Esim benden sogumus?

Esimi gercekten seviyorum ama onun icin ayni sey soz konusu degil artik. 2 yildir evliyiz. 1. Yilimiz gezme tozma ve ask dolu gecti ama 2. Yilimiz kavga tartisma anlasamamayla gecti. 1 bucuk yasinda oglumuz var. Son tartismamizda bosanma asamasina kadar gittik sebebi ise gundelik sorunlar ve bosanmayi esim cok istiyor ona cok mantikli geliyor ama benim icin ayni sey soz konusu degil. En iki tartismamizda ben yalvardim bosanmayalim diye beni sevdigi icin degil acidigi icin baristigini dusunuyorum. Ben bosanirsan hayatim maddi ve psikolojik olarak alt ust olacagini biliyorum. Cunku ben turkiyeden yurt disina esim icin geldim tum hayatimi geride biraktim universiteye hazirlaniyordum. Ailem de dagilmis ve 1 bucuk yasinda oglum var. Esim bosandiktan sonra maddi olarak destek cikacagini soyledi ama benim icin onemli olan ailem ve sevgim ben esimi gercek anlamda cok seviyorum ve birakamiyorum. Onun icin oyle degil artik benden sogudugunu yanimda mutlu olmadigini soyledi seviyorum seni ama seninle mutlu degilim diyor bence seviyorum dedigi sey baglilik ve aliskanlik cunku gozlerinden de hissettiklerinden de bunu anliyorum. Cinsel hayatimiz iyi degilz ben istekliyim ama esim icin ayni sey soz konusu degil haftada 2-3 gun salonda uyuyor yani ords uyuya kalmis numarasi yapiyor. Eskisi gibi cicek almiyor ve ilgi gostermiyor. Ev islerini yemek bebek bakimini yapiyorum Cirkin degilim de degilim ama cocuktan sonra eskisi kadar kendime bakamiyorum ve esim bana karsi ilgisiz davrandigi icin kendimi cirkin hissediyorum o yuzden kendime bakasim gelmiyor. Daha 21 yasindayim ama kendimi 30-35 hissediyorum. Yasadigim yerde yakinim yok tek kafa dengim olan esimdi ve her seyi beraber yapardik o yuzden baska birine ihtiyac duymazdim ama simdi benimle bir seyler yapmanin ona mutluluk vermedigini soyledi ve son bir aydir evden cikmiyorum esime yuzmeye orman yuruyusune piknige yemege gidelim deidm ama hep bir bahane buldu. Onceden benim kirildigimi anladigi an gonlumi almak icin her sey yapardi ama simdi hem kiriyor hem de gozlerime baka baka ilgisinin dustugunu soyluyor. Iliskimize artik sadece mantiken bakiyor. Bu durumda olsaydiniz ne yapardiniz?
Esim benden sogumus?