Ailem sürekli kavga ediyor, ailemden iki kişi psikolojik tedavi görüyor diğeri sinirine hakim olamıyor sinirlenince onları görünce canım öyle acıyor ki keşke ölsem diyorum. İnsan ilişkileride çöp gibi zaten hep yarabandı oldum veya cepte görüldüm arkadaşlik olsun. Artık finish çizgisine geliyorum hatta yakin zamanda rüyamda canlanan ölü görmüştüm gözünü açıp bana bakmıştı öyle sanki seninde sıran geliyor der gibi. Bilmiyorum ölümü hissediyorum. Kalbim kırılmaktan çokça yoruldu keşke bende yaşıtlarım gibi mutlu olsaydım ama olamayacağım toprağın altına giresiye kadar. İnt*har belki de sadece kurtuluş yolumdur zaten boşlukta boşa çabalıyorum Lütfen yorum yaparken kızarak yorum yapmak yerine anlayışlı bir şekilde yorum yapın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Tanrım keske her kuluna adil ve eşit olsaydın. Belki de her vazgeçiş yeni bir başlangıçtır.
Bazı insanlar kendilerini Allah sanıp sen cehenneme sen cennete gideceksin diye itamlarda bulunuyor, Allah'ın işine kul karar verir olmuş çok garip birşekilde.
Hobilerim var ama zevk alamıyorum yapıyorum ama. Bir küçük kardeşim var onun için dayaniyorum ne kadar dayanırim onu da bilmiyorum artık cidden yoruldum artık 4 -5 senedir bu depresyon başıma bela oldu
stresten olabildiğince uzak dur belli ki ara bulucu olunca çözüm bulunamamış ara bulucu olma tartışmamı oldu uzaklaş oradan kaldı ki Allah tan ümit kesilmez bol bol kendin için dualar et Allah tan iste
Yanlış anlamayın ama Allah önce torpilli kullarına yardım etsin sonra benim gibi unuttuğu kullarına da yardım eder belki bir gün. Allah a inanıyorum ama bana yardımcı olacağına dair umudum yok artık
En çok üzücü olanda genç yaşta böyle olmak benim yaşımdaki çoğu kişi sevildiği insanlarla mutlu oluyor, küçük kardeşim var yaşama sebebim o olmasa belki de şu an toprağın altında olurdum büyük ihtimalle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah'la iletişimimiz olmadıği için bunu bilemeyiz.
Bazı kullarına torpil geçmiş çok güzel yanlış anlamayın ama
Bazı insanlar kendilerini Allah sanıp sen cehenneme sen cennete gideceksin diye itamlarda bulunuyor, Allah'ın işine kul karar verir olmuş çok garip birşekilde.
Ben hissediyorum çünkü benim gibi hiçin ne işi var var cennette
Intihar etmek cok buyuj gunahlardan birisi
Boyle bisey yapma ahiretini yakma sabirli ol
Yapmasamda gideceğim yer belli cehennem
Sacmalama
Bilmiyorum ya sadece küçük kardeşim için yaşıyorum ne kadar dayanır psikolojim onu da bilmiyorum
Yapma
Ahiretini yakma ck buyuk gunah kardesin uzulur
Zaten onun için çekiyorum bu çöpten dünyayı onun psikolojisinde travmatik etki bırakmak istemiyorum umarım bu boşluktan kurtulurum
Kurtulursun insallah dayan inan kimsenin piskolojisi iyi degil ama dayan
allah yok. fiziksel olarak sagligin yerindeyse yasamak her turlu kâr. ayril git en fazla ne olabilir. ölmekten korkunc mu ayrilmak.
Bence psikoloğa git uzman yardımı alman şart. Kendini iyi hissedecek aktiviteler yap, dışarı çık, kursa falan git.
Psikolojik yardım da alsam düzelmez bu döngü Tanrı nin bana garezi var büyük ihtimalle
Hiç değilse intihar düşüncesinden kurtulursun hiç mi sevdiğin bir şey yok bu hayatta
Hobilerim var ama zevk alamıyorum yapıyorum ama. Bir küçük kardeşim var onun için dayaniyorum ne kadar dayanırim onu da bilmiyorum artık cidden yoruldum artık 4 -5 senedir bu depresyon başıma bela oldu
Çok üzüldüm sizim için elimden bir şey gelmiyor maalesef ama bence psikoloğa gidin kesinlikle
Bilmiyorum giderim herhalde. Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Çözüm mü bilmiyorum ama zamana bırakmanı tavsiye ediyorum zamanla iyi olur diye bol bol dua et
Dua da çok ettim bir değişim yok maalesef genç yaşımda sabrede sabrede acımı içimde yasaya yaşaya hastanelik oldum bir halt düzelmiyor
stresten olabildiğince uzak dur belli ki ara bulucu olunca çözüm bulunamamış ara bulucu olma tartışmamı oldu uzaklaş oradan kaldı ki Allah tan ümit kesilmez bol bol kendin için dualar et Allah tan iste
Ben ve stresten uzak durmak mı olmuyor işte sürekli kavga oluyor mesela görüyorum üzülüyorum, beynim don gibi
Allah yardımcın olsun
Yanlış anlamayın ama Allah önce torpilli kullarına yardım etsin sonra benim gibi unuttuğu kullarına da yardım eder belki bir gün. Allah a inanıyorum ama bana yardımcı olacağına dair umudum yok artık
En çok üzücü olanda genç yaşta böyle olmak benim yaşımdaki çoğu kişi sevildiği insanlarla mutlu oluyor, küçük kardeşim var yaşama sebebim o olmasa belki de şu an toprağın altında olurdum büyük ihtimalle
Umarım iyi olursunuz