Ayrıldıktan sonra başka birisini öpebilmesi?

acısıyla tatlısıyla 3 yıllık bir ilişkimiz vardı, maddi manevi çok yanında oldum anne oldum baba oldum hayatımın A noktasına onu koydum.3. yılımıza girdik ardından 3-4 gün geçti bana ayrılmak istediğini söyledi büyük bir ciddiyetle başta kabul ettim fakat geri dönecek ümidiyle biraz yalnız bırakmak istedim 1 ay oldu olmadı dayanamadım ve yanına gittim (farklı bir şehire) bir oyun oynayarak yanıma getirttim ve düzgün sakin bir dille neden bitirdigini ögrenmek istedim kendimi daha fazla mahvetmemek için sebepe ihtiyacım vardı ve telefonunu rica ettim başta vermek istemesede sonunda verdi bir çok kişiyle yazışmış bir çok kişiyle buluşmuş bir tanesi ile de çocugun arabasında öpüştügünü söyledi bunu duyduktan sonra herşeyin boş olduğunu hissettim ve uzatmadım orayı terkettim, çok pişman olduğunu aklının bulanık olduğunu ailesel sorunlar yaşadığını uzun uzun yazdı bir yanım 3 yılıma kıyamazken bir yanım acımasız ve gururlu olmam gerektigini söylüyor. bugün aradı ve ona şunu söyledim senin karşında bir başkasıyla birlikte olsam onu öpsem onunla birşeyler yaşasam sen devam edebilirmisin dedim ve edecegini söyledi çünkü o kadar çok sevdigini ve yanımda olmak istediğini söyledi Ne yapmalıyım?

Ayrıldıktan sonra başka birisini öpebilmesi?