Uzun zamandır tanıdığım biri var, fakat aynı arkadaş ortamaına yeni girdik.. Adam sosyal medya hesabımı istedi sonradan numaramı. Çok kibar ve hesaplı adımlar attı, tatlı sözler ve hoşlandığını itiraf etti sonra. Az önce kısa bi buluştuk, sadece bir kaç dakika arabada sohbet ettik. Elimi tuttu ama Allah kahretsin ki ben çok utangaç davrandım ve elimi bile kıpırdatamadım (aklımda senaryolar yazmıştım öper vs diye, utanırım filan da.. adam baya kibar, atlamadı hiç)
Nasıl davranmaliyim? İçimden "Seni görmek iyi geldi" gibi bir mesaj var.. Ben "odun" gibi durduğum için adam soğumuştur diye korkuyorum 🤦🏻♀️ (muhabbet güzeldi, gülümsemeler vs ama stresi ona hissettirdim)
Nasıl davranmaliyim? İçimden "Seni görmek iyi geldi" gibi bir mesaj var.. Ben "odun" gibi durduğum için adam soğumuştur diye korkuyorum 🤦🏻♀️ (muhabbet güzeldi, gülümsemeler vs ama stresi ona hissettirdim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence adam uygun olanı yapmış. Yarın tekrar buluş ve cesur ol
Yani evet, etrafimiz abazalarla dolu olduğu için bunu beklemiyordum, baya şaşırdım ve Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Adam sanki strateji uyguluyor. Mesaj atsam mı?
Yarını bekle. Gece gece mesaj atma.
Adam mesaj yazdı Şu an "hersey yolunda mi?" diye.. ne yazim? Taktik verin 😂
Cevap yazma. Gece gece. Bir abi tavsiyesi
Cevap vermeyim mi?
Peki yarın ne yazarım?
Bence verme
Yüzyüze görüş
Devamı gelir zaten
Bu çok mümkün değil, onun musait oldugunda ben olmam, ben müsait oldugumda o olmaz.. şimdilik
Anladım hayırlısı olsun. Belki de doğru kişi çıkmıştır karşına
Aslında kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum, kendimi tamamen eğitime odaklanmıştım, bu adam birden çıktı ve ilgimi çekti. Ne yapacağımı bilmiyorum şu an
Akışına bırak bence
Peki. Cevapların için teşekkür ederim 😊
Rica ederim okuyor musun
Evet
Lise mi
Hayır 😄 30 yaşındayım
Haha. Sen en uygun olan kararı verecek yaştasın 😌
Hiçte değil maalesef. Hep kaybettim. Bu saaten sonra mantığı devreye sokmak istiyorum ama yine duygular devreye giriyor maalesef
Zamana bırakmak en iyisi. Tanış öyle karar ver
Sorduğum sorudan belli değil mi? Liseli biri bile ne yapacağını bilir, bende kaybetme korkusu yine yükseldi 🤦🏻♀️ sacma sapan hareketler
Sen şaşkın olmuşsun 🤪
Adamı 5 yıldır tanıyorum, ama bukadar alfa beklemiyordum, tam tersi sandım, ters köşe yaptı 🤦🏻♀️
Özele gelir misin
Takip et
Kendini çekmek sadece onu kaybetmene yol açacak nasıl geliyorsa sende öyle git
Haklısın.. cok ileri gider diye korktum, gaz vermek istemedim sadece.. Peki şimdi? İlk yazan ben olsam kötü olur mu? Kaybetmek istemiyorum
Ve adam mesaj attı 😂😂 şu an
"Hersey yolunda mı?" diye yazdı
Hayatından bir şey kaybetmeyeceksin hislerinle hareket et mantığı biraz kenara bırak hoşlanmışsın sende
Şanslısın akıllı oğlan
Öyle diyorsun da.. hep aşkta kaybettim, hisselerimle hareket ettigim için, bu sefer aklımı kullanmak istedim
Denemeden bilemezsin şans ver belkide doğru kişidir
Peki.. cevap verdim... bakalım ne olucak
Aradı, sıcak konuştu. Bir sorun yok sanırım
Her şey yolunda artık rahat uyuyabilirsin 😂
Hayırlısı bakalım.. sağol gorüşlerin için 😊
Direk yaz