Devir harbi çok değişti yılbaşı gecesini evinde geçirenler ezikleniyor. Dün geceyi evinde geçiren kıza evlenirken 3 kilo altın takılır
Mekanda geçiren, erkeklerle birlikte eve geçen ve alkol alan kızlara da basıp geçecen bir kenara atacan.
Siz ne dersiniz?😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evlenilir aşk varsa
Dün geveyi evde geçiren kız arayanlar da, dün geceyi evde geçirdiyse neden olmasın...
Allah herkesin karşısına KENDİ gibisini çıkartsın diyelim.
Evdeydim
Evde geçiren kızda sabahları yaşıyor merak etme öyle saf insan kalmadı
%1 lik kız dilimini arıyorum. %99 u oroospu olmuş kızların hiçbir güç beni onlarla evlendiremez
Onlar da beğenilmediği ve asosyal olduğu için öyleler bulursan evlenirsin
Asosyal olsun? En azından BENİM.
BANA AİT.
50 tane erkekle her pozisyonda kendini ammdan g*tten siiktirip içi çeşit çeşit erkeğin dolu olmuş, oral seks çekmiş birinden ne eş olur ne de anne.
Çok şükür gawwat değiliz.
Büyük konuşma karşına öyle biri çıkar ve seversin cinsellik ihtiyaç senelerce seni bekleyecek değil
İhtiyaçsa evlenin öyle yapın.
1000 senedir " Erkekler çok qbbaza yeeaa"
" Erkeklerin aklı fikri bel altında yeeaa " diyip duruyodunuz. Sizin aklınız fikriniz nerde?
Size gelince oroospuluklari tutunca hemen de ihtiyaç oluvermiş...
Kızların en önemli şeyi GEÇMİŞİDİR. geçmişinden kaçamazsın
Kime siiktirdiyseniz o alsın onları o zaman. Ben ker*z değilim bu ihtiyaç lafları bana hava civa
Evlenmek bu zamanda kolay değil ki maalesef ihtiyaç hissediliyor ve yapılıyor sana da öyle denk gelecek boşuna burada zırlıyorsun
Hayir denk gelecek. Ben de seninle aynı şeyi söylüyorum. 100 kızın 99 u MOTOR.
Tabiki denk gelecek. Ama sonu önemli. S*ktiri yiyecek : )
Geçmişe bakmasam genelevden karı alırdım
Sen nasıl uzun, varlıklı yakışıklı vs erkek istiyorsun
Ben de "Patlak" istemiyorum. OKEY?
Bir kadının geçmişi geleceği yansıtır geçmişinde onun bunun kucagında gezip onlarca y@rrak yiyen kızdan ne eş olabilir nede başka bişey. O karıdan bi halt olmaz. O evlilikten de hayır gelmez
Sana denk gelmesi zor istediğin kişinin gelen de yalan söyleyebilir biraz relax ol sakin ol zor istediğin zaman böyle maalesef
Yalan söyleme ihtimalini de hesaba katıyorum merak etme.
Böyle konularda reklam olamam evlenmek istiyorum ama devrin EN OROOSPULARININ yaşadığı döneme denk geldim. Bana ait olacak 1 tane kız bulamıyorum.
Bu yüzden çok çok öfkeliyim..
Cinsellik normal bir ihtiyaç kafanda normalleştir bence bunu bir psikoloğa gidebilirsin. Yaşamamış olur evlenir seni aldatır bilemezsin ki. İnsanlar öngörülemez kadın veya erkek.
50 tane erkekle sik*şmiş, her pozisyonda kendini sunmuş, vücudunu sunmuş herseyini vermiş sana verecek hiçbir şeyi kalmamış bir kadınla evlenmeyi nasıl "cinsellik ihtiyaç" diye normalleştirirsin. Sen benimle dalga mı geçiyon.
50 ayrı bir olay tabi ben normal bir ilişkileri olmuş bir kadından bahsediyorum
Valla 1000'i de bir. 1'i de bir.
O kadini 3 farklı erkek s*kmiş mi? S*kmiş.
Hadi 1 kişi olsun. 1 erkek s*kmiş mi? S*kmiş.
Farkeden bişey yok. O kadinın benim gözümde DUL bi kadından farki yok bi tek imza atmamış. Benim için DUL bi kadini kendine eş almaktır bu.
Hani diyon ya psikolog falan diye. Sen bunu kabul eden "GAWWAT" ları bi psikoloğa götür bence. Bunlara nasıl karım diyebiliyor nasıl yatağına alıyor mideleri nasıl kabul ediyor nasıl hazmediyorlar gitmişken bunu da sormayı unutma: )
Ben gerçek olanı konuşuyorum. Benim seçtiğim tarz bu çok şükür gav*t olmadım. Gurur duyuyorum.
Yanlış düşünüyorsun… cinsellik bir ihtiyaç her insan için. Ve karşındaki kişi de bir insan senin malın değil. Dolayısıyla sadece benim olsun demek doğru bir düşünce değil. Onun bir insan olduğunu kabul etmelisin. Hadi diyelim tercihin bu yönde karşına biri gelir çok seversin bu sözlerini yutarsın o yüzden düşüncelerini biraz esnet bence. Hayat büyük konuşanları sevmez, tam ordan vurur.
Benim büyük sözlerle işim olmaz. Sana evlilik kriterim bu diyorum. Karımın TEMİZ olması.
Ev, araba, uzun boylu, yakışıklı, statüsü yüksek, eğitimli, iyi bir kariyeri olan vs bu gibi yüzlerce isteği olan kadın denen varlıktan tek 1 beklentim var o da temiz olması. Ki bu da benim hakkım. Dünyaları istemiyorum tek 1 beklentim var evlilik için. Gerisi karakter huyu suyu.
Ki siz kadınlar erkek olsaydınız siz de s*kilmiş bir kadini asla istemezdiniz. Anasının kimlik soyadına kadar erkeği didik didik eden bi varlık başka erkeklerin s*ktiği bir kaşşarı kendisine eş olarak almaz. Şimdi kadınsın böyle yaklaşmak senin için kolay davulun sesi sana uzaktan hoş gelir ama bana gelmez. Ben erkeğim.
S*kilmiş bir kadınla nikah masasına oturmanın benim için ağırlığını tahmin edemezsin.
Bu benim onurumu, şerefimi, haysiyetimi ayaklar altına almam demek. Hayatta insanların kırmızı çizgileri vardır en azından benim var.
O sınırların çiğnenmesine müsade etmem ben. Edemem.
Ciddi anlamda beynin yıkanmış. Bunun kadını-erkeği yok. Eski zamanda değiliz. Anlayacaksın ama geç olacak. Ve muhtemelen yalnız kalacaksın bu düşünce tarzıyla.
Bence sizin beyniniz yıkanmış. Bana gelirsek bu düşüncelere sahibim bunun için beynimin yıkanmasına gerek yok bu benim tabiatımda var.
Tabiatım böyle.
Ha siz erkekleri tek tip sandığınız için bu sana ters gelir normaldir. Ben olması gereken neyse onu söylüyorum.
Evlenince 1 sene kocası yurtdisina giden kadinlar başka erkeklerle s*kişip 100 boynuz takıyor kocasına. Onlar da senin gibi cinsellik ihtiyaç diyordur kafa aynı kafa.
Senle de evlilik olmaz onu bil sen de evlenirsen kocanı aldatirsin zaten bu zihniyeti taşıyan kadından ben herseyi beklerim.
Senle ilgili cinsel hangi gerçeği öğrenirsem öğreniyim beni şaşırtmazsın sen. Örnek olarak söylüyorum
Tedavi olmalısın başka bir şey diyemiyorum… konu ben değilim. Ben kendimi çok iyi biliyorum. Konudaki düşüncelerini konuşuyoruz ve konuyu saptırıyor olmaz haksız olduğunu kabul ettiğin anlamına gelir. Annenle problemin olabilir bilemiyorum. Ama en yakın zamanda bir terapi desteği tavsiye ederim. Benden bu kadar.
Yoo kadınlarla hiçbir problemim yok ailem belki seninkinden bile kat kat iyidir. Konu sen değilsin ama örnek olarak dedim şu an senle konuştuğum için. O kadar her şeyi normalleştirmişsin ki hakkında Pozitif bişey düşünmemi imkansız hale getiriyosun : )
Ben küfür etme ve insanları değersizleştirme olayına karşıyım. Çok net. Benim için üslup konunun içeriğinden bile daha önemlidir. Üslubun hoş değil. Önyargılısın ve hayatta her ihtimal var bunu bilerek yaşamalısın. Sana dediğim bu. Benim hakkımda düşündüğün şey, gene beni değil, seni yansıtır. İnsan neyse öyle görür. Ailenin iyiliği kötülüğü değil bu sen farketmeden travma bırakılmış olabilir çünkü bir konuda bir insan aşırı yüksekse orada illa bir travma vardır. Olay da bu. Daha da fazla konuşmama gerek yok. Benim düşüncem budur.
Sizin erkekten evlenirken 100 lerce kriteriniz nasıl varsa ve biz saygı duyuyorsak sen de benim isteklerime saygı duymak zorundasın. Bu kadar basit.
Ben kendime gawat bi alıcı bulurum beni nasılsa her halimle kabul edecek benim için bi sıkıntı yok diyorsan onu da seni alacak adam düşünsün mide onun... Ben almıyorum sonuçta.
Benim için nema problema.
Benim binlerce kriterim yok… insanlar sevdikleri insanları her türlü kabul ederler. Durum bu senin de öyle olacak. Önyargılı davranman bunu değiştirmez. Neden dersen hiç bir zamma doğru söylediğini bilemezsin. O kadar emin olma. Hadi iyi geceler
" insanlar sevdikleri insanları her türlü kabul ederler. "
1-C sınıfından Ayşe, hiçbir kadın bi erkeği babasının hayrına sevmez. Kadin bu. Menfaati yoksa Allahin beleş selamını bile vermez. Ne gereği var der.
Sevgi konusunda bazen tek kriter de yetiyor size. Mesela Ağaoğlu gibi bir adam olunca diğer kriterlere bakmaniza gerek kalmıyor mesela. O zaman çok seviyorsunuz ve her haliyle kabul ediyorsunuz haklısın : )
Başkasından banane ki. O onların problemi. Ben etmem. Onlar da problemli insanlar bana göre. Menfaatle hiç bir şey olmaz o gemi bir gün batar. Kadınlarla olan problemini çözmelisin bir an önce.
Bazısı da Brad Pitt gibi yakışıklı bir adam bulur. Adam dehşet yakışıklıdır ve o kıza bir tek bu yeterlidir. O zaman da çok seversiniz adi aşk olur ve her haliyle kabul edersiniz. Yine 1 kriter yetti bu da başka bi örnek.
Yani burada ana fikir, kadın bi erkekten alacağı Maksimum faydaya bakar. Bunlar sende varsa "aşık oldum" der. Bunlar ne kadar varsa, o kadar aşk : ) O yüzden siz hiçkimseyi babasının hayrına sevmezsiniz.
Sen ne yaşadın gerçekten inan çok kötü bir şey herhalde bu kadar kadın düşmanlığı normal değil
Kadınlar seni değil, içinde bulunduğun koşulları sever. Sana değil maddiyatına, mesleğine, arabana , belki de yaşattığın heyecana aşıklar.
Bunu kabullenmediğin sürece çok hayal kırıklığına uğrarsın ama bunu kabullenerek yaşarsan da kimseyi gerçekten sevemezsin…
Bunlar gerçekler...
Ben evde geçirdim ama evlenmem ahahsaa
Şimdi demedik biz de