Sınıfta masanın üstünde yıl başı için bi taç vardı ben onu aldım giderken bi çocuk yaa ben takacaktım onu dedi ben de dönüp hayır ben aldım dedim tekrar gittim peşimden geldi niye ters yaptın ki şimdi falan dedi sonra çıkarıp ona verdim sizce ters mi yaptım? Vede hoşlanıyor mudur?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şu sorulara ayar olan tek ben değilim değil mi? Yalnız olamam yani
Sebep?
Sebep saçma olması
Hoşlandığım kişiyle etkileşim almışım benim için saçma değil
Yok tacı almış takmış niye ters yaptın demiş. Soru baştan sona saçma. Bu ne cidden ya. İnsan hareketlerinden çıkarım yapmak gibi saçma sapan işler moda oldu.
Peki nasıl çıkarım yapicam? Her hoşlanan gelip açılacak değil ya
Bi zahmet hoşlanan azıcık gtü yesin açılsın. Açılmayacak adamı zorla mı açacaksın. Sen hoşlanıyorsan git sen açıl. O hoşlanıyorsa o gelsin açılsın. Diğer türlü bana böyle baktı bana göz kırptı bana gtünü salladı bana aşık mı gibi saçma sorular görüp dururuz.
Ama bunun için önce karşı taraftan emin olmak gerekiyor bu da hareketlerini falan analiz etmekle mümkün oluyor evet yinede garantisi yok ama ne bilim..
Hayır cevabı almaktan bu kadar korkmayın. Hayır alınca ne gururunuz incinir ne de bir yerleriniz eksilir. Sevmek hoşlanmak güzel şey. Bunu gidip açıkça söylemek ise daha da güzel. Sevmek cesaret ister. Seven insan seviyorsa o kadar cesareti de göstersin. Hadi sen yine bi nebze ağırdan almak isteyebilirsin ama o seviyorsa gelip söylesin. Sevdiğini söylemekten ne zarar gelir insana
Ben söylerim de aynı sınıftayız 4 yıl boyunca beraber oturup kalkıcaz yüz göz olucaz sıkıntı da bu işte başka sınıflardan olsa cevabımı alır otururdum ama bu durumda baya bi huzursuzluk oluşur iki taraf için de
O zaman bırak anlam çıkartmayı. Otur bekle. O açılsın. Erkek için bu durumlar biraz daha kolaydır çünkü. Bu cesareti de gösteremiyorsa çok umut bağlama zaten ona
Sınıfta herkes birbirine hediye verdi yılbaşı için çocuk bana kitap almıştı hocanın önerdiği bi filmin kitabıydı kitap okusun canım falan dedi bende filmini izlemiştim dedim kitabı masaya koydum hiç dokunmadım sonra başka şeylerle ilgilendim bi ara masaya gittim bi şey arıyordum arkadaşı senin kitabın burada dedi biliyorum dedim çocuğun yüzü biraz düşmüş gibiydi ben hiç kitapla ilgilenmedm diye yanına gidip teşekkürler kitap için dedim ben başka bi şey alacaktım da hoca kitap bere falan alın diyince onu aldım dedi bende çok güzel düşünmüşsün dedim gel sarılıcam dedim sarıldım çocuğa ellerim sırtına değince hemen diğer tarafa sarıldı geri çekilirken gözlerime bakıp gülümsedi ama sarılmayı hemen bitirmeye çalıştı sence neden? Sonra hep olduğum yerde durup konuştu falan bana bakarken konuşurken gözlerinde sevgi güven huzur vardı gördüm sonra diğer arkadaşı masadan kitabı alıp getirip elime tutuşturdu çok tuhaftı ya arkadaşları neden sürekli dikkatimi kitaba vermeye çalıştı ki sence? Bunların hepsi gayet normal mi eğer normalse onu unutucam
Normal yani bunda ne var ki? Anlam çıkartmaya çalıştığın için sana normal gelmiyor
Tamam hazır 1 Ocakken unutucam onu
İyi olur. Zaten varsa bi hissi gelir konuşur
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim
Her şeyi oralara cekmeyelim
Peki ya öyleyse?
Bir erkek neden taç takar
Kurbağalı komik bi taçtı ondan sjxnxj
Komik olmak için mi taç takti
Heralde xjdjdj ama taç tam önündeydi ben aldıktan sonra mı aklına geldi? Pek inandırıcı değil
Sana yuruyor heralde
Kesin bir şey diyemeyiz.
Lütfenn ihtimalleri soylee
Evett
Ama taç tam önündeydi ben aldıktan sonra mı aklına geldi? Pek inandırıcı değil wnsjjs
Bencede anladın sen beni
Anlamadım açıklar miiisin
Evet
Peki sence hoşlanıyor mudur?