Erkek arkadaşımla birlikteyken eski sevgilim yazdı bana bir ton küfürlwr hakaretler etti bende karşı tarafa tekrardan olamayacağımızı anlattım ama bu kişi dolaylı yoldan (üvey kuzenim) aradan zaman geçti ve takipleşmeye başladık eski mesajları da silmedim erkek arkadaşım gördü sinirlendi dinlemedi beni ve terk etti sonrasında kendimi anlatabildim ama yaptıklarımı affedemiyor ve çıkmaza girdik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açıkçası bu durumda ben de seni direkt terk ederdim. Eski sevgilinle takipleşmişsin eski mesajları silmemişsin. Senin kafa eskide kalmış kısaca
Bence hala senin bir parcan o eski sevgilinle. Senin gibi geçmişi dolu bir kızların ilişkisinde çokca yaşanıyor bu sorunlar. Niye mi? Geçmişinden kaçamazsın 😉
Ayrılmakla çok doğru bir karar aldığını düşünüyorum. İkilemde kalmamasi için onu ikna edebilirim.
Güvenini çok sarsmışsın yaa, bilemedim :(
Bende yaşasam bende terkederdim açıkçası, bir daha güvenmek çok zor olur.
cocugu aldstmıssın
He evet aldattım knk
afferımm devam et knk
umarım affeder
ama kırılmıştır
Akışına bıraktım üstüne çok düştüm bir faydasını görmedim birçok kez de açıklamalarımı kanıtlarıyla beraber gösterdim bundan sonrası biraz ona kalmış bir şey galiba
Eğer dönerse bütün yaşamımın ondan ibaret olacağını lafından çıkmayacağımı adı gibi biliyor sadece tekrardan güvenip başlayamıyor ama dönerse de güvenini sağlamak için herşeyi de yaparım bunu o da bende biliyoruz bence
Eski mesajları silmemen senin hatan.
Farkındayım ama bilerek yaptığım bir şey değil unuttum
Gerçekten unuttun mu yoksa unutmak mı istemedin dürüst ol burada biz bizeyiz
Gerçekten unuttum mesaj silmek gibi bir huyum yok aklımdan çıktı konuşmalarda zaten konuşmaların üstünden 6 ay geçmiş hem
Konuşmaları çocuğun gözünün önünde sil özür dile eskiyi de çocuğun önünde engelle eğer gerçekten seviyorsan. Olur böyle şeyler bizde yaşadık bende yaşadım aynı şekil bende terk ettim ve ex gönlümü almak için gözümün önünde engellemişti seviyodu saolsun. Yani güven ve sevgi böyle kazanılır.
Diyecek olursan 6 ay boyunca hiç mi fark etmedi bu adam bu mesajları fark etmedi çünkü bu 6 ay içinde iki kere buluşabildik uzak mesafe ilişkisi
Bana bir şans verse dünyaları sereceğim önüne herkesi herşeyi sileceğim ama boğa burcu dediğim dedik biraz acı çektirmek istiyor bana intikam gibi bilmiyorum derdi ne
Ben 4 sene uzak mesafe ilişkisi bitirdim. Benzer şey yaşadım gönlümü aldı. Bu sorun çözülmez bir şey değil ortada aldatma yok. Aldatma olsa o zaman tamamen biter. Bende yaşadım gönül kazanılabilecek durumdasınız hala bunu da sen yaparsın. Ona yaz yüz yüze bu sorunu halledeceğiz sana söz veriyorum de ona sonra bişey yazma rahat bırak kafasını dinlesin 1-2 hafta falan geri döner sana veya senin oraya gelmeyi planlar yüz yüze görüşmek için. Siniri geçsin geri döner sana.
Boğa burcu mu? Uzak dur. Yapamazsın onunla çok sıkıntı. Fikrimi değiştirdim burcunu duyunca. Senin burcun ne?
Terazi ama tam aradığım karakterde bir insan bana göre çekiyor beni çok net asla şaşmayan bir insan beni de bu çekiyor galiba
Ay aslında sabaha kadar anlatabilirim de 😅
Bu terazi kadınlarının kaderinde mi var sürekli üzülmek aldatılmak arkadaş o kadar çok terazi kadınıyla sohbet ettim ki vallahi mutlu olamadılar gittiler ya. Boğalar yedirmeyi sever ama kıyafet falan almasını istediğinde almazlar parayı kesinlikle çeviremezler sürekli maddi sıkıntı içinde olurlar kafaları ticarete çalışmaz parayı bulduğu anda yerler birikim asla yapmazlar bencillerdir ne evlatlarının geleceğini düşünürler ne eşinin iyiliğini. Ağladığında üzüntü duymazlar adamlarda resmen kalp yok ben şahit oldum insan biraz üzülür yaptığından utanır bu adamla sen yapamazsın buraya da yazıyorum.
Ayy deme öyle babam da boğa burcu para konusunda sıkıntı yaşamadık da benim bu adamla yapamayacağımı herkes söylüyor kültürler farklı en başta ama kalp işte ota da konuyor boka da
Boğa kimseye muhtaç etmez de sıkıntılı tarafları var kısıtlayıcıdır başkalarıyla sohbet etmeyi yardım etmeyi seviyorlar kendilerini iyilik meleği zannediyorlar bu seni rahatsız eder. Güven vermezler.
Evettt bodrum da çalıştı yazın herkesle konuşuyor sohbet ediyor iç için ama bu beni delirtiyordu her laf atan kızla konuşurdu bir de gelip derdi işte ben adam gibi ne olduysa gelip anlatıyorum benim suçum yok kız bana laf attı diye bütün kızlar onun peşindeymiş gibi davranırdı hep
Güven vermeyecek bütün davranışları sergilerler ama güvenmen de gerekir çünkü dediği gibidir çoğu şey sadece seni sinir hastası eder o güvensizliği bir şekilde sağlar
Güvensizlik insanı ruh hastası eder. Ve üzerine gittikçe de gizli saklı yapmaya devam eder. Mesela başka bir kadını gidip erkek ismiyle kaydedebilir tabi karakter meselesi de olsa yapısında başka insanlarla muhabbeti iyidir bu sende güvensizlik yaratır. Aklında takıntı olur. Terazi burcu olarak senin zaafin sevgi. Sevgiyi evlendikten sonra hissedemezsin. Çünkü sen sohbeti muhabbeti samimiyetliği seven insansın. Boğa burcu belli bir süre sonra televizyonu karşısında senle muhabbeti de kesebilir. Sıkıntı yaşarsın.
Kızım ya bırak yüz verme şuna affetmesin şerefiz
İyi ama çok seviyorum çocukluk aşkım yıllar sonra tekrar geldik bir araya
Üstüne düşsem kaçıp gidecek yaptım çünkü vur kır dök parçala ama gitme de dedim gitti şimdi oda ne halt edeceğini bilmiyor
Çok net çok sabit fikirli biri normalde ama çok gidip geliyor bu konu hakkında
Aklınızı jullanin