Kizlar sevgilisi bana beraber olduklari fotograflari yolladi meger sevgilisi varmis :( ?

eski erkek arkadasim denen o adam 3 aydir benle görüsmeye devam ediyordu. tamam bana ümit verici sözler yapmadi ama nezaman cagirsam geliyordu nezaman arasam yaziyordu herügn yazisiyorduk. kac defa sordum hayatinda var mi biri yok dedi. gecen hafta instagramda tek bir kizi takip ettigini gördüm meger sevgilisi imis. ben kiza uyarmak icin yazdim kiz adami tuttu o seni istemiyormus ki dedi sen yapismissin dedi bana birsürü fotograflarini yolladi sarmas dolas. adamda ben seni üzmemek icin söylemedim dedi. bende simdi daha beter oldum ki dedim. 3 aydir niye bana söylemedin ben bilseydim seninle 3 ay asla görüsmezdim dedim. simdi olan bana oldu bosuna ümitlendimissim onca ay bunlar yine haalen iliskilerine tam gaz devam. birde kiz bana neler yazdi uzakten hep bizim mutlulugumu izliceksin sen asaglik seni felan filan adamda beni heryerden engellemis kizdan korkup kiza bana cok kötü biri olarak göstermis göya hep pesinde kosup yalvarmisim hepsi yalan!!! bir defa cagriyordum hemen geliyordu oysa. kendi de arada beni ariyordu. madem kizin dedigi gibi ona cok asiksa neden eski sevgilsi ile görüstü? ask böyle bisey mi sanki? kiza kendini aklamak icin neler demis ben onu senin kadar hic önemsemedimki sana yaptiklarimi asla ona yapmadim felanda filan kizda hemen inanmis tam gaz devam ediyorlar. arkadaslarim icim cok aciyor aptal yerine kondum resmen. ilahi adalete inaniyorum. sizde lütfen beni teselli edin. sizce bunlar mutlu olacak mi evlencekler mi? kizin demesi biz evlilik arefesindeyiz o bana cok asik dedi. ama ahimi aldilar mutlu olcaklar mi ki...

Kizlar sevgilisi bana beraber olduklari fotograflari yolladi meger sevgilisi varmis :( ?