Birine bağlanması sadık kalması mümkün olabilir mi?
Evet değişebilir
Kimse değişmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birine bağlanması sadık kalması mümkün olabilir mi?
Hayır şimdi ş. e. r. e. f. s. i. z kuzenimi ele alalım 15 16 yaşındaydı tacizler ederdi ve sırt bel bacak omuz kol bel tutma affedersin sürtme her naneden haberi vardı tabiki o zaman anlamıyordum benle yatmak istediğini yaşaya yaşaya aynı sınavı anladım mesela sırt öpmek diye düşünüyorum bel tutmak hissettirmek diye düşünüyorum amaç yatıp kullanmak ve baya sene sonra 2021 bakma yine eskiden de bakardı korkutup tacizler etti çünkü zorla sahip olmaya çalıştı kardeşi kurtardı bir kaç kere denedi Allah kurtardı ve 2022 arkadan süzme ve geçen sene yine o durumu isteme hal hareketler yapma gizli şekilde iki şahit vardı yalan söylüyor millet anlamasın diye ilk tuzağı anladım yukarı çıkmadım ikinci tuzağı kurdu annem gördü millet ne der diye sustu odanın önüne bir kaç kere gitmiş gelmiş beklemiş şarkı mırıldandı ve millet var diye giremedi az daha girecekti hedefine ulaşacaktı Allah korusun sonra sinirleniyor son gün çarpıyor dokunduğu yere yine çok hızlı düşmanımın annesi bir şey demiyor demek istediğim ş. e. r. e. f. s. i. z değişmiyor arkadaşı da hala ş. e. r. e. f. s. i. z
Değişir kardeş, kendimden biliyorum. Öyle şımarık hareketlerim yoktu ama bir sürü konuştuğum kız vardı gün içerisinde. O zamanlar ciddi ilişki yapmıyordum çünkü başkalarıyla da konuşup buluştuğum için bu aldatmaya giriyordu. Eskiden ne kadar bu tipte bir insan olsam da ümit verip ihanet etmem beni sevene, ondan yapmıyordum. Sonra bir kız çıktı karşıma, baya mutluydum cinsellik yaşadım öyle böyle bağlandık birbirimize, işte bundan sonra ben de o tip olmayı bıraktım. Şimdi değişebilir mi sorusuna detaylı bir yanıt vereceksem şöyle olur o da; elbette değişir ama onun ortamındaki olan kızlardan çok farklı olman lazım, inanılmaz derecede farklı olman lazım, bu tipte bir erkeğin karşısındaki kıza sadık kalması için erkeğin istedikleri yapılmalı. Yanında rahat takılır, çok rahat takılır hem de, bir şey dediğinde yapacaksın, bir nevi beyci olacaksın. Bunun dışında zor, seni kenara itip kız çevresinden başka bir tane çekip yerine koyar. Değişir ama zor değişir.
Kişi kendi isterse değişebilir, kimse kimseyi değiştiremez sadece bu konuyla alakalı değil, bu her şey için geçerlidir ok sorumsuz birisi disiplinli, çok geniş birisi daha karakterli, çok yalancı çok dürüst, çok sahtekar adalet abidesi, çok çapkın en iyi aile babası olabilir, Kişinin kendi iradesi ile değişmesini istemesi lazım. Hayatımda bir sürü örneğini gördüm. Ama hiç birisini başkası değiştirmedi herkes kendini isterse değiştirir.
Yapma , etme diyerek kasıtlı değiştirmeye çalışırsanız asla değişmez kadın olsun erkek olsun. Sınırlarınızı açıkça belli edersiniz, taviz vermezsiniz buna buna uyarsa uyar uymazsa şans vermeyin. Sınırlarınızdan taviz vermediğinizi gören birisi kadın da olsa erkekte olsa kaybetmek istemez.
Cevap
33Cevap
Hayır değişmez kimse can çıkar huy çıkmaz diye boşuna denendi atalarımız onun için ilişki yaşayacağınız kişilerin iyi seçmek lazım ince eleyip sık dokumak lazım bu zamanda her şey olabilir ve kimseye güvenmemek lazım.
Feminist :)))
@Catutigernos hayır değilim haksızlığa dayanamıyorum ben çapkın insanın evlenince aldatmayacagi ne malum 🥴 doğru değil mi sence de
çapkın olmayan insanın aldatmayacağı ne malum o. O adam her şeyi yaşayıp görmüş yaşamayıp yapmayanlar evlenince yapmaya çalışma riski yok mu peki o. O aldatacak olan her türlü aldatır bunu bir kalıba sokmaya çalışmak yanlış çapkındır evlenince aldatmaz çapkın değildir evlenince aldatır kesin bir yargı yanlış olur
@Catutigernos niyetim o değildi benim yorum yaparken
sus cevap verme bana :o pişman oldun mu öyle yazdığına :P
@Catutigernos hiçte bile ben herzaman yazdıklarının arkasındayım 🙄
genelleme yapmayınız hanımefendi hiç belli olmaz atalarımız dememişler ummadık taş baş yarar diye o. O
Kimsenin değişeceğine inanmıyorum..
Hayır değişmez tabi ki de.. çapkın insanların aşkla işi olmaz.. amaçları ona buna atlamak yürümektir.. ve ciddi ilişki insanı da değillerdir.
Çapkın erkek değişmez Sadece bir süre durulur ancak evlense bile evliliği monoton hale geldiğinde cinsel hayatı sekteye uğradığında tekrar gözü dışarıya kayacaktır Bu tamamen bir karakterdir Aslında Çapkın erkek bir ayağı çukura gidene kadar devam eder.
katılıyorum. Değişmesini çok umut ettigim biri vardi aşkına da emindim ama yok yani bi sure kontrol altında duruyorlar sonra taşması çözülmüş kopek gibi saga sola salya akıtıyorlar
@larvatusprodeo11 dimi 😂
Değişmek isterse değişir. Başkası asla değiştiremez. Ben onu ilgimle, sevgimle değiştiririm diye düşünmeyin kızçeler. Yanılır ve üzülürsünüz. Bu tarz erkekler gamsız ve sorumsuz olurlar. Neticede ponçik kalbinizi kırıp elinize verir😌
İnsanları değiştirebileceğine seni kim inandırdı? Sırf bu saçmalık yüzünden sürünüyorsunuz. Saçmalamayı bırakın ve nasıl erkek istiyorsanız o tür erkeklerle ilgilenin, erkeklerin kişiliklerini oyun hamuruymuş gibi şekillendirmeye çalışmayın.
Hiç kimse inandırmadı sadece sordum ihtimal var mıdır diye
Evet değişebilir
Ben samimiyetle şunu ifade etmek istiyorum
Eğer kadın derin duygularla gerçekten seviyorsa erkeği değiştirebiliyor
Çok zor. Değişmiş gibi görünse bile en ufak boşlukta eski günlerine döner.
Bence değişmez, sadece ortamın uygunlaşmasını bekler.
Onu degistiricem diye kendi hayatini ziyan edersin. Boswer sal gitsin 😏
Kimseyi değiştirmeye çalışmayın boşa kürek çekmeyin
Esas kadınını bulunca değişir evet ama bu soruyu sorduğuna göre o tarz bir adamın esas kadını olamayacaksın demektir. Bence boşuna uğraşma
Değişmesi kendi çabasına bağlıdır. Maalesef dışardan gelen müdahaleler işe yaramaz, değiştirmeye çalışmayın size uygun biri değilse uzak durun
Huylu huyundan vazgeçmez gibi oldu. Kalp sevince her şeye engel oluyor. Sevince o kişiden başkasını istemiyor insan..
Kimse değişmez ama değişmis gibi yapar, rol yapar.
Kimse değişmez
Değişir
Zaten çapkınlık dediğin olay doğru insanı bulma çabasıdır.
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur sözüne çok inanan biriyim ama nadir de olsa değişebilir
Onu değiştirmek için önce mevsimini değiştirnelisin. 😀
Tam olmuyo.8 sene oldu (?) Bende, omda tartışılır.
Hiç bir zaman değişmez. 7 sinde neyse 70 inde de odur lafinı hatırlayınız.
çapkın ve seke seke yaşamayı seven insan değişmez.
Bence mümkün adamı mum eden kadınlar var. Erkeğin de istemesi gerekiyor tabi
Bu ülkenin kaderi bile değişir ama o tür erkek degişmez
Aklımın ucundan bile geçirme şiiişşşt gene değişmez amcı erkekler…
😂😂
Kimse değişmez
Değişir diye başlanan ilişkiler çok kötü ilerliyor ve zamanından çaliyor
Değişmez anca teneşir paklar 😃
Asla değişmez. Hiç ümitlenme.
Değişmez irtibatı kesmek lazım üzer seni
Değişir tabi ki performanstan düşünce ama 😅😅
Bence değişebilir isterse tabi
çok aşık olması lazım
Gözünü kör edecek kadar aşık olursa anca.
Kimse değişmez
Anca yaşlanınca gençken çok zor
Eğer gerçekten isterse değişebilir
aranan adam değişmez
sadık falan da kalmaz
Sen değişeceğine inanmalısı ( değişmez)
Değişmek isterse değişir
Yok biz degişmeyiz
Çok zor bir ihtimal
40 gibi hersey oturur
Ne olursa olsun değişmez hep içinde vardir
Garanti süresi dahilinde