Bir erkek bir kiza asiksa veya gibi davraniyorsa ama ayni zamanda beraberken eski kiz arkadasinla görüsüyorsa gercekten asikmidir?

bana asik oldugunu söyliyor benim icin herseyi yapiyor beni hep öne aliyor ailesinden bile önce ben geliyorum vs vs... ama ögrendim ki eski kiz arkadasi ile irtibati kopmamis. kiz onu nezaman cagirsa gitmis yanina ama bana diyorki cok yalvariyordu da gidiyordum diyor kendilgimden gitmedim hic diyor onu sevmiyorum sevsem onla olurdum onun icin cablardim diyor. zaten ben ondan gecen sene ayrildim ama o saplantili kopamadi benden dedi. bende kabul ettim sizce dogru mu yaptim? daha dogrusu bana olan aski gercekmi sizce? yani beni hep ariyor soruyor geliyor görüyor ilgisi tam. kizida heryerden engelledi simdi bana hatta kizin yazismalarina vs yolladi. ama kizda diyor yalan söyliyor diyor ben zorla getirmedim sadece bana gelirmisin diye sordum hemen geldi diyor seni bilmiyordum yoksa asla bende görüsmezdim diyor. sizce bu adamin bana olan aski gercek mi? Şu an zaten engelliler görüsmüyorlar ispalatdi bana

Bir erkek bir kiza asiksa veya gibi davraniyorsa ama ayni zamanda beraberken eski kiz arkadasinla görüsüyorsa gercekten asikmidir?