Güncellemeler
+1 yıl
yanlışlıkla saç bakımı kısmında paylaşmışım soruyu
ayrıldıktan 3 ay sonra arayıp neden aradığını sorduğumda yanıt olarak aldığın anahtarlığı vericektim demesi gerçekten saçma sapan bir mesajlaşmaydı ben en son anahtarlığı vermene gerek yoktu dedim tamam o zaman dedi ve konuşma orada sonlandı ama hedefi aklıma girmekse başardı maalesef tam unutmuşken tekrar aklıma geldi ve kötü hissettim eskide kaldı farkındayım ama o arayınca ve yazınca aklımda yaşanan şeyler canlandı birden kafam karıştı tabii ki de barışmak istemiyorum ancak onun böyle yapmasının amacını öğrenmek isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler öyle ya. Boşta kalınca bi mallaşıyolar. Dönüple dönmemek arasında gidip geliyolar heleki ayrılan sensen. Önce hatırlatıp sonra bunsefer soğul yapmaya başlıyorlar güya aynını sana yaşayacaklar. Düz mantık kfkdlsls. Bende anlam veremiyorum
boşta kalınıyorsa elbette öyledir ancak sevgili var diye biliyordum en son ve ayrılanda ben değildim kendisi idi ortada hiçbir sorun yokken artık beni sevmediğini söyledi ve ayrıldı şu anda böyle yapması komik geliyor açıkcası
sevgilisi*
O zaman pek çok sebep olabilir. Bence yerinde olsam yani engellerdim. Sebepsiz yere benden ayrılcakta beni tekrar bulabilcek. Yüz vermezdim bile.
Bunlarda yoklama diye bise var en baş amaçları cinsellik
evet ancak sevgili var diye biliyorum sevgili var ise neden öyle bişi yapar insan
sevgilisi*
O yine sana yalvarır şans ver diye
umarım çünkü zamanında çok canımı yaktı onunda pişman olup canının yandığını görmek isterim
Bak benim eski sevgilimde story atıyor beni affet diye 7 ay depresyonda bıraktı beni😂😂😂
darısı başımıza diyelim öyleyse çünkü o zaman yaşadıklarımızı yaşadıklarını görmek insanı güçlendirir
Valla yine aldatır yine aynı şeyi yapar ben güvenmiyorum daha delirdim zaten😂
evet zaten benimde amacım barışmak veya tekrar bi ilişki yaşamak değil sadece o pişmanlığı görebilmek
Evetttt💜💜💜💜
teşekkür ederim fikrini belirttiğin ve soruma yanıt verdiğin için 💗💗
Rica ederimmmmm bebeğimmm
Başkasını bulamamıştır
doğru olabilir fakat sevgilisi var diye biliyorum bu durumda neden beni aramış olabilir acaba