Aşk İlişkileri Rehberden silmemiş ama profilini gizlemiş, neden yapar bunu bir erkek? Pelinnnq1 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Konuşmayı kestik neden yapar bunu silmemis ama profilini gizlemis sanki silmiş imajını verir gibi neden? Güncellemeler+1 yıl Aklıma takılan bir olayı anlatmak istiyorum yorum yapacak var mi? Rehberden silmemiş ama profilini gizlemiş, neden yapar bunu bir erkek? Cevapla Erkek Soruları Rehber Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. dengesizdir 0 0 Yorumla
Sedefağaoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Böyle ufak tefek şeylerin hesabını yapan kişiden hayır gelmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rehberden birinin bizi silip silmedigini nasıl anlıyoruz bana yardım eder misin? 0 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen yaz diye yapıyor olabilir 1 10 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Dikkat çekmek için mi yani Yorumla Lipia +1 yıl Evt. Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ne yapabilirim sence peki Yorumla Lipia +1 yıl Yazma görmezden gel Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ama ben de unutamadım :( Yorumla Lipia +1 yıl Askimm dediğimi yaparsan eninde sonunda o sana yazar Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl @Lipia o zaman sen yaz Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Umarım yazar ama yazacak bir insan değil o ben yazmadıkça eril değil hic Yorumla Lipia +1 yıl Eee o zman sende yazma erkeklerin peşinden koşmayın ya Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Asıl kızların peşinde koşmamak lazım Yorumla
roweya Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İlgi cekmek olabilir amacı 0 7 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ne yapmalıyım sence Yorumla roweya +1 yıl Sende profili kaldır onun yaptıgı gibi yap sonra o koyunca sende koyarsın Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Böyle yaparsam ne düşünür peki Yorumla roweya +1 yıl Karşılık verdigini düsünür Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Karşılık verdiğimi düşününce ne olur yani ne anlam çıkar bundan onu onemsedigim veya hala bir şey hissettigim anlamı çıkar mı peki Yorumla roweya +1 yıl Evet o anlamları cıkarır Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
mahiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Pusuda bekliyor sanki 0 4 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Nasıl yani Yorumla mahiyet +1 yıl Profilini gizleme işlemini nerede yaptı Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl WhatsApp Yorumla mahiyet +1 yıl Seni takip ediyor merak edip yazmanı istiyor belki de Adeta pusu kurmuşcasına Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Yav uğraşmayın böyle tuhaf insanlarla 0 1 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Tuhaf derken Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım. 0 0 Yorumla
Misali00rüzgar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence seni kızdırıp yazmanı istiyor 2 8 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kimse beni kızdıramaz Yorumla Misali00rüzgar +1 yıl @GGwrRespectGG ben soru soran kişiye demiştim siz neden üzerinize alındınız Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Bilmem gaza geldim heralde 😂 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl @GGwrRespectGG dayi gaza gelmis ndnd Yorumla Misali00rüzgar +1 yıl @GGwrRespectGG 🤣🤣 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kimin dayısıyım Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl @GGwrRespectGG âlemin Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Aferin aslanım benim 😁😁 Yorumla
Sedef_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaz diye 1 1 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ne diyebilirim ki Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mallik 0 7 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Çok açıklayıcı oldu Yorumla Freedown54 +1 yıl Seni sevmiyor Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ne alaka Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Burdan bunu nasıl cikarttin allahaskina Yorumla Freedown54 +1 yıl Swn seni sevdiğini nerden cikardin Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Yav hee abim Yorumla Freedown54 +1 yıl Nediyon yaa Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Cepte kal diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hadi ordan et 0 2 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Anlamadjm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sallama anlamında boş ver boş işler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
dengesizdir
Böyle ufak tefek şeylerin hesabını yapan kişiden hayır gelmez
Rehberden birinin bizi silip silmedigini nasıl anlıyoruz bana yardım eder misin?
Sen yaz diye yapıyor olabilir
Dikkat çekmek için mi yani
Evt.
Ne yapabilirim sence peki
Yazma görmezden gel
Ama ben de unutamadım :(
Askimm dediğimi yaparsan eninde sonunda o sana yazar
@Lipia o zaman sen yaz
Umarım yazar ama yazacak bir insan değil o ben yazmadıkça eril değil hic
Eee o zman sende yazma erkeklerin peşinden koşmayın ya
Asıl kızların peşinde koşmamak lazım
İlgi cekmek olabilir amacı
Ne yapmalıyım sence
Sende profili kaldır onun yaptıgı gibi yap sonra o koyunca sende koyarsın
Böyle yaparsam ne düşünür peki
Karşılık verdigini düsünür
Karşılık verdiğimi düşününce ne olur yani ne anlam çıkar bundan onu onemsedigim veya hala bir şey hissettigim anlamı çıkar mı peki
Evet o anlamları cıkarır
Peki teşekkürler
Pusuda bekliyor sanki
Nasıl yani
Profilini gizleme işlemini nerede yaptı
WhatsApp
Seni takip ediyor merak edip yazmanı istiyor belki de
Adeta pusu kurmuşcasına
Yav uğraşmayın böyle tuhaf insanlarla
Tuhaf derken
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım.
Tehlikelidir bence, dikkatli ol.
Bence seni kızdırıp yazmanı istiyor
Kimse beni kızdıramaz
@GGwrRespectGG ben soru soran kişiye demiştim siz neden üzerinize alındınız
Bilmem gaza geldim heralde 😂
@GGwrRespectGG dayi gaza gelmis ndnd
@GGwrRespectGG 🤣🤣
Kimin dayısıyım
@GGwrRespectGG âlemin
Aferin aslanım benim 😁😁
Yaz diye
Ne diyebilirim ki