Annem benimle beraber durum atıyor eski sevgilim annemin durumuna bakıyor ama beni engellemiş. Bi video attı annem videoyu çeken benim ön kameradan yine eski sevgilim izlemiş. Annemin durumlarına neden bakiyor olabilir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kadar gereksiz ki anneni niye engellemiyor mesela? Sen annenden annenden engelle ve sil
Niye engellesin ki. Uzun süreli ilişkimdi annemi tanıyor annemde onu. Sence neden bakıyor öylesine mi
Niye engellemesin mesela seninle işi bitmiş annenle arayıp hala konuşuyor mu mesela
Anneni arayıp halini hatırını sormuyorsa niye telefonunda tutuyor bana kalırsa seni yokluyor annen yardımıyla
Hayır. Konuşmuyor.
Beni 2 aydır engellemiş nasıl yoklamak bu?
Hep böyle değil mi zaten? Önce bırakırlar sonra ne oldu acaba ne yaptı acaba diye mutlaka bir gözlerini üstümüzde tutarlar
Sence neden bakıyor olabilir? Öylesine mi yoksa beni bitirmemiş mi neyle ilgisi var?
Bence ikisi de değil. Sadece merak olduğunu düşünüyorum ben
Öylesine de bakıyor diyemem merak ediyor bence ne yaptı nerelere geldi falan gibi tabii bu benim düşüncem öylesine de olabilir
Beni 2 aydır engellemiş yani kaldıramayacak mı engeli? E o zaman annemin numarasını da silsin çok saçma
İşte bende bu yüzden dedim ya bana da çok saçma geldi anneni hala tutması. Ama bence gelmez. Ya da şunu da yapabilir bak şu an gününü gün edip zamanı geldiğinde zaten orada var annesi de numaramı silmemiş kızının sevgilisi olsa eski sevgilisinin niye numarasını silmesin ki deyip gelebilir
Ama bence sen sil annenden gitsin
Zaten 2 aydır yok. Neredeyse orada kalsın
Kasımın 15inde durup dururken bana yazmıştı. Ne yapsam aklımdan çıkamıyorsun diye. Hayatına başka kimseyi istemiyormuş ama benimle de olmuyormuş bensiz de. Barışmak istemiyordu. Beni engelle diye ısrar etti. En sonda onu engelledim bir baktım o dw beni engellemiş öyle oldu...
Bu lafa asla inanmıyorum bu arada. Seninle de olmuyor sensiz de. Ne alaka abi bensiz olmuyorsa benimle olmanın yollarını ararsın
Annesi beni istemiyor ondan. Ona sordum inkar etmedi bu sefer annesi hakkımda konuşmuş akrabalar ile. Sonra engele devam edebilirsin dedi. Ben sende engelle dedim bir baktım engel bastı o günden beri de kaldırmıyor
Asla bu çocuğun adını bile ağzına almamalısın. Sensiz yapamıyorsa gitsin annesine sarılsın ağlasın o zaman. Sil bence annenin telefonundan. Kurban olsun sana. Şunları düşünmen bile fazla ona.
Ve sensiz yapamadığını da düşünmüyorum. Annesinin seveceği bir kızı aradığını bulamazsa zaten sen varsın deyip sana döneceğini düşünüyorum
Bence de fazla fakat 4 senelik olunca kolay olmuyor silmek benim için hep aklıma geliyor. Sence o beni sildi mi tamamen
Hayır kesinlikle silmedi. Hatta arada yazması bile seni yokluyor. Hala bıraktığı yerde onda mısın diye. Ama onda olmadığını kesinlikle göster.
2 ay oldu engellemiş. Engeli kaldırırsa bir gün çok iyi cevap vermesini bilirim ama o da bu sefer vazgeçti sanırım bilmiyorum
Annesine sevdiği kızı kabul ettiremeyecek erkekten olmaz zaten. Öyle bol keseden yapamıyorum demeyle olmuyor. Göğsünü gere gere ben bu kızı seviyorum ben bu kıza 4 yılımı verdim diyemiyorsa annesine yoluna baksın. Seni zaten daha iyileri bulur. En iyisini hak ediyorsun
Bence de öyle çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ☺️ Biliyorum çok zor en çokta verdiğin emeğin karşılığı bu olamamalıydı bu yüzden çok zor ama senin hakettiğin bu değil unutma bunu en iyisini hak ettiğini hep söyle kendine. Herkes kendi çöplüğünde sürünsün seni zaten çok güzel bir hayat bekliyor 😊😊🥰
Cok saçmaymıs
Neden nesi saçma
Anneni takip etmesi
Takip etmiyor ki wp durumlarına bakıyor sadece
Annende neden kayitli anlamiyorum
Ben kayıtlamıştım uzun süreli ilişkimdi. 2 aydır beni engellemiş. Sence annemin numarasını siler mi daha yoksa beni bitirmemiş mi
Sil gec bence
E soruma cevap vermedin
Hayir seni sevmiyor
Nereden anladın ki
Saçma bir fantezi
Ne fantezisinden bahsediyorsun ne alaka?
Uzaklaşması fakat kopamaması
2 aydır bana engel basmış nasıl kopmamış?