Daha once eski sevglimle yaptigim bir hatayi sonunda soyleyebildim ama cok sakince eskide kaldi skma canini dedi cok olgun ve sakindi normal mi bu duru?
Güncellemeler
+1 yıl
sizce ileride yuzume vururmu
Nişanlım, eski ilişkimi biliyor. İlerde yüzüme vurur mu?
Niye erken söylemedin? Nişan zamanı söylemek çok tehlikeli evliliğ adım atıyorsun evlilikten sonra değişirse ne olucak? Anladığım kadarıyla siz bir şeyler yaşamamışsınız söylediğine göre umarım bunun kaprisine girmez
o an öyle teppki verdi ama gerçekte nasıl ya da normal karşılayıp karşılamadığı zamanla anlaşılır... davranışları tavırları falan yani buna takılmışsa anlaşılır takılmamışsa aynen devam eder
@Valerieewitch Kendime dair bişey söylemedim. Buradaki sorulara bak , çevremde bu durumu yaşayan kız arkadaşlarım oldu. hatta birini intihardan kurtardım. Ben yobaz değilim. keşke nişanlanmadan önce söyleseydin demek istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
vurabilir evet
Niye erken söylemedin? Nişan zamanı söylemek çok tehlikeli evliliğ adım atıyorsun evlilikten sonra değişirse ne olucak? Anladığım kadarıyla siz bir şeyler yaşamamışsınız söylediğine göre umarım bunun kaprisine girmez
yani normal olabilir güzel karşılamış seni seviyor ve değer veriyor demekki.. yakında anlaşılır
yakinda derken
o an öyle teppki verdi ama gerçekte nasıl ya da normal karşılayıp karşılamadığı zamanla anlaşılır... davranışları tavırları falan yani buna takılmışsa anlaşılır takılmamışsa aynen devam eder
simdiye kadar her zamanki gibi
iyi ne güzel umarım böyle devam eder
Hata derken? Ne hatası yaptın da yüzüne vuracakmış?
Sayıları değiştirirsek bence sizin ilişkiyi anlatmış oluyor :))))
Nasıl biri bilmiyorum ama öfke anında kırabilir. Bu zamana kadar söylememen sorun. Ben olsam yaptığından çok sakladığın için sorun çıkarırdım
Bunu nişanlandıktan sonra mı söyledin nişanlanmadan önce mi
Adam şimdiki neslin yaptıklarını gördükten sonra şükretmiştir. Vurmaz gibi gibi.
Durumu bilmem de sen normal değilsin. Neden eskileri anlatma gereği duyarsınız, çok ilginçsiniz :D
Hata mı? Erkekler yapınca rekor oluyor, kadınlar yapınca hata mı? Şaka mısınız ya jdjsjz
Sende rekor kır😂
O kadar deneyimli değilim sizin kadar zuenjznz
Biraz gayret et😂
Olur paşam
Ama böyle itaatkâr olursan sana el koyarım benim olursun 🙂
Dalga geçiyorum itaat diyorsun oğlum manyak mısın jxnejxnjx
Tamam paşam diyen herşeye bir kadın çok çekici 🙂
Sence yukarıdaki yorumu yapmış olan bir kadın ne kadar itaatkar olabilir xudnjs
Erkeğe bağlı 🙂
Evet 🤣
Ama itaatkar olmayı tercih etmem 😏
Konuşalım mı tanışmak için 🙂
Yok itaatkar birini bul sen 😂
Ben seni kandırıp itaatkâr ederim şey pardon ikna edip😂😂
Bulursan edersin 😂
Sağlık olsun hadi kaybol 😂
Kibar ol biraz kibar xuehsh
Tamam🙂
Gel derim gelmezsin git derim gitmezsin napim sonra kibar ol dersin😂
Tamam tamam gidiyorum yuensjsj
Kaybol hddjkjff
Kesinlikle vurur. Biliyorum deneyimledim
nsil yani
İleride ki bir tartışmada bunu yüzüne vuracak
Durustun bare anlatmisin o ne tepki verdi
dedigim gibi yuzu dustu ama sakince gecmis umrumda degil dedi
Hm uzulmus olmali
Helal olsun dürüstlük önemli
bir senenin sonunda ve nisandan sonra dedim pekte durust olmamisim
Çekiniyor kadınlar söylemeye çünkü
Ne iti4af ettin
iliski yasadigimi anlamica kadar avel misin
Hayır dety mi verdin sadece oldu mu dedin
Gayet normal kaçırma bu çocuğu 😂
nasil yani
Onu unutması lazım yoksa sıkıntı cekersın
Vurur...
Karakter meselesi
evlı kurgusu bıttı nısanlı mı basladı knk
Neden vursun ki
zaman gösterir :)
Hatan neydi?
sence az mantik ya ne avelsiniz
:) Başkası seni züktü bunu söyledin. oda biraz hevesini alsın ayrılır senden. evlenmez. kabullenemedim olmadı der uçar gider
ahhahaha herkes sizin gibi o c degil knk
:) Hele biraz daha züksün de görürsün :)
kudurma yol al
:) saf şey seni, kafese koydum sanıyorsun ama , kandırıp nişanlanmanda fayda etmeyecek
kandirmakmi ahahha sizler kafayi yemissiniz
Bekleyelim görelim tatlım , nişanlanmadan söyleseydin umut vardı da yaza kadar 5 kere bırakır seni. kendini buna hazırla :)
kanka sen cidden kafayi siyirmisisn
hı hı öyle. Bakarsın yakında. hele biraz sabret
canım yobaz herif seni
@Valerieewitch ben bırakırım demedim , başına geleceği şeyi söyledim.
Yablisjkla başa canım yazmışım
@Valerieewitch anladım ben ne demek istediğini , merak etme :)
Yobazsin sonuçta hangi karara varıp öyle diyebiliyorsun. Ha sen eski sevgilinle ilişki yaşayınca sorun yok. Ama evlenecehin kişi yasadiysa sorunmu
@Valerieewitch Kendime dair bişey söylemedim. Buradaki sorulara bak , çevremde bu durumu yaşayan kız arkadaşlarım oldu. hatta birini intihardan kurtardım. Ben yobaz değilim. keşke nişanlanmadan önce söyleseydin demek istedim.
vurur yüzüne
en buyuk korkum zaten
Vermiş miydi n
he verdim mk aveli
Vermişmiydğn
Neymiş bu hata