Sevgilimi seviyorum oda beni çok seviyor ben onu yakısıklı buluyorum ama onun kuzenler arkadaşları hep ona bu kız sana nasıl baktı hangi büyüyü yaptın gibi söylemlerde bulunuyorlar sevgilimde bunu çok takıyor ve kendisinde artık bana sormaya başladı bana nasıl baktın falan diye sizce ne yapmayalım ve böyle düşünen bir erkek bu kıza nasıl davranır?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ama baktım sevgiliyim işte seviyorum da
Erkekler fiziksel olarak kendinden üstün gördüğü kıza ne hisseder?
Bunlar iyiye işaret. Ama bence açıkça konuşmalısın. Hem dış etkenlerden etkilenmemeyi öğrenmesi, hem de kendine güvenmemesi için bir sebep olmadığını anlayıp, bu düşünceyi pekiştirmesi gerekiyor.
Sorunu kökünden çözebilmek için, önce sorunun ne olduğunu farketmesi gerekiyor. Halı altına süpürmeyin. İkiniz de yetişkinsiniz. Bir de, bu süreçte ilgini sabit tut, arttırma. O durumda da gereksiz fazla özgüven geliştirirse, senin değerin de düşebilir.
Zaten böyle yaptığımı düşünüyorum ailesiyle arası çok kötü bide yeni işe başladı bana soğuk yapıyor gibime geliyo sorduğumda moralim bozuk oluyor falan diyo bende böyle düşünüyorum
Sevgiliysen ayrı Kişiliğine göre değişir Ya bu bana baktıysa herkese bakar diyip güven sorunu yaşar Ya da en güzel kız benim sevgilim diyip gurur duyar
Böyle bir soru sorduysa kendine güvenmiyo demek ki, orada arkadaşlarına ağızının payını vermesi gerekiyor çünkü seni konuşuyolar orada yengeniz konusunu açmayın deyip bitirmesi gerekiyo anlaşılan sevgilin de o yaşlarda bir kaç sene sonra anlicaksın beni sadece zaman lazım ama bu ilişki de mutlu olucağınızı düşünmüyorum :))
Cok haklısın ama sormadı sevgili olmadığımız zaman daha flörtken onun arkadaşları benim arkadaslarımdı zaten arkadaşı sayesinde sevgili olduk onun aracılığıyla oldu yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu takıyorsa, kendine güven problemi vardır. Bunu tamir etmezseniz ilişkiniz çok da uzun sürmeyecektir, benden uyarması.
😔
Al karşına açık açık konuş. Onda beğendiğin şeyleri anlat. Onu neden sevdiğini anlat. Bu tarz çevresel etkileri kenara bırakmayı öğrenmesi gerekiyor.
şu an eskisinden daha iyi gibi kendimi sevmeye başladım seninle kendime bakmaya başladım falan diyor
Bunlar iyiye işaret. Ama bence açıkça konuşmalısın. Hem dış etkenlerden etkilenmemeyi öğrenmesi, hem de kendine güvenmemesi için bir sebep olmadığını anlayıp, bu düşünceyi pekiştirmesi gerekiyor.
Evet çok haklısınız
Sorunu kökünden çözebilmek için, önce sorunun ne olduğunu farketmesi gerekiyor. Halı altına süpürmeyin. İkiniz de yetişkinsiniz. Bir de, bu süreçte ilgini sabit tut, arttırma. O durumda da gereksiz fazla özgüven geliştirirse, senin değerin de düşebilir.
Zaten böyle yaptığımı düşünüyorum ailesiyle arası çok kötü bide yeni işe başladı bana soğuk yapıyor gibime geliyo sorduğumda moralim bozuk oluyor falan diyo bende böyle düşünüyorum
Bol şans diliyorum
Yatağa kadınının kucağında atlamayı hayal bile edemiyorum
Ne alaka
Fiziksel denmiş
Ben şahsen fiziksel olarak üstün kadınla olamam
Senin gibi özgüvensiz değildir diye düşünüyorum
Niye minyon severim sadece
Güzellik konusu bu
Değişiklik gösterir ki ben kendi düşüncemi belirttim
Hayran olur muhtemelen konuşamaz sonra da kanka teki gelir kızla konuşur kızı alır
Offf niye ya
Niyesi yok bana bakmaz mantığıyla yaklaşırlar çoğu zaman
Ya ama bakmısım sevgiliyim işte
Sevgiliysen ayrı
Kişiliğine göre değişir
Ya bu bana baktıysa herkese bakar diyip güven sorunu yaşar
Ya da en güzel kız benim sevgilim diyip gurur duyar
Umarım sonu gibidir
Kişiliğini sen biliyosundur tahmin edebilirsin
Daha yeniyiz ama sonu gibi bana Şu an önceki hali maalesef 1
Zamanla hareketlerinden anlarsın zaten bu ilk zamanlarda belli olmaz
Teşekkür ederim
Yaş kaç senin?
19
Böyle bir soru sorduysa kendine güvenmiyo demek ki, orada arkadaşlarına ağızının payını vermesi gerekiyor çünkü seni konuşuyolar orada yengeniz konusunu açmayın deyip bitirmesi gerekiyo anlaşılan sevgilin de o yaşlarda bir kaç sene sonra anlicaksın beni sadece zaman lazım ama bu ilişki de mutlu olucağınızı düşünmüyorum :))
Cok haklısın ama sormadı sevgili olmadığımız zaman daha flörtken onun arkadaşları benim arkadaslarımdı zaten arkadaşı sayesinde sevgili olduk onun aracılığıyla oldu yani
Fark etmez, öyle yazılmış öyle olmuş hakkınızda hayırlısı neyse o olsun😁
O açığı kapatırım ben 😊
Nasıl
Burdan söyleyemem
Nasıl söyliceksim
Olur
Parası var mı
Evet orta durumu