Evleneceğin kişi senin için hangisi daha önemli? Sadece 1 tanesi seçin 😊
Boy ve kiloya bakarım
Önemli olan yüzü güzel olsun
Benim için karakteri, iç güzelliği olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceğin kişi senin için hangisi daha önemli? Sadece 1 tanesi seçin 😊
Sadece bir tanesine sahip olan yalnız kalmaya mahkumdur kimse kusura bakmasın.
Sadece tipinizle ancak kısa süreli ilişkiniz olur, ciddi düşünen olmaz.
Sadece karakter ile öne çıkmaya çalısırsanız da karşınızdaki kişi sizi sadece arkadaş olarak görür. Eşi ve sevgiliyi arkadaştan ayıran şey fiziksel çekimdir.
Karakter uyumunun yanında en az bir özellik daha olması lazım ki bir şey olsun
Kişilikli, karakterli, saygılı, ilgili, sevgili ve zeki, merhamet vicdanlı dürüst, güvenilir olması ve sevip aşık olmam lazım ha en önemlisi de Allah korkusu olsun frekansımız uysun birde gerisi hallolur..
Evlenme kararı vereceğim insanla önce flört edeceğim ki olaylar ciddiye dönüp gelişecek. Dış görüntüsünü beğenmediğim bir kadına karşı ilgi duymayacağım için de sadece karakter falan diye atıp tutmak anlamsız.
Benim için aşık olmak ve karakterinin güzel olması daha önemli.. kalbi temiz olmalı beni ben olduğum için sevmeli ve kafa dengi olmalı
🌺🌺
Cevap
48Cevap
Karakteri ve iç güzelliği..
Vallaha ben hepsine bakarım.
Ama bunların hiçbiri olmazsa olmaz değildir.
Olmazsa olmaz olan ise vicdan.
Ne istediğini bilip bilmemesi.
Bunlarda konuşma tarzı , hitap şekli, konuya verdiği üslup da fark edilir.
En azından ben böyle anlıyorum.
Sanırım oturuşu, kalkışı, muhabbeti ve alçak gönüllüğü ile tav oluyorum. Yeteri kafa yakışıklı gördüm ama gözlerinin arkasında bir beyin olduğuna inanmak çok güçtü. Aradığım artık tip değil.
Dış görünüşü güzel olsa ne olur içi beş para etmedikten sonra, o yüzden karaktere bakarım
Karakter önemli
Ayrıca benim yanımda fiziken üstün olmamalı
Zeki ve krizi fırsata çevirebilecek olgunlukta olması yeterli
Valla işin doğrusu ben bütün özellikleri isterim
Öncelikle saygılı gülmesini güldürmeyi bilen daha sonra tipine bakarım. Güzelse elinden zehir zıkkım da içerim
Çirkinse kesinlikle tatlı dahi yemem
Anlaşmak, sevdiğin insanın sadece gözlerine bakarak seni anlaması, acıni hissetmesi, tebessümünle mutlu olması, üzüp yıpratmaması, kavgaları küslükleri çok uzatmaması, yapıcı davranması... o kadar önemli şeyler ki bunlar...
Benim için dış görünüş olarak tek önemli nokta kilodur, boy, saç rengi, ten rengi vs. Hiç önemli değil karakterli iyi kalpli olsun spor yapan seven bakımlı birisi olsun yeterli
Tipe bakmıyorum. karakter ve zeka önemli 😊
Samimiyet gerekirse herkes boy kilo fiziğe bakıyor sonra diğerleri geliyor, çoğu kişi acaba nasıl sevişiriz diyor
Boy kilosunu bakıyorsa cinsel obje olarak görüyor kadınlara o yüzden bakıyorlar. Erkeklere bazen bakar bazende bakmazlar (genellikle bakmıyor). Karakteri iç güzelliğe bakıyorsa cinsel bakışı değil iç özüne bakar. şu an oylamasına göre "karakteri iç güzelliği olması" fazlasıyla çıktı.
Emin ol çoğu laf olsun diye işaret yapıyor, bir çoğu cinsellik derdinde zaten günümüzde sevgi insanlar için cinsellik ve para oluyor.
Günümüzde aşk diye bir şey yoktur
Anladım teşekkür ederim
Şekli şemali düzgün olsun ben onu adam ederim etmesini bilirim ha eğer olmuyo da şutlarım ajjdjsk şaka
karakter en önemlisi tâbi ki de.
Dışını birazda olsa beğenmek lazım ama
Yani
Hepsinin olmasını isterdim; ama öncelikle kilo ve iç güzelliğine dikkat ederim. Benim gibi iyi niyetli biriyse tam benlik.
Karakter ve iç güzellik benim için en önemlisi içi güzel olmadıktan sonra dışı neyime yarar, neticede boy devede de var
Hikau
Hikaye yazacaktım 🤣🤣
Bir insanı her yönüyle beğenmesin, evlenince kimse karakterle s*vişmiyor maalesef.
Yanılıyorsun. Karakteri iç güzelliği bakanlara sevişir sevişmez kendi kararlari alırlar. Birbirini gerçekten seviyorsa sevgi gördüğü cinsellik yaşar veya bekaretini sakliyorlarsa nikahtan sonra yaparlar. Her ikisi Aşk sevgisi farklıdır.
Genellikle boy kilo bakanlara cinsel obje olarak bakarlar onlara k*ş. r derler. Kimisi de sevgiyi de bakarlar.
Bakınız yazdığım cvptan hiçbir şey anlamamşsınız demek istiyorum ki bir insanı her yönüyle sevmelisin kaşını, gözünü, karakterini, ruhunu yani o seni konuşmadığın anlarda bile duymalı aklından geçenleri bilmeli işin içinde aşk olmalı aşk yoksa zaten bu bir evlilik değil basit bir birliktelik olur cinslliğe gelmiyorum bile ve bitmeye mahkundur evlilik öyle basit bir olay değil bir insana ömrünü adamalısın ki yaşadığın hayatın bir anlamı olsun.
😊😊😊👍
Ben öncelike sadakate ve dürüslüğe bakarım ama öyle bir eşe de sahip olduğumu söyleyemem. Eşimi seviyorum tabiki ama keşke ilgisizliği ve çapkınlıgı da olmasaydı.
5. yıl
Birbirimizi aldatmadık ama. Başka bir siteden p*rno izlediğini gördüm. Bide çalıştığı iş yerinde baktığı kadınları anlattı. Nerelerinden tahrik olduğunu falan anlattı. Şimdide tvitterden takip ettiği birkaç sayfa var çıplak kadın görselleri olan veya videoları. Bide yakın civarlardan eskort aratmalarını gördüm.
Demek senin dışında kadınladı da arzuladığı oluyor , bu sorun olmuyor mu senin için?
Boşvermişim artık sonuçta 27 yaşındaki bir insanı bu saatten sonra ben öğretemem bişeyleri. Kendimi çocuğuma adadım sadece
Peki başka erkeği hiç arzuladın mı? Sonuçta cinsellik de ihtiyaç
Yüzük parmağımda olduğu sürece hiçbir anlamda bir erkekle bir arada bulunmam.
Yüzüğü masa üstüne koyup keyfine bak 😅
@Bahar_555 evet aldattım daha önce 😜
Çapkınlığı seviyorum ya , sen hiç aldattın mı @Bahar_555?
@Bahar_555 sağol canım tavsiyen için. Ben çocuğumla mutluyum. Biz böyle alıştık.🤗
Karakteri kalbi vefası insanlığı merhameti bunlar önemli
Karakterden sonra aile geçimi sağlayacak para da olmalıydı
Boy da kilo da güzelliği de gidiyor insanın ama güzel huylu gibisi var mı
Ben bütün olarak bakarım, gözüm beğenecek, gönlümü oksayacak, uyum olacak.
Olmazsa da olmaz.
Fiziki özellikleri mükemmel olsa bile uyum yoksa o iş yatar.
Ne şişman ne zayıf ne güzel ne çirkin ne zengin ne fakir her şey önce ruhu hissettirdikleri ve hissettirmeyecekleri
Her sabah güzel kokusuyla uyanacağım adam gözüme de hitap etmeli.
Herkes için dış güzelliktir ama asıl mesele dış güzellik anlayışınızın ne kadar yüksek olduğudur. Benim çok yüksek değildir mesela çoğu kızı yüz güzelliği olarak beğenirim ve yüz güzelliği benim için ilk sıradadır.
Bence boşuna sordunuz çünkü evleneceğim kişide karakter önemli diyen kesinlikle yalancıdır.
Karakteri önemli diyen yalan söylüyordur. Sen dışı cazip gelmiyorsa sana içine bakmak ister misin?
Sadece iç karakteri bakmakla şart değil. Farketmeksizin içi dışı güzelliğe bakabilir sadece içine bakabilir bir insanın içi ısınıyorsa karakteri düzgün birine bakar. Önemli olan karakter olarak kişiliğe bakabilmektir. Oylamasına göre "Karakteri iç güzelliği olsun" fazlasıyla çıktı. Demek ki insanlar hakediyorlar.
Dış güzelliğe aldanıp ta üstü minare altı kerhane tiplerden oldunuz. Ağzınız meni kokuyor vücudunuzun her tarafı yalanmış Şimdi de gurursuzluk yapıp evleneceğiniz karaktere dikkat ediyorsunuz. Lakin hiç düşünmediniz evleneceğiniz kişinin gururunu. Sandınız ki namus bacak arasından ibaret ki namuslu ayaklarına yattınız.
O yüzden karakter önemli deyip te kimsenin duygularını manipüle etmeyim
Ayrıca bakış açısı senin nasıl baktığın önemli.. her ikisi karakteri iç güzelliği bakıyorsa birbirini gerçekten seviyorsa sevgi gördüğü için cinsellik yaşayabilir kimisi her ikisi bekaretini sağlıyorsa nikahtan sonra yapar. Her ikisi aşk sevgisi farklıdır. Boy kilo seçeneğine bakıyorsa obje olarak cinsellik niyetine bakar. Cinsellik para için yaparlar. Kimiside sevgi olarak görür. Senin yalancı dediğin bakış açısı senin nasıl baktığına bağlı..
Boy kilo güzelliği gerçekten önemli değil ya obez olmasın veya kemikleri sayılmasın normal olsun yeter
Yani dış güzellik önemli
Kokmasın yeterli benim için türk kadınları 🤮😷🤮😷
Fizik ve yüz güzelliği olup içi kötüyse neye yarar güzelliği!
Karakteri güzel olsun tabi oncelikle
Zekası, edebi ve imanı bide anlayışı
Artik tipe bakmiyolar hep guzellerin yaninda cirkinler var 😄
Karakteri ve İç Güzelliği👍
Sırayla yazıyorum kilo, boy, kişiliği, yüz güzelliği
İç güzellik ve karekter
Iyimser ve vefakar olması tabiki
Senin için önemli olan nedir
Tertemiz ve sadık olması.
Beni tasisin sevsin sadik olsun ben ona bakaerim
Benim kilo takıntım var
Karakter önemli.