Aşk İlişkileri Ateşim var hastayım diyorum, ateşlisin yani 🔥 diyor. Beni sevmiyor muu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ama sonra şaka yaptım dedi Ateşim var hastayım diyorum, ateşlisin yani 🔥 diyor. Beni sevmiyor muu? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serhat121212 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Senin ateşini değil kendi ateşini düşürmenin derdinde onu dusursen bir ılık dusla seninde ateşini düşürür. Espiri yapmaya çalışıyor galiba😀😀😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Şaka dedi zaten shbxx Yorumla serhat121212 +1 yıl O zman seviyor seni sadece uyanık daima faydalanmaya calisyr Yorumla Soran +1 yıl Sjdjd Yorumla
ΛHMΞT Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl :D belki sadece komik olsun diyedir neşelendirmek için. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Di mi di mi 😃 Yorumla ΛHMΞT +1 yıl Yani eşek değil ya. Olur öyle şeyler. :D Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏☺️ Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyor. Yanlış anlama, ama sana sadece c. nsel obje olarak bakıyor. 1 3 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Şaka yaptığını söyledikten sonra içtenlikle halini hatrını sorduysa seviyordur, ama sormadıysa dediğim gibi sana sadece c. nsel obje olarak bakıyordur. Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla ok35dk35 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet sevmiyor , amacı sadece zükmek seni. belaltı konuşmak istiyor en azından 1 9 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Şaka falan inanma. onun niyeti sadece bu Yorumla Soran +1 yıl Ama beni sevdiğini biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Sadece garip geldi böyle bir şaka yani 🙄👉👈 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Kandırma kendini. lafı oraya getirmek için fırsat kollar o. Yorumla Soran +1 yıl Hastayken bile mi ya kaç gündür evde yatıyorum kustum bile 🥺🤧 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Düşüncesiz ve bencil biri. bence uzak dur ondan Yorumla Soran +1 yıl Uf ya Yorumla guzelseverim34 +1 yıl seninle de aklıyla değil züküyle konuşuyor. Yorumla Soran +1 yıl 😬🫢 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hastayken bile aklı cinsellikteyse net sevmiyor. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Şakaymış ama.. Cevap sahibi +1 yıl Şakadan sonra halini hatrını geçiştirmek için de sorduysa da sevmiyordur. Her şeye inanma. Soran +1 yıl Ya yanlış düşünüyorsam peki Cevap sahibi +1 yıl Neyi yanlış düşünüyorsan? Soran +1 yıl Gerçekten şakaysa Cevap sahibi +1 yıl Kendini ezdirme bi tek bunu diyeceğim sana.
nagaraja Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beynine değil de aşağılara kan gidiyosa öyle demesi normal 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Senin ateşin sağlıktan onun ateşi allahtan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hshshds Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hahah kullanılıyorsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🥺 belki gerçekten şakasınadır Yorumla Alpagu19 +1 yıl ama sevenlerinde agzına sıcıyorsunuz inan acımıyorum sizin gibilere Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyorum öyle bir şey.. Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Geçmiş olsun ateşin kaç derece 🤭 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 🤒🙁🤧🥺 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Hmm Şimdi yanında olsaydım iyi ilğilenşrdşm ha senle ama uzağız.. evde birileri var mı sana yardım etsin Yorumla Soran +1 yıl Evet ailem Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl De sana bi çorba veya nane limon versinler.. dm gelsene bi sen Yorumla
Kraker07 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Çok seviyor bi yanjna git 😁 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Abartma o kadar da kötü biri değil 🙄🙁 Yorumla Kraker07 +1 yıl Abartmıyorum bende git bi ateşine baksın diyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam baksın nolcak 🙁🤒 Yorumla Kraker07 +1 yıl Parol verir belki Yorumla Soran +1 yıl İçtim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Puhahaha espiri de espiri yani 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 🙄👉👈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani belki de o ateslidir onu demek istiyom sjshsh Yorumla Soran +1 yıl Ssdfg Yorumla
lezzetustası072 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok seviyor o kadar seviyor ki neyse sen devam et 😂 0 0 Yorumla
Kirlikartopu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl canım ve ergen kaç bacım kaç 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla Soran +1 yıl He pardon karıştırdım 😅🙏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öğhhh slk mı buu 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Şakaymış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik değil yine de Yorumla Soran +1 yıl Yanii evet Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. evet sevmiyor 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevmiyor tabikide 1 0 Yorumla
atomkarinca7 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Sevgilin mi 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla atomkarinca7 +1 yıl İstekli biri dimi Yorumla Soran +1 yıl Bilmem, ben pek istemiyorum pek bir şey yapmıyoruz yani Yorumla atomkarinca7 +1 yıl Adım atasın gelmiyo mu Yorumla Soran +1 yıl Hazır hissetmiyorum Yorumla atomkarinca7 +1 yıl Sanalını? Yorumla Soran +1 yıl O da saçma geliyor Yorumla atomkarinca7 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla atomkarinca7 +1 yıl Denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla atomkarinca7 +1 yıl Denemeden bilemezsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Senin ateşini değil kendi ateşini düşürmenin derdinde onu dusursen bir ılık dusla seninde ateşini düşürür. Espiri yapmaya çalışıyor galiba😀😀😀
Şaka dedi zaten shbxx
O zman seviyor seni sadece uyanık daima faydalanmaya calisyr
Sjdjd
:D belki sadece komik olsun diyedir neşelendirmek için.
Di mi di mi 😃
Yani eşek değil ya. Olur öyle şeyler. :D
Teşekkürler 🙏☺️
Sevmiyor. Yanlış anlama, ama sana sadece c. nsel obje olarak bakıyor.
Şaka yaptığını söyledikten sonra içtenlikle halini hatrını sorduysa seviyordur, ama sormadıysa dediğim gibi sana sadece c. nsel obje olarak bakıyordur.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim.
Evet sevmiyor , amacı sadece zükmek seni. belaltı konuşmak istiyor en azından
Şaka falan inanma. onun niyeti sadece bu
Ama beni sevdiğini biliyorum
Sadece garip geldi böyle bir şaka yani 🙄👉👈
Kandırma kendini. lafı oraya getirmek için fırsat kollar o.
Hastayken bile mi ya kaç gündür evde yatıyorum kustum bile 🥺🤧
Düşüncesiz ve bencil biri. bence uzak dur ondan
Uf ya
seninle de aklıyla değil züküyle konuşuyor.
😬🫢
Sen hastayken bile aklı cinsellikteyse net sevmiyor.
Şakaymış ama..
Şakadan sonra halini hatrını geçiştirmek için de sorduysa da sevmiyordur. Her şeye inanma.
Ya yanlış düşünüyorsam peki
Neyi yanlış düşünüyorsan?
Gerçekten şakaysa
Kendini ezdirme bi tek bunu diyeceğim sana.
Beynine değil de aşağılara kan gidiyosa öyle demesi normal
Senin ateşin sağlıktan onun ateşi allahtan
Hshshds
hahah kullanılıyorsun
Yaa 🥺 belki gerçekten şakasınadır
ama sevenlerinde agzına sıcıyorsunuz inan acımıyorum sizin gibilere
Yapmıyorum öyle bir şey..
Geçmiş olsun ateşin kaç derece 🤭
Bilmiyorum 🤒🙁🤧🥺
Hmm Şimdi yanında olsaydım iyi ilğilenşrdşm ha senle ama uzağız.. evde birileri var mı sana yardım etsin
Evet ailem
De sana bi çorba veya nane limon versinler.. dm gelsene bi sen
Çok seviyor bi yanjna git 😁
Abartma o kadar da kötü biri değil 🙄🙁
Abartmıyorum bende git bi ateşine baksın diyorum
Tamam baksın nolcak 🙁🤒
Parol verir belki
İçtim
Puhahaha espiri de espiri yani
🙄👉👈
Yani belki de o ateslidir onu demek istiyom sjshsh
Ssdfg