Aşk ve sevmek denildiği zaman Kadın ve Erkekte yansımalar nasıldır?

Kahveler benden kahveyi aldım diyene 40 yıl hatrı kitlerim bilesinn...😈
Kahveler benden kahveyi aldım diyene 40 yıl hatrı kitlerim bilesinn...😈

Bu soru biraz söyleşi tadında olsun istiyorum herkes kendi zihnine doğru bir yolculuğa çıksın birini sevdiğinde ki o duygu hallerine...

Utanan ya da bu duyguları anlatmakta zorlananlar gizlensin, hatta herkes gizli bile olabilir hiç sorun değil. En güzel yorumlar gizlilerden çıkıyor bazen...

Neyse çok uzatmadan bilgi birikim ve tecrübelerime dayanarak bir kaç şey yazarak açılışı ben yapayım...

Bir adamda aşkın, sevginin göstergeleri nelerdir önce bilimsel genel geçer bir giriş cümlesi seçelim.

Bir adam aşıksa beyninde tek bir boşluk kalmamışçasına onu düşünür, her an her saniye bütün nöronlar zikir çeker sanki. Sonra görmek ister uzaktan ya da yakından fark etmez sadece görmek..

5 gün olmuştur belki görmeyeli ama 5 ay gibi gelmeye başlar, kafada anlamsız düşünceler dönmeye başlar. Napıyor neden yok neden bir aramadı sormadı gibi kocaman bir girdabın içinde bulur adam kendini bu Adam deli demeyin sakın!

Beyin karmaşıklaşır severken!

Bakın burayı kalınca çiziyorum kimse ruh hastası değildir..

Yoğun duygular kontrolsüzlüğü beraberinde getirir.

Bir adam duygusal anlamda kontrolsüzleştiği anda sağlıklı düşünceler bekleyemezsin görene kadar, içi rahatlayana kadar içsel fırtınalar kopar... Anlamaz kimse, anlatamaz da mantıklı tepkiler beklenir ama verilmez...

Her insanın duygusu bana göre sel gibidir bazen yükselir sürükler seni istemesende ama özündeki insan o sel altında derinden ilerleyen kum gibidir sel bittiğinde sadece o kum kalır yeri gelir o kum sarıp sarmalar seni basitçe analtırsak inşşaat kumu örneği uygundur sana ev sıcaklığı veren de o kum değil midir zaten...

Sellere kapılıp giden bir ruhu durdarmayı bilmeyenler o kum tanesinin tek bir zerresini bile heketmezmiştir. O ev olan kum bir çok aşkın mezarına atılan toprak olmaya yüz tutar...

Sosyal mesajı da verelim sonra sözü siz KS canlara bırakalım.

En büyük servetiniz, sizi anlayabilenlerle donattığımız çevrenizdir!!!

Siz tüm samimiyetinizle gülümserken tek derdi gülümsemeyen anlarınız olan, o ana sıkı sıkı tutunanlardan uzak durun!!

Gülmek bulaşıcıdır bulaştırın bu illeti herkese 😃

Amaç zihinsel ve duygusal yolculuktur, yazılanları illa yaşamak zorunda değilsin! Sadece serbest bırak kelimeler dökülsün, beyninden geçenleri dökmek seni sana biraz daha yakınlaştırır...

Aşk ve sevmek denildiği zaman Kadın ve Erkekte yansımalar nasıldır?