Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bitirmeli miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karakter meselesi ya böyle basit hesaplara insan düşmemeli karşındaki bir kadın ve şahsen bu hesaba düşmem bırak sevgiliyi sıradan bir arkadaşım olsa dahi ki hadsiz hesapsız harcama yaptığım arkadaşlarım var gözümde gelmez bunlar basit hesaplar bu hesaba düşenlerden sasit insanlar ya
Demekki aklın yolu bir dimi ben de bir kız olarak böyle hesaba düşmem ki birini ben davet ediyorsam yol parasına kadar veririm ama bir kız olarak beni isteyen ve davet eden o
Şükür maddi olarak sorunum iyi bur durumdayım misafir ettiğim arkadaşlarım oldu ki yanıma gelen arkadaşlarım avukatından tut her güruhtan oldu kadın erkek fark etmez benim davetlimse hadsiz hesapsız ağrılarım sözünüde etmem etmemeliyim.
Bu sadece misafirlik olarak da değil ben 28 yaşındayım maddi olarak iyi durumdayım kötü durumdada olsam yanımdaki kadının parasını yemek bana ağır gelir bu eşitlikle alakalı değil bu gurur meselesi
Bence de gururlu bir erkek bunu yapmaz aksine ben teklif ediyorum ona hesabı ödeyim mi diye ödetmedi ama belki çalışmaya başlayınca ödetecek zaten ağzından kaçırdı birkaç kez artık atan biraz da senden yeriz vs
Karakter meselesi ya dediğim gibi bu onun basitliği ben kendime yedirmem ağır gelir bana
Keşke senin gibi bir erkek çıksa karşıma
Herşeyi nasip ya belki bir şekilde tanışırız bellimi olur
Bu durumda haklı olduğumu kabul etti biz arkadaşlar arasında böyle konuşuruz dedi ben senin arkadaşın değilim dedim sence ayrılmalı mıyım
Bu senin hayatın karar senin ama kendisine saygısı olmayan kendi doğruları olmayan biri ile zor yarın herşeyi kabul eder.
Benim karşıma böyle erkekler babamdan dolayı çıkıyor dimi babam da anneme hep çalış sizi mi besleyeceğim derdi
İstersen mesaj at durum içini de dökmüş olursun elimden geldiğince destek olurum yanında olurum senin
Abartmışsın ne var bunda
Sen doldur depoyu üstüne de sen s. k olsun bitsin
Boş yapmışsın biraz. Benim sevgilim bana her şeyi alır şu an bir işim yok ben istemesem dahi üstüne koya koya alır bazen gülerek geleceğe yatırım yapıyorum der bazen sen atandığında da araba alırsın bana der ben de tabi canımm derim güler geçerim imkanım olursa tabii ki istediği şeyleri almaya çalışırım ne var bunda sevdiğim insan mutlu olacaksa harcarım parayı
Sen böyle çok kaybedersin sevgilim bana senin sevgilin gibi ihtiyacımı almıyor sadece yediklerimizi ödüyor
Valla aşkım hiç kaybetmedim inanır mısın bebek gibi de seviliyorum onun aldıkları kadar tabii ki alamam ama en azından mutlu olsun diye ben de sürpriz yaparım ilişki böyle bir şey çok zoruna gittiyse sen de yediklerini falan kendin öde arabasına binme sevgilinin o da sana böyle bir şey demez
Zoruma gitti tabi ben zaten hesap ödeme konusunda teklifte bulundum hep o ödedi bu kadar gözüne battıysam ben öderdim. Ne demek depomu doldur
😄 sen de ona deseydin sen önce aç karnını doyur 😄 şaka bir yana bence sana takılmış abartma istersen
Bacım daha önce de sen de atan biraz da senden yeriz demişliği var
Ddkdsldodold o zaman ayrıl bu kötü bir laf
Ben çok bile sabrettim ama iyi kalpli dedim kendi kendime hani hiç hesap ödetmedi ama çalışmadığım için belki de. Mesela sevgili kombini attım alırsın aşkım falan dedi sonra hadi atan birax da senden yeriz dedi artık bu depo doldurma olayı bitirdi
Anladım ben sadece depoyu doldurursun kısmını düşündüğüm için abartmışsın dedim fakat haklıymışsın ayrıl bundan kendi paranı kazan
Gerçekten seviyorum ama haklıyım bitirmek istemiyorum ama bunlar katlanabilir şeyler mi bilmiyorum
Masmalesef bence
Sinyalleri vermeye başlamış üzgünüm
Ne sinyali
Çalışınca senden maddi açıdan bir şeyler bekleyeceğinin sinyalini
Ben de bunu söyledim kendisine inkar ediyor
Erkekler çok basit düşünürler ve düşüncelerini olfuğu gibi söylerler aslında düşüncesini söylemiş tepkinden dolayı kıvırmaya çalışmış. Bir erkek böyle bir düşüncesi olmasa asla gururnu zedeleyecek bu lafları sarf etmez
Dimi dimi işte gerçek yorum bir erkek bunu düşünmese demez dimi
Demez
Benden böyle beklentisi varsa neden paran bittiyse harçlık vereyim dedi
Her şeyi senden bekleyeceği anlamına gelmez ama bu senden bir şey beklemeyeceği anlamınada gelmez bence
Peki kim haklı ben bu arada hediye alan hesap ödeyen biriyim bana koymaz ama hep benden beklenmesi canımı sıkar
Ben erkeğin olduğu yerde kadının hesap ödemesine çok karşıyım biraz gururu olan erkek bunu yapmaz diye düşünüyorum. Nasıl erkekler güzel kadın tercih ediyorsa kadınlarda güçlü erkek tercih ediyorlar bir erkek kadının parasını tenezzül etmemeli diye düşünüyorum. Tabi hanımlarda erkekleri sömürmemeli. Böyle basit hesap kitap yapan erkekler basit geliyor bana
Evet güzel zeki ve meslek sahibiyim atama bekliyorum şu an çalışmadığım halde bana çeyiz bile aldırmak istemesi saçmaydı
Bence aslında siz doğru cevabi biliyorsunuz ama kalbinizle aklınız arasında gelip gidiyorsunuz
Evet mesele de bu aklım doğru düşünüyor kalbim engel