Aşk İlişkileri Evet sen benden mi hoşlanıyorsun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet biliyorum yakışıklıyim ama bizden olmaz Güncellemeler+1 yıl Kimse flört yeteneğimi sorgulamasın tüm kızların zaafını biliyorum hepinizi ele geçirecek potansiyelim var fjskksks Evet sen benden mi hoşlanıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakışıklı değilsin yalnız hem gecen o yazdığın neydi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hocam bana yakışıklı değilsin demek ne haddinize dm kutumda bekliyorsunuz ayrıca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bizden olmazmış peki? Yorumla Soran +1 yıl Sen beni haketmedinnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olsa hakederdim Yorumla Soran +1 yıl Aynı şehirde olsak hakederdin🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şehirde olmadığımızı nerden çıkardın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından aynı ülkedeyiz değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Aynı ülkede olmayabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdığın biri için mi sordun soruyu trolü bir kenara bırakırsak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul ben Yorumla Soran +1 yıl Bende İstanbul 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben öylesine eğlenek diye şey ettim ama sanırım sen birine benzettin😂 Yorumla Soran +1 yıl Beklediği. cikmayinca kızlar djdnskks Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye ula ben senin için ölümü göze almışam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben öldükten sonra ne önemi kaldı ki ruhum ve duygularım öldü Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok senden değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnkar etme cehenneme gidersin bak Yorumla
Paeonia1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Neden olmasın bence olurdu🥺 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Farklı hayatlar canım üzülme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nedennn 0 54 Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe aşkım biliyorsun yanında yoksam eksiğim böyle olsun istemezdim 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlarımm Yorumla Soran +1 yıl Sen ağlama dayanamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Yorumla Soran +1 yıl Gitme beni yalnızlığa terk etmeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidiyorumm gidiyorum buraları terk ediyorumm Yorumla Soran +1 yıl Yolun bahtın açık olsun başka sevgilerde teselli bulunca işte biz o gün... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıldım şarkılardan aşkım Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi bebeğim gel pavyona gidek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pavyon sevmem aşkım kapalıyım ben Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapmıştım zaten hadi umreye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Oraya paran yetiyor mu hayatım Yorumla Soran +1 yıl Sen iste kredi çekeriz 🤤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee gidelim o zaman ne bekliyoruz daa Yorumla Soran +1 yıl Aşkım şimdi ben İstanbuldayim seni nereden alcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım tamam sakin ol en flörtöz sensin tamam 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hflalfnsmkaksjsjaj Yorumla Soran +1 yıl Seni nerdenn alcamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erzurumdan aşkım Yorumla Soran +1 yıl Oha fjkskakaksns Yorumla Soran +1 yıl orada mı yaşıyon sen😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aşkım okuyorum 😂😂 cesaret edebiliyorsan gel Yorumla Soran +1 yıl Üşürüm ya 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım yaşın kaçtı yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üşümek ne kelime donarsın 😬 Yorumla Soran +1 yıl Geriden geliyon yavrum cjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım bu ne kabalık kızlara yaş mı sorulur Yorumla Soran +1 yıl Bebeğim pasta hazırlıyordum doğum günün için yaşını yazcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He öyleyse 23 aşkım yapıştır oraya 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım sübyancı olduğunu bilmiyordum sjksksndjaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Aşkım yaa sen kaçsın eşek Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🤣🤣20 yim aşk yaş tanımaz bu arada fjsjskaksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de aşk sadece bi rakkamdır balım 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhd ilk defa böyle eğlendim mesaj da olsa teşekkür ederim bu arafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimm 😂🤩 Yorumla Soran +1 yıl Eee ne zaman evleniyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen aşkımm Yorumla Soran +1 yıl Önce gizliden çık 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim Ela. Ben bu yolda beraber yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim gizli üye. Ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim. Ben seninle evlenemem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Ya hahaha kopyala yapıştır yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elayı unuttum 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl böyle erken tam unuttum derken seninle göz göze gelmekte varmış... Canın sağolsun... Yorumla Soran +1 yıl Canın sağolsun fjsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın sağolsun ben giderimm 😢 Yorumla Soran +1 yıl Kader sağolsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi görüşürüz agamm 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Fark ettim kaybettiğimi fjsnsjs Yorumla Soran +1 yıl Neyse aşkım pardon bacım kendine iyi bak 😹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Paşam sen yaşımı sorunca kaybettin zaten niye soruyon kii bi soğuma geldi 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aslında ben olgun seviyorum sen küçüksün maalesef djskks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa bacım demee... Yorumla Soran +1 yıl Napim yaşımı beğenmedin artık bacı oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Hadi görüşürüz kardeşim Yorumla Soran +1 yıl 😏bb Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yakışıklı değilsin yalnız hem gecen o yazdığın neydi
Hocam bana yakışıklı değilsin demek ne haddinize dm kutumda bekliyorsunuz ayrıca
Neden bizden olmazmış peki?
Sen beni haketmedinnn
Ne olsa hakederdim
Aynı şehirde olsak hakederdin🤣
Aynı şehirde olmadığımızı nerden çıkardın ki
En azından aynı ülkedeyiz değil mi?
Hangi şehir? Aynı ülkede olmayabiliriz
Tanıdığın biri için mi sordun soruyu trolü bir kenara bırakırsak
İstanbul ben
Bende İstanbul 🤣
Ben öylesine eğlenek diye şey ettim ama sanırım sen birine benzettin😂
Beklediği. cikmayinca kızlar djdnskks
Niye ula ben senin için ölümü göze almışam
Ben öldükten sonra ne önemi kaldı ki ruhum ve duygularım öldü
Yok senden değil
İnkar etme cehenneme gidersin bak
Neden olmasın bence olurdu🥺
Farklı hayatlar canım üzülme
Nedennn
Uzak mesafe aşkım biliyorsun yanında yoksam eksiğim böyle olsun istemezdim 😔
Ağlarımm
Sen ağlama dayanamam
Ağlama göz bebeğim sana kıyamam
Gitme beni yalnızlığa terk etmeee
Gidiyorumm gidiyorum buraları terk ediyorumm
Yolun bahtın açık olsun başka sevgilerde teselli bulunca işte biz o gün...
Sıkıldım şarkılardan aşkım
Öyle mi bebeğim gel pavyona gidek
Pavyon sevmem aşkım kapalıyım ben
Şaka yapmıştım zaten hadi umreye
😂😂 Oraya paran yetiyor mu hayatım
Sen iste kredi çekeriz 🤤
Ee gidelim o zaman ne bekliyoruz daa
Aşkım şimdi ben İstanbuldayim seni nereden alcam
Aşkım tamam sakin ol en flörtöz sensin tamam 😂😂
Hflalfnsmkaksjsjaj
Seni nerdenn alcamm
Erzurumdan aşkım
Oha fjkskakaksns
orada mı yaşıyon sen😂
Evet aşkım okuyorum 😂😂 cesaret edebiliyorsan gel
Üşürüm ya 🤣
Aşkım yaşın kaçtı yaa
Üşümek ne kelime donarsın 😬
Geriden geliyon yavrum cjsj
Aşkım bu ne kabalık kızlara yaş mı sorulur
Bebeğim pasta hazırlıyordum doğum günün için yaşını yazcam
He öyleyse 23 aşkım yapıştır oraya 😂😂
Aşkım sübyancı olduğunu bilmiyordum sjksksndjaka
😂😂😂 Aşkım yaa sen kaçsın eşek
😂😂🤣🤣20 yim aşk yaş tanımaz bu arada fjsjskaksks
Bence de aşk sadece bi rakkamdır balım 😂😂😂
Ahahhd ilk defa böyle eğlendim mesaj da olsa teşekkür ederim bu arafa
Rica ederimm 😂🤩
Eee ne zaman evleniyoruz
Hemen aşkımm
Önce gizliden çık 😂😂
Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim Ela. Ben bu yolda beraber yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim gizli üye. Ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim. Ben seninle evlenemem.
😂😂😂 Ya hahaha kopyala yapıştır yaptım
Elayı unuttum 🤣🤣🤣
Nasıl böyle erken tam unuttum derken seninle göz göze gelmekte varmış... Canın sağolsun...
Canın sağolsun fjsks
Canın sağolsun ben giderimm 😢
Kader sağolsun
Hadi görüşürüz agamm 😂😂
Fark ettim kaybettiğimi fjsnsjs
Neyse aşkım pardon bacım kendine iyi bak 😹
😂😂 Paşam sen yaşımı sorunca kaybettin zaten niye soruyon kii bi soğuma geldi 🤣🤣
Aslında ben olgun seviyorum sen küçüksün maalesef djskks
Yaa bacım demee...
Napim yaşımı beğenmedin artık bacı oldun
😂😂 Hadi görüşürüz kardeşim
😏bb