Esimi gercekten seviyorum ama onun icin ayni sey soz konusu degil artik. 2 yildir evliyiz. 1. Yilimiz gezme tozma ve ask dolu gecti ama 2. Yilimiz kavga tartisma anlasamamayla gecti. 1 bucuk yasinda oglumuz var. Son tartismamizda bosanma asamasina kadar gittik sebebi ise gundelik sorunlar ve bosanmayi esim cok istiyor ona cok mantikli geliyor ama benim icin ayni sey soz konusu degil. En iki tartismamizda ben yalvardim bosanmayalim diye beni sevdigi icin degil acidigi icin baristigini dusunuyorum. Ben bosanirsan hayatim maddi ve psikolojik olarak alt ust olacagini biliyorum. Cunku ben turkiyeden yurt disina esim icin geldim tum hayatimi geride biraktim universiteye hazirlaniyordum. Ailem de dagilmis ve 1 bucuk yasinda oglum var. Esim bosandiktan sonra maddi olarak destek cikacagini soyledi ama benim icin onemli olan ailem ve sevgim ben esimi gercek anlamda cok seviyorum ve birakamiyorum. Onun icin oyle degil artik benden sogudugunu yanimda mutlu olmadigini soyledi seviyorum seni ama seninle mutlu degilim diyor bence seviyorum dedigi sey baglilik ve aliskanlik cunku gozlerinden de hissettiklerinden de bunu anliyorum. Cinsel hayatimiz iyi degilz ben istekliyim ama esim icin ayni sey soz konusu degil haftada 2-3 gun salonda uyuyor yani ords uyuya kalmis numarasi yapiyor. Eskisi gibi cicek almiyor ve ilgi gostermiyor. Ev islerini yemek bebek bakimini yapiyorum Cirkin degilim de degilim ama cocuktan sonra eskisi kadar kendime bakamiyorum ve esim bana karsi ilgisiz davrandigi icin kendimi cirkin hissediyorum o yuzden kendime bakasim gelmiyor. Daha 21 yasindayim ama kendimi 30-35 hissediyorum. Yasadigim yerde yakinim yok tek kafa dengim olan esimdi ve her seyi beraber yapardik o yuzden baska birine ihtiyac duymazdim ama simdi benimle bir seyler yapmanin ona mutluluk vermedigini soyledi ve son bir aydir evden cikmiyorum esime yuzmeye orman yuruyusune piknige yemege gidelim deidm ama hep bir bahane buldu. Onceden benim kirildigimi anladigi an gonlumi almak icin her sey yapardi ama simdi hem kiriyor hem de gozlerime baka baka ilgisinin dustugunu soyluyor. Iliskimize artik sadece mantiken bakiyor. Bu durumda olsaydiniz ne yapardiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBütün suçu sana atamam ama tartışmalarda biraz alttan alman gerekiyor du kendi yerini sağlamlaştırana kadar çocuğun büyümesini bekliyor sonra tekmeyi basar demedi deme
14 Yorumla
Soran+1 yılTartisma konusu genelde benden cikar mesela sabah iki ekmek alir misin derim efler pufler bende soylenirim iki dakika al gel bende kahvalti hazirluyorum diye sonra gitmez ben gicik olurum trip atarim o da ustume gelir uzaklasmaya calisiyorum her tartismada ama o sinir ediyor pesimi birakmiyor sonra ben tepki gosteririm o da oyle buyur de buyur inadi cok kotu asla kapatmaz konuyu ici rahat edene kadar
- +1 yıl
Hangi ülkedesin kendini yakmışsın vatandaş oldun mu
Soran+1 yılHollanda hayir olmadim ve gozum de yok boyle seylerde vatandasligim olsa bile bittikten sonra ne yapayim burayi
- +1 yıl
Öyle deme ne demek gözüm yok her zaman bir çıkar yol vardır
En İyi Cevaplar
Merhaba;
Öncelikle okurken çok üzüldüm. Eşinizin mantıklı bir insan olduğunu ve dürüstçe hislerini size söylemesini her ne kadar doğru bulsam da adil bulamıyorum. Bu durumun genelde bu hale gelme sebebi dünyaya gelen çocukla başlar ilginin ve merkezin çocuk olmasından kaynaklı devam eder. Sakın çocuğu suçladığımı düşünmeyin. Ben hemen hemen aynı şeyleri yaşamış ve boşanmış biriyim. Ancak birebir diyorum dikkat edin yurt dışına kadar bir çok şey tutuyor. Bu noktada üzerine sürekli düşmek yerine, kendinize vakit ayırmanızı eski bakımlı ve kendine özen gösteren halinize dönmenizi tavsiye ederim. Bu süreçte asla eşinizin üzerine düşmeyin. Sadece ve sadece kendinizle ilgilenin. Çocuk bakımı ve gelişimi inanın bütün gününüze almaz almıyor. Kendinize zaman ayırmak için insan üstü çaba sarf etmenize gerek yok bunu çok iyi biliyorsunuz. Zaten yakışıklı 1,5 yaşına gelmiş. Biraz daha oyuna ve kendi haline zaman geçirecek zamanlarında (oyuncak vs ile ). Bu esnada lütfen güzelliğinize, bakımınıza, giyiminize, eski siz gibi olmaya özen gösterin. Bunları hızlı bir şekilde geri alırken içinizde fırtınalar kopsa aşkınızdan ölseniz bile dik durun. Eşinizin önce bakışlarındaki değişikliği fark edeceksiniz. Sonrasında iletişimindeki değişikliği sonrasında ise yakınlığındaki değişikliği. İnanın ilişkilerde çok normal süreçler. Çocuk olduktan sonra çiftler bu süreci ne yazık ki zor atlatıyor. Cinselliğe kadar varıyor etkisi. Kendinizi bu deni üzmeyin, toparlanmak için önce dizlerinizin üzerine sonra yaklarınızın üzerine kalkın (mecazen). İnanın ne demek istediğimi gün gün hafta hafta anlayacaksınız. Bu değişiminize karşılık veren eşinizi suçlamayın.Birlikteliğinizin uzun yıllar mutlu bir şekilde devamını dilerim.
Sevgiler
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsini uygulayacagim. Cok ama cok tesekkur ederim bu yazdiginiz bana guc verdi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılCok uzun yazmissin ben okumaya usendim o yuzden de yuzeysel birsey yazmak istemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYazana kadar okusaydin : (
- +1 yıl
Okudugum kadariyla esin terbiyesizlik yapmis boyle soylemekle
+1 yılOndan sonra boşanmalar neden artıyor insanlar daha tam birbirini tanımadan evlenmeye kalkarsa sonucu bu
00 Yorumla
+1 yılsen flortozmusun pekı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla.
- +1 yıl
bence soguksun esıne karsı
Soran+1 yılHayir aksine ben daha ilgiliyim ve hep esimin yaninda olmak isterim surekli open sarilan benim esim bunlari icinden geldigi icin yapmiyor. Mesela surekli video izler veya tarih filmlrri benim tarzim olmayan seyler. Aksam 8e kadsr calisir eve gelir bilgisayardan devam eder calismaya bazen gece 1 buluyor. Tuvaletten iki saat cikmaz. Surekli balkons cikar evde surekli benden kacmak icin bir seyler buldugunu dusunuyorum. Cunku bazen calismasina gerek olmuyir ama o yine de kendine is buluyor bilgisayardan
- +1 yıl
Memnun edemedin dimi
Soran+1 yılAnlamadim?
+1 yılonu boşanmaya çeken şey nedir
08 Yorumla
Soran+1 yılBana tartismalarimiz diyor evet tartisiyoruz ama sebepleri cok sacma mesela oglum altini degistirmek veya disari cikmak gibi ama tartismalarimiz sanki buyuk sebeblerden cikmis gibi tartisiyoruz
- +1 yıl
az geri dur
o yırtınsın
eşimde çok kavgacı - +1 yıl
daha yepyenisiniz
Soran+1 yılEvet cok yeniyiz ve ben hala cok seviyorum. Esimle gezmek sohbet etmek beraber bir seyler yapmak ve onun ilgisini cekmek beni mutlu eden seyler
- +1 yıl
hakkın warki buna,
o senin herşeyindir
uyumunuz iyi mi
Soran+1 yılEvet biz birbirimize cok benzeriz ikimizde kivircik sacli esmeriz hem dis gorunus olarak hem de ortak noktamiz cok var
- +1 yıl
esmer ün kıymeti çok olur
aaçlar da efsane - +1 yıl
arada dertleşelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında biri var mı acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok olsa farkederdim
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek istersen buyurun..
+1 yılEşin normal değil 😡
01 Yorumla
Soran+1 yılKavgalarimizdan biktigini soyluyor ama ben kavga konularimizin cok basir her ailede oldugunu dusunuyorum. “Cop atmak ekemk almak gibi” ama esim kavga sirasinda uzaklasmiyor arkamdan dolasiyot pesimi birakmiyor sinir ediyor yataga giriyorum yorgani ustumden cekiyor ben de bagiriyorym o da bagirdigim icin tepki gosteriyor ona her zaman soylerim beni 10 dakika yalniz birak brn kendime hemen gelirim diye ama asla yapmaz aksine delirtir sonra ben sinir krizi geciririm ondsn sonra pesimi birakir uzaklasir evden cikar gider bosaniyoruz der beni suclar yargilar gunun sonunda her zaman yalvariyorum ozur diliyorum cunku sinir krizi geciren ben oluyorum
Tazminat alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum gozum parada degil ben ailemi seviyorum
Çok kötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı