Olduysa ilk kez kaç yaşında oldu?
Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olduysa ilk kez kaç yaşında oldu?
Evet oldu 16 yasinda
Ne kadar sürdü neden ayrıldınız?
Yalnız birazdan abazanlar dadanabilir bari mesaj kutunuzu kapatmanız bir de takip isteklerini reddetseniz iyi olur. Sizin için yani😇.
Eglencesine gorusmustuk ama sonra asik oldum ama allah belasini versin onun
16 yasinda degilim kimse yanlis anlamasin 16 yasinda ilkkez sevgilim oldu 😂 erkeklerin beyni yok diyince kiziyorlar bana
Neden Allah belasını versin? Kullandı mı sizi?
Zaten orada yazıyor ben anladım sizi
Siz de
Yalnız birazdan abazanlar dadanabilir bari mesaj kutunuzu kapatmanız bir de takip isteklerini reddetseniz iyi olur. Sizin için yani.
Hayir o kadar zaman pesimden kostu dalgasına gorustum onca zaman sonra ayrildik 3 ay sonra kiz kaçırdı nefesimi kesti yanlis kararlar almama sebep. oldu
Evet haklisin
Nasıl yav? O 3 ay sonraya kadar size dokunmadı mı öpmedi mi? E madem bunları yapmadı neden peşinizden koştu?
Hersey opusmek mi ayrildik 3 ayda baskasini sevdi demekki ya da benle sevgiliyken o kizlada gorusuyirdu zaten kizda hamile kaldi hemen
Yok tabiki de değil de madem sevdiği var neden 3 ay senin peşinden koştu? Tuhafıma gitti.
Yanlis yazmisim biz ayrildik sonra evlendigi kizi kacirdi yani onla evlendi
Anladım. Allah mutluluk versin ne diyebilirim keşke elimden bir şey gelse yani dingilin biri böyle yaptı diye ne olur küsmeyin aşka sevgiye mutluluğa herkese de güvenmeyin bi dengesi olsun yani. Adınıza üzüldüm gerçekten😞. Umarım aradığınız mutluluğu bulursunuz.
Artik yapacak bisi yok kac yil gecti aradan o kendine bi yuva kurdu ayni sekilde bende kendime yuva kurdum bu saatten sonra ne o gelir nede ben giderim
Şimdi evlisiniz yani 😇.
Evet
Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu nasip etsin. Ne diyeyim önce sadakat versin Allah benim ilişkim oldu da ne oldu😞 satıldım. Çirkin olsam neyse çevredekiler çok karizmatik ve yakışıklı olduğumu söylüyor bu halde bile beni isteyen yok bir de beni isteyen de bir müddet sonra aldatıyor.
Aldatmak guzellige cirkinlige bakmiyorki uzulme bende cok aldatildim esim tarafindan alistim artik 😔 senle ayni kaderi paylasiyoruz
Sorma abla ya siz evlenmek için bence yine şanslı zamanlardaydınız benim öyle bir ümidim de kalmadı. Evlenmeye sıcak bakan olsa basarım nikahı.
Bende 24 yasinda evlendim cokta umidini kesme zmani vardir
Abla peki bu demiştin ya 3 ay süreni bundan sonraki süreç içerisinden evliliğe kadar hayatına başka kimse girdi mi?
Ben de 25 yaşındayım şu an ama😂.
Tabi ister istemez tanisiyorsunn bi arkadaslik sureci oluyo ama unutamiyorsun. Buarada 3 ay degil 1.5 sene surdu biz ayrildik o 3 ay sonra evlendi umarim bu sefer anlatabilmisimdir
E siz bu 1.5 sene içerisinde kendinizi nasıl korudunuz öyle diyorsunuz ten teması dudak teması filan nasıl olmadı ya😂?
Yani öyle bir şey 1.5 senede hiç olmadıysa mübarek insan olmalısınız.
16 yasinda ne bekliyorsun zaten sevmiyordum ki ayrildiktan sevdigimi anladim ben istemedim onu yaklastirmadim okadar
Cevap
0Cevap
15 yaşında oldu
Yalnız birazdan abazanlar dadanabilir bari mesaj kutunuzu kapatmanız bir de takip isteklerini reddetseniz iyi olur. Sizin için yani😇.
Siz de
18..
Nasıl evli olduğu halde sizinle öpüştü mü cinsel ilişkiniz mi oldu sevişme mi yaşadınız?
E evliydi pzk deyince sizi kullanıp attı sandım.
Evli olduğunu nasıl anladınız?
O zaman sen zina yaptın evli olduğunu bile bile beraber olarak öyle mi? (Buradan anlatmıyorsan özel olacaksa filan gizlen)
E soru sormuştum cevaplamadın ben de bir varsayımda bulundum. Özel olacaksa gizlen öyle cevapla ya da belirt yani cevaplamak istemiyorum diye Allah Allah. İnsan gibi konuşmaya da gelmiyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar