Merhaba, öncelikle durumunuza üzüldüm, daha sonra neden böyle olduğu ile ilgili açıklama yapayım elimden geldiğince,
Sonrun sizin hayatınızın erkeğiyle veya sizin beklentilerinizi tam anlamı ile karşılayacak bir erkeğin karşınıza çıkmaması ile ilgili değil. Böyle bir erkek sizin burnunuzun ucundan geçip gitsede sizin ruhunuz duymaz zaten. Sizin durumunuz sevgililikte değil, Flörtöz ve sosyal olarak erkekler ile görüşüyorsunuz ve onları bir şekilde kullandığınızı düşünüyorsunuz bu zaman, ücretsiz eğlence, ücretsiz iyi vakit geçirme, ücretsiz iyi yerlerde takılma ve belkide maddi destek. Tüm bunları yapmanızın tek sebebi kendinize güveninizin olmaması. Yani hayatınızda bu insanlar olmadığı takdirde kendi kendinize mutlu değilsiniz. Muhtemelen sorumsuz bir aileniz vardır ki genelde bu tarz travmalar bu yüzden olur. Size somut olarak destek vermeyen, sizi hatalarınız ile değil sadece başarılarınız ile seven ve yanınızda duran, zira iyi birşeyler yapıyor ve faydalı oluyorsanız size güler yüz gösteren, yüksek ihtimal ilede sizi çıkış ve kurtuluş bileti olarak gören bir aile. Tüm bu durumların üzerine eğer bir veya iki tanede yüzüstü bırakıldığınız ilişkiniz olmuşsa geçmişte eh sonuç doğal olarak bu oluyor. Bağlanma problemi insanlara güvenememenizde kaynaklanıyor. İnsanlara güvenememenizde onları kaybetmekten, kullanılmaktan korkmanızdan, aileniz tarafından hor görülmenizden kaynaklanıyor. Sizin gibi insanlar genelde kendi kararkarıyla değil kendilerini yöneten mutlaka birilerinin kararlarıyla hareket ederler. Bu çok ciddi bir psikolojik empozedir. Duygularınızın, tecrübenizin vb.. karar yargılarınızın yanlış olduğunu ve kendi başınıza hareket etmemeniz gerektiğini söyleyen birileri vardır mutlaka, insanları nasıl tanırsınız? onlara nasıl güvenebilirsiniz? kaybetmeye gerek kalmadan nasıl doğru ve sağlıklı ilişki kurarsınız gbi konulardan hiç haberiniz yok. Bu yüzdende tek yapabildiğiniz sorumluluk almadığınız ilişkilere girmek. Sİzi tek mutlu eden şey bu çünkü.
Saygılar12 Yorumla- +1 yıl
İçinde bulunduğunuz durumun çözümü basit ancak adımı atması ve sonuç alana kadar geçen süreyi tamamlası zahmetli ve zordur. Nihayetinde kendi ayakları üzerinde duran ve ne istediğini bilen kararlı, kimseye ihtiyacı olmayan ve sevdiklerine her daim el uzatan güçlü bir el olabilirsiniz. Ancak istemeniz gerek. Bu yolu seçmeniz gerek. İçinde bulunduğunuz durumda sizin aklınıza gelen alternatif ise maddi pozisyonu iyi bir eş adayı olacaktır şimdi değilse bile sonra aksi bir alternetifi kendi kendinize üretebilmeniz mümkün değildir zira tek başınıza yapamazsınız. Psikolojik ve/veya psikologluk bir durumda değildir. Bu hayata bakış açısı ve yaşayış şekliniz ile alakalıdır. Ancak tecrübeli birisi size hiç zarar vermeden ve sizi hiç incitmeden bu durumunuzu doğru şekilde kalıcı olarak düzeltebilir. Onun dışında da mümkün değildir.
Soran+1 yılYorumlarınız için tesekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cünkü tatmin edici tamamlayici bir kisilikle karsilasmamissin. Egon cok yüksek, gizli egodan bahsediyorum. Derin bir yoksunluk kompleksin var. Ve tercihlerde baglayici olmayi seviyorsun. Narsist bir psikolojiye sahipsin. Ve bu erkeklerin hicbiri baskin "Yirtici, sahiplenen, güclü, yüce" sifatlarindan yoksun. Böyle bir erkek icinse birak aldatmayi canini bile verirdin. Sen kasar saniyorsun belki kendini ama en cilgin birine baglanabilen tipler senin gibilerdir. Dedigim gibi yoksunluk hissini tamamlayici ve baskin aslan gibi biri lazim. Gizemli, derin bir sahsiyet herseyini bilmedigin devamli daha fazla tanimak isteyecegin biri
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru..
- +1 yıl
Bu genel bisey bir sorun degil yaratilisin tabiatidir. Kadinlar ilk caglarda kendisini koruyan, gözetleyen, yemek getireni secerlerdi boylece eglatlarini yetistirirlerdi. Erkek ise en güzeli ic güzellik erkeklerin %5inin tercihidir. Erkek en güzelini yani türünü en guzel en gencinden devam ettirmek icin en güzelini arar. Bu 40000 yildan fazladir genlerimizdedir. Butun kizlar senin gibidir ama cogu bu arayisi birakir kabullenir. Hic farkinda olmadan.
Bence sizin gerçek aşka ihtiyacınız var tam anlamıyla sevgiyi tadamamışsınız çünkü tat saydınız zaten tek bir kişiyle yetinirsiniz ve sevgili konusuna gelirsek bence hepsinden ayrılın yalnız olmak daha iyidir yarın bir gün karşınıza hayatınızın aşkı çıktığında ona bakacak yüzünüz olmaz.
00 Yorumla
Birlikte hoş vakit geçirdiğin insanlara illaki potansiyel sevgili olarak bakmamalisin. Madem hicbirine karsi özel şeyler hissetmiyosun bosuna yipratma kendini de sevgililerini de. Yani kanka da olabilirsin sonuçta bilemiyorum ama olaya biraz daha empati kurarak bakmayi dene
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, ama onlar sevgili olmak istyiolar ve bir cinsel haaytımızda yok öpüsüyoruz sadece
Soran+1 yılEvet ya, biraz cıkar iliskisine cevirdim hos değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılEski sevgilimde senin gibiydi. Birden fazla sevgilisi vardı, ki bunların çoğu sanaldı, bunlarla tatmin ediyordu kendini...(Ben sonradan öğrendim olayları, bunları anlatırken senin anlattığın şekilde anlatmıştı bana da)
Onun sorunları vardı mesela ailevi olarak, babasız büyümüştü, kendini kimsesiz gibi hissediyordu, bu dönem içerisinde hem ablasına özeniyordu, imreniyordu, kıskanıyordu, hemde psikolojik sorunlar yaşıyordu...
Gerçi onunki alışkanlık haline gelmişti, hobi gibiydi kısacası.
Sende ki ne derece bilemeyiz, eğer alışkanlık haline gelmiş, hobi gibi bir şey olmuşsa durumun zor değil de, sen kendine karşı ikna olmazsın. Olamazsın da demiyorum bak, olmazsın. İstemezsin.
Sen muhtemelen bu beraberlik yaşadığın kişiler olmadığı zaman hayatında hiçbir şey kalmıyor olsa gerek... Bu yüzden ki hep bunlara yöneliyorsun... Söylesene, ne yok senin hayatında?
cut.05 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sorunum yok, sanırım biraz arkadaşsızım
- +1 yıl
Yaptığın şey keyfi mi (yani rahat battı gibisinden), yoksa ihtiyaç duymak gibi bir şey mi, anlamsızlıkta anlam aramak gibi bir şey mi?
Soran+1 yılAnlamsızlıkta anlam arsmak gibi. Acıkcası isime geliyor
- +1 yıl
İşe gelir elbette, kadın-erkek farketmez ki bu durumda.
O zaman sende ki durumun başlangıcının bir önemi yok şu kademe... Olaylar sadece alışkanlık kıvamına gelmiş...
Ve muhtemelen bir düşüncende şudur, bir erkek tanısam, onu sevsem, o bana her anlamda yetse de diğerlerini * etsem, ama öyle bir şey yok, olsa bile o adam ile 1-0 yenik başlayacaksın. Yani sade olmayacak.
Sana tavsiye ve önerim yok. Neye karar verirsen onu yapabilecek kapasitede, zekada ve güçtesin.
Soran+1 yılCok tesekkürler
elemen gerek. aynı ya da benzer mesajlar aynı anda gelse ilk hangisine yazmak istersin gözden geçir bire düşür. ve bence sonra onu da bırak ve gerçekten sevebileceğin birilerini bekle. mutlaka gelir. hem etik olur hem vicdanen rahata erersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBire düsürebileceğim biri var ama o bunu haketmiyor. Tamamiyle ona bağlansam üzer beni biliyorum
+1 yılOha ya helal olsun buyuk basari. ben daha 1 tanesiyle basacikamiyorum 4 taneyi hayal bile edemem 👏👏👏👏👏 bence sen tek kisiye bagimli kalcak kiz degilsin gercek aski bulana kadar 4tu 5ti gider bu
11 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ama cok yanlıs yaptığım ama napiyim:(
+1 yılBoşver iyi yapmışsın az bile bu erkek milletinee :D
13 Yorumla- +1 yıl
bir 4 tanesiyle de sen birlikte ol
- +1 yıl
Yok canım ben almym :D
Kendi içinde hissettiğin yalnızlık hissi, bunu etrafında olan insanlarda alakası yok, bu kendi yalnızlığın; işte bu seni bunu yapmaya itiyor. Belki de yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki; her zaman alternatifler olmasını istiyorsun.
00 YorumlaKız olduğuma utandırma l*n beni. Bu nasıl bir ahlak heleki bir kıza yakışıyo mu hiç. Şeref ve terbiyeden yoksun insan.
00 Yorumla
+1 yılegon ve bencilliğin o kadar tavan ki yerlere düşmesine hiç dayanamıyorsun. ama merak etme. elbet birgün yerden toplamak zorunda kalacaksın sende onu. BU DÜNYA SENİN GİBİ NELERİNİ GÖRDÜ BEE? :))
00 YorumlaBise dicem sana Sen arkadaslarini sevgili diye karistiyor olmayasin?
00 Yorumla
+1 yıl4 tane birden yapacağına kısa Süreli yap hepsini daha mantıklı bence çünkü Belediye seni seviyolardır onlar için ne kadar zordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Ne kadar yakistiramiyorsa yakıştıramiyorum bile yazamamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. onlar da bir umut verecek diye peşinden koşuyordur, o kdar enayi olduklarını sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin erkek versiyonunum sanırım... Anlıyorum yalnız değilsin
10 Yorumlabu kadar basit olma doğru kişiyi bulanakadar tek tek git 4 kişi nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela facebookta durumunun altına senle çıktıklarını belli eden şeyleride yazmasını istemiyorsun değil mi? :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmayın, başka anlam ifade eder bu 4 tane sevgili.. Vede 4 sevgiliyi de sevmiyorsun..
00 Yorumla seninki
kaşarlıktan daha ileri bir boyutta emin adımlarla ilerliyorsun sevye atlayacan00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel ilişki yaşamadığım kızı yanımda gezdirmem. o erkekler de ergen sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye illa yatman mı lazım gezmen icin? Ne sacma
Cevap sahibi+1 yılevet yanımda biblo gibi gezdireyim mi? ne kadar gezdirirsen o kadar paran gider :)
Soran+1 yılBiraz cimri ve iğrencsin:)
Cevap sahibi+1 yıldevir tasarruf devri
Nerden buldun o kadar.. Arkadasin mi yok seninde vakit gecere bilcegin bir arkadad lazim sana
00 Yorumla
+1 yılbenim de 3 sevgilim var nolmus yani normal bunlar ciddi değilsin sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakterine tuvaletini yapsın bu sitenin her bir üyesi. Hesabını sildirenler de dahil.
00 YorumlaYasamalisin bence bir cnsel iliski ;) ozaman renklenir farklilik elinde ;)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz buna halk dilinde kaşarlık diyoruz normaldir böyle gelmiş böyle gidersin sen
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa sen geçendede bu soruyu sormamışmıydın 4 erkeği idare eden bakire kız vardı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bir taraflarını indirecek biri lazım psikolog değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum günlerinde sevdiklerine hediye et
21 Yorumla- +1 yıl
:-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsine veriyosan ben burayı terk ederim dahada gelmem =)
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası cevap vermeye bile değmezsin.
10 YorumlaNymphomaniac izle bir bakalım..
12 Yorumla- +1 yıl
O seks bağımlılarına deniyor 😪
Cus nasil bir miden var senin yaw..
igrencsin..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. UcuZ mala. Talep çok olurmuş.
30 Yorumla
+1 yılO değilde hepsini nasıl idare ediyorsun lann? :D
09 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma, tel sifreli falan cok zaman geçirmiyorum yanlarında bide mesafe var aramda mesajlarıma bakamazlar o yğzü vermedim
- +1 yıl
Biriyle telefonda konuşurken diğerleri aradığında ne yapıyorsun peki? sormuyorlar mı kimle konuşuyorsun diye?
Soran+1 yılSessize alıyorum hemen
- +1 yıl
Yok anlamadın sen beni telefonda görüşürken bir diğeri aradığında ne yapıyorsun?
Soran+1 yılHe calıyo yine benim tel annem arıyo diyip kapıyorum
- +1 yıl
Diğeri telefon niye meşgul diye sormuyor mu?
Soran+1 yılMesgul calmıyo işte calıyo direk konustuğumu bilmiyo
- +1 yıl
Peki seni senden bile çok sevip düşünen biri yok mu içlerinde?
Soran+1 yılSanırım yok
+1 yıl6 olim miiiii :) lüüfteen yaş kaç
00 YorumlaVe sen oros.. değilsin sende haklısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnız kalmayı, kalabilmeyi öğren.
00 Yorumlaaman yağına suyuna dikkat edelim motor önemli :D
00 Yorumla
+1 yılkaşarlıkta doktorluk yapan biri
10 Yorumlasen işini bilirsin :-D
00 Yorumla
+1 yılseni psikolojik değil aşırı ego be ablacım :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. 5. ciye adayım kanks hahahaja
10 Yorumla
+1 yıl4 kocalı hürmüz yaşın kaç?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. bende 1 tane bile yok be :D
13 Yorumla- +1 yıl
Bıde nıckın afrodit utan utan :D
- +1 yıl
Gırunuse gore pek mutlusun eeee sen sımdı afrodit kadar guzelsen kapının dısında kuyruk yağı pardon :D erkk kuyrugu vardır
+1 yıl5 ini toplasan 1 adam etmezmiş demekki..
00 Yorumlatopla hepsini okey oynarlar :D
20 YorumlaEn iyi hsngisi... iş goruyo
00 Yorumlasen onların kaçıncısısın onuda düşünde bir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil ki
+1 yılo 4 sevgilininde kaçtane vardır kim bilir:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel iste seni de anca grup keser.
00 Yorumla 5 Ben Olabilirim Hacı. d
10 Yorumla
+1 yıl5 de ben olam.) ne kızlar var beeee
00 Yorumla
+1 yılKolay gelsin. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkeye 5. yi arıyorsan burdayım:)
02 Yorumla- +1 yıl
sinek desen anlardık
Cevap sahibi+1 yılO da işin esprisi:)
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Feyk :)
00 Yorumla
+1 yılsevgi ilgi açlığı
00 Yorumlaego tatmini olabilir
00 Yorumla
+1 yılyuhhh kıza bak :D:Dd
10 YorumlaAllah arttırsın
00 Yorumla
+1 yılİşi nakte çevir...
00 Yorumla
+1 yılhelal
00 Yorumlamasallahin varmis :D
00 YorumlaHepsiyle yattin mi