Arkadaşlar bir kız var boyu 1.50lerde benim 1.71 acayip kusumseyici şekilde bana kısasın dedi çok zoruma gitti amacı ne bunun?

ilk defa kullanıyorum bu siteyi kusura bakmayın (bunu üç defa yazdım :') bir türlü beceremedim ekxbwkxn) herneyse konuya gelelim oraya sığmadı. Şimdi şöyle ki bu kız sürekli yoldan geçen her insanı elestirir insanı geç kediyi bile elestirdigini gördüm sonra der ki eleştiren insanlardan nefret ederim sürekli ona teklif veren ya da onun konuştuğu erkeklerden bahseder (bir kere teklif aldı bu arada ama ınstagram'dan çok konuştuğu var) yani konusabilir yapabilir bundan banane arkadaş niye özgüvenini benimle tazeliyon ki tamam en güzeli o en sevilen o gına geldi valla kusura bakmayın çok agresiflestim işte bu sürekli beni de eleştirir yetmezmiş gibi beni sürekli yapma dememe rağmen çoğu kişiye benzetir kendinde beğendiği özellikleri süreli dile getirir çok uyardım soğuk yaptım mesafe koydum ama beni bırakmıyor alla alla hrr neyse her denemeden sonra netlerimi sorar düşük yaparsam sevinir (mimiklerini saklayabilseydi keşke...) nedir bunun derdi? ne istiyor ki benden yani kurtulmak için ne yapabilirim aynı ortamda bulunmak zorundayız mlsfff gormezden gelsem bile bana yapışıyor bana sıcak yapıyor hiç beni ovdugunu görmedim yalandan bile olsa full kötü şeyler söyler ben de işte saf gibi dertlerini dinlerim çözüm ararım o ise dertlerimi bile dinlemez ekdbked komik bir olay bu arada yaşadığım her şeyi o biliyor ama yapmaya devam ediyor. Nryse kendimi tutamıyorum burada bırakacağım içimi döktüm buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim he bir de nasil davranmam gerektiğini de söylerseniz memnun olurum <3

Arkadaşlar bir kız var boyu 1.50lerde benim 1.71 acayip kusumseyici şekilde bana kısasın dedi çok zoruma gitti amacı ne bunun?