamayı gezmeyi tozmayı seviyorum bu noktada çatışırsak eğer anlattığın gibi olur mu
Evet o da öyle biriydi. Keza ben de öyleyim bir yerde. Özgürlüğünüze düşkünseniz sorun olur. Çünkü bir şeyler hissetmek beğenmek hoşunuza gider insanız sonuçta ama ilişkiler sorumluluk ve bazı kurallar getiriyor. Onu kaldıramayacaksanız bu dugguları yaşamanın peşine düeyin. Benim ona açımma nedenlerimden biri de ved etmekti. Çünkü tamamen onda kalıyordum kurtulma isteği etkili olmuştu gibi. Yani özgürlüm isteği her şeyden mühimdir. Vazgeçemem diyorsanız resmiyeti koruyun.
Bugün akşam birer kahve içelim konuşalım diye sözleştik 😄
Erkek 3-10 yaş arası büyülü olmalı diye düşünüyorum
Tam sınırda kalmışım teşekkürler 😅
Kaç ki yaşlarınız 😂
32-22 33 olsam kara listedeydim 😅
Ben de 23-31 yaş aralığında bir ilişkideyim. Valla yaşıtlarımdan daha iyi anlaştım zaten erkekler daha geç olgunlaşıyor ve bir de okul askerlik derken hayat düzenlerini daha geç kuruyorlar bayanlara göre farklı sorumlulukları var
Aşağı yukarı aynı durumdayız daha doğrusu yaş aralığı beni en iyi sen anlarsın artık ücretsiz rehberlik veriyorsun mecburen hayırlı olsun
Durumu olumsuz görüyorsanız kabul etmeyin ama bence zira kız sizinle ilişki kurmak istiyor gibi gözüküyor
Benim durum tamamen şöyle rehber.. istiyorum aklım gidiyor içim de çekiyor ama uzun sürer mi bu durum onu kestiremiyorum
Ama sizin ilişkiye bakınca da aslında hem senin adına mutlu oldum hemde neden olmasın diye de düşündüm bir yerden
terk edilmiş bir şehrin tam ortasındayım
Soruyla cevap arasında ki alaka ve ilgi muhteşem
kusura bakma dkflldsd
Yok kusura bakmayım tamam da tam olarak ne anlatmak istedin? 😄
Gece gece ne cevap verilir şimdi buna diye düşündüm bulamadım sen orada kal
şarkı sözü ya
Dur lan merak ettim dinlicem bu mübarek yoruma vesile olan şarkıyı link at bakayım
www.youtube.com/watch
Bu benim özellikle kulaklıkta yürüyüş yaparken ve araba kullanırken uzun yolda en sevdiğim parçaydı vay be 20 li yaşlarıma götürdün beni 🥲 teşekkürler ilginç kız
shjkdjkkdfs rica ederim
Ya sizin şu klavye de ki emojileri yiyor musunuz siz bu ne Allah aşkına saldım çayıra mevlam kayıra bas tuşlara "ajshshjasjaj"
bilgisayardayım
bir şey konuşuyoruz ciddi bir şey bu da böyle yapıyor hashhs tesk lan bu klavyede ki tuşlara emojilere para almıyorlar kullanın
5 yukarı 5 aşağı olabilir
9 yaş?
Olabilir aslında olanlar çok en azından