birisiyle beraberdim, çok iyi bir insandı, her zaman onu kıskanıyor sorun çıkarıyordum, ama ona güvenebileceğimi biliyordum içten içe. bana instagram şifresini bile vermişti, istediğim kişiyi çıkartmıştım, biraz kızmıştı bazı kişileri açıklamaya çalışmıştı, istemediğimi söylediğimde direkt kabul etti durumu. uzatmadı.
benim için üç kere ülke değiştirdi, türkiyeden almanyaya ve türkiyeden fransaya geldi.
ayrılmamızın sebebi, bir gün kızlarla dışarı çıkmıştık ve alkollüyken birisiyle öpüşmüştüm, ama bunu hatırlamıyordum, arkadaşlarımdan birisi ayrıldığımızı sanarak storyde paylaşmış bunu çekip. sonra kızlarla eve döndük, kendi evimizde uyuduk, sabah uyandığımda aramalar mesajlar vardı, en son beni engellemisti. ulaşmaya çalıştım, sonra bir şekilde anladı ve yine affetti beni.
bunun üzerine ben kıskançlıklara problemler çıkarmaya devam ettim ve 1 ay sonra benden ayrıldı, anneme yazdı "ne biçim kız yetiştirmişsiniz, alkol içip sarhos olup partilerde takılıp milletle öpüşüyor, affetmeye çalıştım, ama düzgün bir insan değil, aldattı beni" demiş. Annemi çok üzdü bu durum, annemle de tartıştık.
Bu yaptığından sonra ondan nefret ettim. 2-3 ay sonra da başka çocukla takılmaya başladım, yabancı bir oğlandı. Ama eski sevgilim pisman oldu ve bana mesaj attı. "seni istemiyorum" dedim.
Yabancı çocukla ayrılınca aklıma direkt bu çocuk geldi. Benden sonra kimseyle olmadığını düşünüyorum. Zaten pek sevgilisi de olmamıştı. Bana en son "seni ölene dek seveceğim" yazmıştı. Spotifyda bana yaptığı listeye şarkılar eklemişti. Güzel notlar yazmıştı.
"Dünyanın en güzel kızı, zeki ve başarılı. Her şeyi başarabilirsin. Hayatımda bir zamanlar olduğun ve beni sevdiğin için teşekkür ederim. Sen her şeyin en güzeline layıksın"
Sizce ona ulaşmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk böyle bir şey işte adamı rezil de ediyor. Adamı âyan beyan aldatmışsın ilişkinin yasını bile tutmadan başkası ile takılmışsın ama adam sana hâla "her şeyin en güzelini hak ediyorsun" diyor.🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
O gün adamı öpen ben değildim. Ben sadece çok sarhostum. Arkadaşlarımdan birisi adamla konusuyordunuz sonra adam seni tuttu öptü dedi. Sen uzaklasmaya calıstın üstüne dediler.
Ama ben o gün gerçekten çok içmiştim. Master mezuniyetimi kutluyordum ve zor bitmişti.
Başka birisini bulmak da şöyle ben hayatımın hiçbir döneminde yalnız kalmadım hep birileri ile görüştüm. Sebebi yalnız kalamıyor olmamdı.
Yalnız kalamıyor olman bazı psikolojik sorunların habercisi olabilir. Herkes hayatında birisi olsun ister ama bu şekilde insanlara muhtaç olman sıkıntı.
Sevgilin varken o şekilde alkol alman doğru değil.
Haklısınız.. hatalarımın farkındayım
👍👍👍 hepimizin hataları var
“2-3 ay sonra da başka çocukla takılmaya başladım” cümlesinden zaten erkek arkadaşını sen hiç sevmemiş elinde tutmaya çalışmışsın, birine kızdık diye illa başkasına mı koşalıö, yazık
Bu onu sevmediğim için değildi. Hayatım boyunca özgüvensiz birisi oldum. Yalnız kalmak bana hep kötü hissettirdi. Her zaman boşluğu başkaları ile doldurmaya çalıştım.
Ancak bu cocuğa kadar birisiyle hiç bu kadar derin bir bağ kurduğumu hissetmemiştim. Ayrılmayalım diye ağlaması, ona dokunurken elimin titremesi. Her şey farklıydı ve ben sadece değerini bilemedim.
birine instagram şifresi vermek güven değil güvensizliktir
ben ona sormadım, ama benim çok kıskanç birisi olduğumu biliyordu, bak hiçbir kızı beğenmiyorum bile diye vermisti, cidden sadece futbol sayfaları ve hayvan videoları beğeniyordu, gerçekten düzgün bir insandı, çok eşi dostu yoktu, ama arkadaşları ile bağları çok kuvvetliydi, herkes çok seviyordu onu, temiz bir adamdı
sonuç sen içinden geçtin, ortalığı berbat ettin
Tam olarak öyle oldu. Onu çok üzdüm. Ama çok da sevmiştim. Her şey dengesiz birisi olduğum için oldu. O hep yanımda olmaya calıstı. Endişelerimi yok etmeye calıstı
Onun yanlışı zaten baştan yanlış
Bırak yazık etme çocuğa. İnsanlar fazla sevilmeyi haketmiyor
Ben de öyle düşünüyorum. Ama dürüst olmak gerekirse ben de onu seviyordum. Onu aldatmayı bir gün olsun düşünmedim, istemedim de.
Hep yanıma gelmesini beklerdim, ben de yanına giderdim. O gün partide yaşanan şeyde tacize uğradığımı öğrendim. Bir arkadaşım çocuk seni tuttu öptü dedi. Çünkü benim gönlümde bu çocuk vardı hep. Yapacağım şey değildi. Dönmesini bekledim 2 ay dönmeyince önüme bakmak istedim. Ama o zaman da birisiyle beraberken bana dönmek istedi. Bu sefer de yanımdakine ayıp etmek istemedim.
Ona seni istemiyorum dedikten sonra bana hiç yazmadı. Saygı duydu. Ama o gün yalvardı. Seni asla unutmayacağım seveceğim hep bekleyeceğim diye. Hep aklıma geliyor. Onu özlüyorum
Detayda çok umursamaz gibi anlattın, ona göre yorum yaptım. Madem ki karşı cinsle yakınlaşan sen değilsin ki yine biraz yanlış olmuş öyle ortamda bunu yaşayacak kadar kontrolünü kaybetmiş olmaman gerekirdi.
Bilemedim şimdi hala seni seviyorsa ve sende yaptıklarından ders çıkarıp sevgisini hakedeceğini düşünüyorsan bi şans daha verin birbirinize. Ama bu şansı da hiç etmeyin
derine girmeyim diye kısa tutmaya çalıştım.. karşı cinslere karsı olabildiğince mesafeliydim ilişkimiz oyunca o da bunu biliyordu aslında.
yazmayı düsünüyorum bakalım ne olacak