Arkadaşlar cevap olarak şu cinsel konuları istemiyorum daha samimi ve güzel şeyler olsun lütfen 🙂
İnsan düşününce bi tuhaf oluyor
İnsan düşününce bi tuhaf oluyor
Türkiye'yi tekrardan onunla gezmek, birlikte kitap okumak, kamp yapmak, beraber spora gitmek ve macera sporları yapmak. Ben bunların hepsini tek başıma yaptım, yapıyorumda. Ama eşlik eden birisi olursa belki daha güzel olabilir.
Beğenmiyon 😂
İnsan istediği biriyle evlenmek ister ya hani o yüzden öyle dedim 🙂
Biliyorum 😂
Yemek yapmak, kırlara gitmek, beraber cemaat yapmak, gezmek, dolaşmak, kitap okumak, yastık savaşı yapmak, yolculuğa çıkmak, kucağımda uyutmak, başımı okşatmak, öpmek, sarılmak...
Cevap
12Cevap
Ben her şeyi birlikte yapmak isterdim.. ele ele tutuşmak.. yürümek.. sarılıp film dizi izlemek bunlar beni çok mutlu ederdi.. :)
Cocuk yapıp cocuk sevmek istiyorum yaşım geçiyor çocuğumun gençlik halini yaşım gençken görmek isterim
Valla en tatlı aktiviteler bile bi noktadan sonra sıkıcı hale geleceği için benim çok bi planım yok bu konuda
Sessiz oturmak yeterli. Çok konuşan sevmiyorum
Sen kendin gibi biriyle evlen kimsenin başına bela olma
😂😂😂😂😂😂
Sinirleniyorum böyle zamane ergenlerine
@metropoltilkisiii ne alaka?
Ne dersiniz var benle soru vardı cevapladım küfür mü ettik?
Ne alakası şu , hayat arkadaşınla neden sessizce oturacakmişsin?
Geldi o meşhur soru 😂
@metropoltilkisiii sessizlik seviyorum ben Huzur. Bişey anlatmak için illa konuşmak gerekmez. Zor bi gpn geçirdiyse koysun balını kucağıma okşayım. Her şeyi konuşmak zanneden. Kalbine değil de tüm gücünü çenesine veren ve fikrini söyleyen birine alakasız şekilde ergen diyen insanlardan bıktım.
Tamam sen konuşma engelli biriyle evlen işaret diliyle anlaşın
Ama dusuncen hiç sağlıklı değil seni tanımıyorum ama düşüncene bakarak olgunlaşmamış düşünce yapandan ötürü o an öyle ergen dedim
@metropoltilkisiii kötü bi örnek olarak engelli birini vermen ahlak seviyeni alenen gösteriyor. Seninle tartışmaya girmek kaliteme saygısızlık. Bu sorunun bildirimini kapatıyorum. Arkadamdan tek başına kudurabilirsin.
Gerçekten kötü bir örnek olarak verdiğimi düşünerek mi okudun?
Sessizlik seviyormuşsun bende konusma engelli biriyle evlenebilirsin dedim neyse seninle tartisilmiyor bile çirkeflik yapıp cümlelerimden saçma sapan anlamlar çıkarıp kudur falan diyorsun Allah başta annene babana sonra da gelecekteki eşine yardim etsin
Kızmayın ya valla değmez güzelce konuşun gülün 😊
ben ot gibi yasiyorum evlenevegim kisi beni daha evlenmeden terk eder gider.
bol bol spor😄
Karşılıklı okuduğum kitaplardan bahsetmek isterdim
Dizi filmler izlemek
Çocuk yapmak
Maça gitmek
Beraber yemek yapmak
uyumlu olmayi
dünyayı gezmek isterim
Nasıl mesela
Tatile gitmek piknik yapmak yalnız kalmak güzel şeyler işte
😂😂😂😂
Öyledir 😂