Güncellemeler
+1 yıl
Sevmeniz için anı biriktirmeniz şart mı
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşme istemeden hemen önce olacak 1 veya 2 defa. Yanımda biri olacak şekilde. Daha sonra evlilik olacak. Lütfen sorgulamadan cevaplayın gezmek vs ters bana
Kırmızıkız11 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Valla ben cok istedimde genelde harcadilar beni canım oldugumu anladim boyle yaparak
Sevebilir yani değil mi?
Sever lakin afedersin bok olur sonu
İyide neden? Güven veriyor
Herkes herkese guven verir arkadasindaki nedene iyi bak cinsellik mi başka bisey mi
Hayır hayır öyle biriyle işim olmaz şerefli onurlu bi erkek o konular yok kız kardeşine yapılmasını istemediğin söylenmesini istemediğin hiç bir şeyi duymak istemiyorum dedim. Vallahi öyle biri değilim dedi
Bu devirde babana bile güvenme demişler
Ya kardeşim ne demek istiyorsun açık olur musun sevmez mi diyorsun yoksa pislik konuları mu açar diyorsun öyle bişey yapamaz ki onu tek kalemde silerim oda öyle biri değil zaten
Uzak mesafede kimseye guvenme hatta kimseye güvenme en kötü hayat enerjini sevgini caliyorlar
Peki. Sever mi bi erkek anı biriktirmese de?
Saf ve sadece sevmek isterse sever ama insan iste çiğ süt emmiş
Haklısınız. Peki teşekkür ederim. Çokta sevgi ve aşk beklememeli miyim? Sevemezse evlenemem vaktim ziyan olur
O konulari cok öne cikarma çünkü kullanıyorlar onu sömürüyorlar ben mesela sevgimi kaybettim
Nasıl yani sevilmek istediğimi mi dillendirmeyeyim? Yoksa evliliği mi? Ben bunları hep konuştum net bir şekilde
Konusmakla olmuyor sadece izin verme evlenmeye yakin seveceksin
Anladım ona zaafımı sevgimi belli etmeyeyim demek istediniz
Evt etme
Tamam teşekkür ederim ben henüz tanıma aşamasındaym dikkat edeceğim
Rica ederim kendini harcatma olur mu kalbin en onemlisi oni kimseye verme
Güvenmeden tam tanımadan sevgi konuşmayacağım zaten 1 ay oldu canım bile diyemedi çok çekiniyor böyle dikkatli titiz birisi inşallah güvenim boşa çıkmaz gönlümü tarumar etmez. İnşallah siz de mutlu olursunuz çok üzüldüğünüz belli umudunuzu kesmeyin
Dogru benim üzülüyorum sadece kendi ellerimle yok ettigime üzülüyorum
Nasıl çok sevildi o kız ne yaptı mesela nesini sevdiniz masumiyetini mi güzelliğini mi aklını zekasını mı? Ve siz ellerinizle bitirdim dediğiniz ne çok sevmeniz mi? Kardeşim severken zayıf düşmemek gerekiyor aslında sevgi kaybettirmez ama erkeğin güçsüz düşmesi hiç iyi olmuyor. Kaybettiren sevgi değil zayıflık oluyor. Erkek kavvamlığnı şerefli duruşunu elden bırakmamalı. Yalvarmak ölmek bitmek ergen gibi olmak bunlar çok seviyor olarak değil zayıflık olarak yansıyor. Bişeyi söyleyip geri çekilmek en iyisi üstüne çok düşmek vs bunlar itiyo insanı
Beni etkileyen beni travmadan cikarmasiydi ben güçlü durmaya calisiyordum lakin bu sefer kırıyorsun beni diyip duruyordu sıf ayril barisa laf ettigin icin ama ondan sonra hayatim yol gecen hanina döndü bir dahada duzelmedi ondan kendim ettim o hanı
Tekrar düzelebilirsin. Kendini adam gibi bir kız karşına çıkana dek işe spora ver hep yoğun ol. Yol geçen hanı olmasın hayatın. İlerde düzgün biri çıkınca verecek hislerin duyguların olsun. Ve seni bırakan birisi için üzülme artık. Seven hiç bir kız sevdiği adamı bırakmaz. Onu bırakmanın ne demek olduğunu bilir. Yani bir başkasıyla olmanı ve kendini de başkasıyla olmayı göze alıyor? Seni travmadan çıkardıysa oda beslenmiştir bişeylerden sen de ona iyi gelmişsindir. boş ver onu önüne bak ama hayatını toparla. İnsan kuyudan çıkardığını tekrar kuyuya atmaz.
Saol peki
Güzel olur arada buluşup sohbet etmek şart
Buluşma istemiyorum ya sevgili olmak istemiyorum yani. Sadece tanıyacağım oda beni tqnıyacak. Evliliğe yakın evlilik görüşmesi yapılacak o kadar. Sever mi konuşarak muhabbet ederek
Ciddi olmaniza bagli kapalı bir kizmisin
Evet
Oda öyle gevşek bi erkek değil sağlam biri. Sever mi merak ettiğim bu.
Cinsellik konuşursaniz ilerleme olmaz. Buluşmanizda lazim biraz Allah yazdiysa olur niyetini önden belirt boş yere zaman kaybetme
Sen feracelimisin
Yav ne cinsellik konuşması? Konu ne ara oraya geldi namuslu şerefli birisi diyorum?
Evet.
Kalpleri Allah bilir canim iyi geceler
Uzak ilişkiye boşuna uğraşma
Sevemez mi?
Kötü yönlerini göremezsin hep iyi yönlerini görüp seversin sonuca mutlu olma ihtimalin %10 bile değildir
Tartışma konuları açarak ters ederek anlayamaz mıyım kardeşimn?
Eğer ters yönünü gösterirse onun için takılmalık birisindir zaten
Hayır ya namuslu şerefli Allah korkusu olan birisi hiç bir kızla takılmaz baştan konuştum kabul etti tüm şartlarımı. Benim sorum sever mi aşık olur mu
Hep oynar mı yani bunu mu demek istediniz
İnternetten zor be ablam tavsiyem sanaldan arkadaş güzel olur ama sevgili falan uğraşma bence
Kardeşim sanal değil biri aracı oldu
Seveceğim görüşmeyeceğim görücü usulü gibi düşünün ama tanımış sevmiş olacağım sevmesini istiyorum
Neyse sen bilirsin ne diyim ben yatıyorum iyi geceler
Neden olmasın