Hayatındaki insanın hangi hünere sahip olması onu etkileyici ve vazgeçilmez kılar? 🥂 Keyifli geceler..
#smell

Hayatındaki insanın hangi hünere sahip olması onu etkileyici ve vazgeçilmez kılar? 🥂 Keyifli geceler..
#smell
Benim için gökten zembille inilse reddedilmez kimse yoktur zira kalbim kapalı ancak diğerlerine göre karakteri oturmuş ve her yönden karşı cins için bu tabir uygundur.
Karakterli olması, dürüst açık sözlü olması zeki, eğlenceli, kafa dengi dengi olması, deli dolu olması, ama aynı zaman da mantıklı ve olgun düşünceli olması. Keyifli geceler..
Bugünkü şarap soslu brüksel lahana tarifi beni benden aldı biz bir araya geldiğimizde mutfaktan çıkmayacağız belliki @tantunisultansuluman hünerlim benimm
Yemek yapmak ta sevmek aşık olmak gibidir hatun. Ha yemek yapmışım ha sana bakmışım sana olanim ❤️❤️❤️
@TantuniSultanSülüman 😍
Çakma değilde orijinal olanlar 😬😂
vurdu gol oldu😂😂
Tam isabet ahshs
Gerçek ci sonradan
Ricalar yavrum 💕
Cevap
58Cevap
Sadece bana bağlı olsun yeter , arkasına yaslansin beni izlesin hgsn
Eli sesi dişi güzelse konuşması hitabeti güçlü ise bir de yanından geçerken kokusu beni mest ederse öhöm öhöm öhöm
Koku hassas noktamız ve temizlik..
Eller o yüzden çok önemli ya.
Makyaj yapma gereği duymayan bir kadın benim için dünya güzeli asla vazgeçmem sevmiyorum boya falan filan doğal güzellik en güzeli onun dışında bakım yapması güzel ama makyaj bana saçma geliyor veya yapay tırnaklar mesela
Güçlü olması. Her anlamda güçlü. Fakirdir ama ekmeğini taştan çıkaracağını biliyorsam, hayat zorladığında pes etmiyorsa, beni kazanmak ve şartlar ne olursa olsun birlikte mutlu olmamız için mücadele eden güçlü bir yapısı varsa o adamdan olur. Bana da bakar, evine de bakar, çocuğuma da iyi baba olur. Yaslandığım dağım olur.
Bakmak, maddi değil. Maddi ve manevi. Yoksa hayat müşterektir, ikimiz de çalışıp tüm imkanlarımızı paylaşacağız elbette.
Bana bağlı olması içten ve sıcak olması bana doğruları söylemesi duygularını açık açık konuşması romantik olması
bana kalırsa görsel bir ip ucu!!! ve ben de bunu hep severek yapmışımdır,(mutfakta oldukça iyiyim de :D )
Aşırı derecede sexse düşkün ve sadece bana düşkün olmasi vazgecilmez ve redddedilemez bişey olur benim için
Karakterinin sağlam olması, olgun olması, güven veriyor olması, itaatkar olması 🤭
itaatkar derken :D
Söz dinlemek gibi 🤪😀
Karşılıklı olması gerekmiyor mu onun
Seni mi kıracağım be hadi öyle olsun canım benim 😂
Hiç hoşlanmam :D ben kırabilirim dikkat
Kıran kırmış zaten ben kırılma kotamı çoktan doldurdum onun için kırman birazcık zor 😉
Diğer kıranlar beni alakadar etmez. Herkesin tesir gücü farklıdır. Esnek yapıdaysan o ayrı :D Keyifli geceler.
Bu tesirin yakınlık derecesine göre etkisi daha fazladır benim açımdan onun için seninki bende hiç tesir etmez yabancısın sen bana çünkü 🤪 gecen yüreğin kadar güzel olsun 🤭
Yakın olmadığın insanlarla canım cicim diye konuşuyorsun demek sen :D e tabi tarz ve kişilik meselesi. Güzel zaten teşekkürler :D
Canım kelimesinin ne yazık ki artık günümüzde hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur ve kalmamıştır da hatta canım demektense arkadaşıma demenin çok daha değerli olduğunu düşünüyorum o yüzden çok takılma o şeylere bence Canımcım pardon arkadaşım 😃
Zit krekterli olmayan uyumlu olan bana bir kişi hatalı olduğu konuda iyi yapmışım dediyse benim için bitmiştir
Hickimse reddedilmez değil. Bana ve yaşadıklarıma, yaşantıma olan tavrına saygısına göre değişir.
Vazgeçilmez kimse yok
Ama tam anlamiyo dişi ve felsefe psikoloji gibi farklı konularda seviyorsa
Değeri yüksektir
Aşırı açık sözlü olması, dürüst olması, sadık olması başka bir şey istemem (aynı zamanda saydıklarım benim özelliklerimdir)
Kendini tanımış, genel olarak her şeyi anlayıp kavrayabilen, sevgi ve saygı verebilen birisine diyemezdim. 🙃
Bu hüner sayılır mı bilmiyorum ama olaylara mantıksal yaklaşıp, olgunlukla karar verebilmesi olabilirr
Efendi bi insan olsun yeter. Kaşı gözü ayrı oynayan sapık tiplerden gına geldi artık.
Yemek yapabilen, pratik zekalı olanlar ve de özellikle dürüst
Yüzüme baktigi zaman gözlerinin içi gülüyorsa bu benim için harika bir his oluyor
Sevdiğini anliyor ondan
🥳🥳
Motor kullanması. Hobi benzerliği önemli benim için
Adam gibi adam eğlenceli meraklı komik tatli saygılı bir adamı kim reddedir
Bir hünere sahip olanlar hayırsız oluyorlar 😂 hayırlılarını da görmedim henüz
Hat sanatı bilen erkek... Ben de aynı zamanda tezhipçiyim zaten
Şu an ki ruh halimle tövbe haşa peygamber olsa istemem hiçbir erkeği
Beni sevmesi , bağlı olması , konuşmayı bilmesi falan
Kafamda bir şey oluşmuyor. Icime sinmiyorsa ilerletemem hüneri önemli değil.
Boğa olarak kesinlikle fiziksel görünüm diyorum
Minyon ev işi bilen narin tatlı bişey ya nikahı basarım hemen 😍
Beni sevmesi sdfsd iyi birisi olmasii vr kalbinin iyi olmasi maalesef yok..
Hiçbir şey etkilemiyor beni artık. Karşı cinse tamamen buz gibiyim.
Anlayışlı, empatik bir de zeki olursa tadından yenmez..
Dini bilgisi inanılmaz cezbediyor beni. Kalbinde Allah varsa bu yaşantısına da yansıdıysa ben düşerim
@Gazier estağfurullah
@Gazier var baya insan ama her soruda olmuyorlar ben rastlıyorum bazen
Enstrüman çalan, gitar, keman veya çello tarzı bi enstrüman çalarsa ama severek böyle mutlu olarak aşırı hoşuma gider. Sesi önemli değil. Müzik önemli.
Karakteri sağlam ne istediğini bilen zeki hatunlar ilgimi çeker
Sanatla ilgilenmesi ve rap yapabilmesi ama rap dediğim yeni nesil rapçiler gibi değil anlatamam ama rap yapabilen erkeklerde beni kendisine çeken bir enerji var
Yemek ev işi vs hiç önemli değil hepsi elimden gelir yardım ederim birlikte yaparız bunlar basit şeyler en büyük hüneri sevebilmesi olsun şefkatle yaklaşmayı becerebilsin bana ❤️
Dinine ve ailesine bağlı biri olacak uzulmeme asla izin vermeyecek onunla birlikte tüm hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum...
Hızlı ve güzel yemek yapabilmek 😅
Sen yapabiliyor musun peki 😂
😂😂 olsun o da bişeydir
Sesi güzelse ya da enstrüman calabiliyorsa hayır diyemem
Karakteri sağlam , karizmatik ve spor bağımlısı biri benim için reddedilmez
Penisimi en şehvetli ve istekli haliyle emip yalaması.
Beni güldürebilmesi ve kendine özendirebilmesi en önemli kriterler benim için.
50 çeşit gecenize ne eşlik ediyordan sonra güzel soru🤣🤣 karakteri sağlam olsun yeterli benim için
Açıktan gelseydin keşke :D değişiklik olurdu
Süslü püslü boyaya boyanmis değilde. Orjinal olan her zaman daha iyidir
Her durumda beni pozitif utabilmesi ve güldürebilmesi ve Türkiye de ise kekolara bakmaması
Güzel yemek yapabilmesi veya genel kültürü genis olan kişiler (hüner mi bilmiyorum) beni fazlasiyla etkiler. Ha bir de neden bilmiyorum ama matematigi iyi olursa bayılırım 🤣 zeka seviyorum
Hiç bitmeyen bi enerjiye sahip olması ve aklını kullanabiliyor oluşu
Çok konuşup boş yapan degıl, eyleme dokebılme cesareti olan..
Kesinlikle merhamet duygusu olan kadın vazgeçilmezdir
Sadık ev işlerine yardımcı uyumlu olması libidosu yüksek olması
Anlayışlı olsun, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmıyor
Perde takmayı bilen kızla hemen evlenir yemekleride ben yaparım söz
Motorcu olması
Baş harfi s olsun baska hünere gerek yok
enteresan ahsh
Mutfakta aşçı yatakta dansçı 🤭
Hoşgörü sahibi insana hayranım
Ütüyü güzel yaparsa fena olmaz 😅
Çılgınlar ilgi alanım
Yatak becerileri